Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
santokos
Σαντορίνη, Ελλάδα

Ευχάριστη διαμονη

Κριτική για: Golden Beach Hotel
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 23 Ιουν 2019μέσω κινητής συσκευής
Η τοποθεσια του καταλύματος είναι ιδανική. Βρίσκεται σχεδόν πάνω στην όμορφη παραλία και παράλληλα πολύ κοντά στην πόλη της Τήνου. Το φαγητό στο εστιατόριο είναι πολύ καλό, με σωστές μερίδες και λογικες τιμες.Το ξενοδοχείο έχει αρκετό πράσινο το οποίο δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα και σε ξεκουράζει. Βέβαια οι κήποι είναι ελαφρώς παραμελημένοι όπως και η παιδική χαρά. Τα δωμάτια είναι σωστά στο μέγεθος αλλά οπωσδήποτε χρειάζονται ανακαίνιση.Το κοστος της διαμονής δεν αντιστοιχεί στην ποιότητα των δωματίων σε καμία περίπτωση. Τα παιδιά που δουλεύουν κυρίως στο beach bar είναι πολύ πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και ευγενικά. Η διαμονη σε γενικές γραμμές ήταν ευχάριστη και σίγουρα με μια έστω μερική ανακαίνιση των δωματίων θα ήταν ιδανική.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 12 Οκτ 2019
Αγαπητέ santokos,

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας και χαιρόμαστε που είχατε μια ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο μας. Πάντα στοχεύουμε στο καλύτερο για αυτό και λαμβάνουμε κάθε σχόλιο υπόψιν μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Η παιδική χαρά ήδη βρίσκεται υπό ανακαίνιση και ελπίζουμε με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες, οι κήποι μας να είναι ακόμα πιο πράσινοι και ανθισμένοι για να υποδεχτούν πάλι σύντομα όλους τους επισκέπτες μας. Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα!
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
83 €
Reception
Δεν χρειάζεται προπληρωμή
1.8 χλμ. από Golden Beach Hotel
Δωρεάν WiFi
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
169 €
3.5 χλμ. από Golden Beach Hotel
66 €
    66 €
1.5 χλμ. από Golden Beach Hotel
Ο ξενώνας Porto Manolis βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Τήνου, στη περιοχή Πόρτο. Είναι ιδανικός τόσο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές όσο και για χειμερινές σας αποδράσεις. Απέχει μόλις 150μ. από την παραλία του Αγίου Ιωάννη και 250μ. από την παραλία Σκυλαντάρι. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος ή την αυλή μας.
4.0 χλμ. από Golden Beach Hotel
Κριτικές (149)
149 αποτελέσματα
6 - 11 από 149 κριτικές
Η κριτική έγινε: 16 Ιουνίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ωραία τοποθεσία , υπερεκτιμημένο όμως και ως δωμάτιο κ ως προς τις παροχές του . Αγενεστατη κ απαράδεκτη η πρώτη μας επαφή κατά την είσοδο μας με τους διοικούντες του ξενοδοχείου οι οποίοι δεν έδειξαν διάθεση να μας εξυπηρετήσουν κ να κάνουν την διαμονή μας ευχάριστη .

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
3  Ευχαριστούμε, stardustsolemar
Ο/η goldenbeachtinos, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του Golden Beach Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2019

Αγαπητέ stardustsolemar,

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας και λυπούμαστε που η εμπειρία σας δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών σας. Στόχος μας είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας, από τη στιγμή του καλωσορίσματος μέχρι και τη στιγμή του check-out. Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε στο ξενοδοχείο μας και όπως πάντα, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια όμορφη διαμονή.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 18 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Περάσαμε ένα ευχάριστο τριήμερο, πολύ ωραίος περιβάλλοντας χώρος μέσα στο πράσινο, γεμάτο βουκαμβίλιες, ροδιές..., όμορφα δωμάτια, μια ανάσα από την οργανωμένη παραλία με άμμο. Πολύ ωραίο φαγητό με μεγάλες μερίδες, πολύ καλό service, ευγενικό προσωπικό και πολύ καλή εξυπηρέτηση γενικά. Χαίρομαι που παράβλεψα κάποια αρνητικά σχόλια, που ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω και τελικά επισκεφτήκαμε το Golden beach, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2018
Ευχαριστούμε, Elenimadi
Η κριτική έγινε: 4 Σεπτεμβρίου 2018

