Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Anna_s

Υπηρεσίες spa wellness

Κριτική για: TUI BLUE Insula Alba (Adults Only)
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 18 Ιουν 2023
Μείναμε για ένα βράδυ στο ξενοδοχείο senseana όπου αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες του spa wellness κι έτσι μεταφερθήκαμε στο ξενοδοχείο Tui blue Insula Alba. Μας υποδέχτηκαν 2 υπέροχες θεραπεύτριες με την πολύ εξυπηρετική υπεύθυνη του spa όπου έπειτα από τις απαραίτητες πληροφορίες για το ιατρικό ιστορικό με ανέλαβε η Victoria. Υπέροχη ευγενική και φοβερή επαγγελματίας. Της ανέφερα το πρόβλημα μου και εστίασε εκεί. Ήταν μια εμπειρία χαλάρωσης και θεραπείας μαζί. Θα το έκανα ξανά και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
Συμβουλή: Να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε τις υπηρεσίες του spa
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 18 Ιουν 2023
Dear Guest,

Thank you for taking the time to share such a great review following your wellness experience at our resort.

We definitely look forward to welcoming you again in the near future.

Yours sincerely,
The Hotel Management of Tui Blue Insula Alba
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
2.4 χλμ. από TUI BLUE Insula Alba (Adults Only)
Επιβραβεύσεις με το One Key
  • eDreams
4.9 χλμ. από TUI BLUE Insula Alba (Adults Only)
Επιβραβεύσεις με το One Key
  • Algotels
  • Priceline
7.9 χλμ. από TUI BLUE Insula Alba (Adults Only)
Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
5.4 χλμ. από TUI BLUE Insula Alba (Adults Only)
Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
4.9 χλμ. από TUI BLUE Insula Alba (Adults Only)
62 €
Με πλήρη επιστροφή χρημάτων
    69 €
  • Vio.com
    59 €
  • Hotels.com
    63 €
5.3 χλμ. από TUI BLUE Insula Alba (Adults Only)
Go to your Happy Price
    36 €
  • Agoda.com
0.5 χλμ. από TUI BLUE Insula Alba (Adults Only)
Χερσόνησος: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Κριτικές (1.514)
1.514 αποτελέσματα
1 - 6 από 1.514 κριτικές
Η κριτική έγινε: 17 Ιουνίου 2023

Φοβερό προσωπικό... μέναμε στο Senseana κ πήγαμε στο spa του Insula Alba..Η Ελένη που μου έκανε μασάζ, εκτός από το ότι ήταν εξαιρετική σε αυτό που έκανε,ήταν πολύ ευγενική κ χαμογελαστή.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.Συγχαρητηρια, πάνω από όλα για την επιλογή προσωπικού κ μετά για την αισθητική