Μαζί με τη σύζυγο και την 6χρονη κόρη μας επισκεφτήκαμε για ακόμη μία χρονιά το Golden Beach στα μέσα Αυγούστου για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το ξενοδοχείο αυτό αποτελεί τη μόνιμη προτίμησή μας για στιγμές ηρεμίας όταν επισκεπτόμαστε την Τήνο, πρώτιστα γιατί οι ιδιοκτήτες είναι φιλόξενοι, προσιτοί και πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία μας, αλλά και επειδή η τοποθεσία είναι μαγευτική, λίγα μόνο βήματα από την φανταστική αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά της παραλίας του Αγ. Φωκά, μέσα σε κήπο με δέντρα και όμορφα, περιποιημένα φυτά. Η παραλία ενδείκνυται για μπάνιο ακόμη και για οικογένειες ακόμα και με τον κλασικό κυκλαδίτικο βοριά. Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στο beach bar που έχει γίνει στέκι must για όλη την ημέρα, καθώς οι ξαπλώστρες έχουν απίθανα στρώματα για ξεκούραση (δωρεάν για τους ενοίκους του ξενοδοχείου), το bar σερβίρει κοκτέιλς και σνάκς, ενώ μπορείς να παραγγείλεις και να φας στην παραλία οτιδήποτε θέλεις από το ποιοτικό και βιολογικό μενού της ταβέρνας του καταλύματος (με πολλά υλικά από τον κήπο τους). Προσωπικά, ενθουσιάστηκα από το burger, τα κοκτέιλ και το σέρβις των παιδιών στην παραλία! Απλά απίθανα! Όσο για τη διαμονή μας στο δωμάτιο, το ξενοδοχείο συνεχίζει πάντα να βελτιώνεται, αφού τα στάνταρ καθαριότητας, διακόσμησης και άνεσης παραμένουν διαχρονικά υψηλά, ενώ το ξενοδοχείο έχει κάνει άλματα προόδου την τελευταία 10ετία, μαζί με όλο το νησί...Οι διακοπές μας στο Golden Beach έμειναν για ακόμη μία φορά αξέχαστες, γιατί καταφέραμε να βρούμε ηρεμία και χαλάρωση, ενώ επισκεφτήκαμε το νησί στην περίοδο της πιο υψηλής κίνησής του.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Τα διώροφα σπιτάκια στο πίσω μέρος της αυλής είναι πολύ ήσυχα, ευρύχωρα και στον πάνω όροφο έχουν υπέροχη θέα στο απέραντο της θάλασσας.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2018
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, AIPPiraeus
Η κριτική έγινε: 31 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ειναι διπλα στην θαλασσα και απεχει 2 λεπτα με το αμαξι απο την χωρα ή 15 λεπτα με τα ποδια..Ιδανικο εαν εχεις παιδια.Τα δωματια ειναι μεν μεγαλα για να χωρεσει παρκοκρεβατο ή και καροτσι αλλα θεωρω οτι ειναι υπερεκτιμημενα.Στην τιμη δεν περιλαμβανεται το πρωινο.Επισης το εστιατοριο που διαθετει ειναι ακριβο.Στην χωρα βρισκεις πολυ πιο φθηνα με εξισου ποιοτικο φαγητο.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2018
1  Ευχαριστούμε, 593danaik
Η κριτική έγινε: 6 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Υπερτιμημένο και οι φωτογραφίες των δωματίων δεν έχουν καμία σχέση με τα πραγματικά....καθόλου ευαερα και ευηλια, βρώμικα με απαρχαιωμένη διακόσμηση.Τα μπάνια ειδικά έχουν μείνει σε άλλη εποχή.. Υψηλές τιμές για την ποιότητα που προσφέρει. Αφιλόξενοι ιδιοκτήτες. Το κατάλυμα ήταν σε πολλά σημεία παραμελημένο. Χρειάζεται οπωσδήποτε ανακαινιση & εξορθολογισμο τιμών!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2018
Ευχαριστούμε, Katerina Κ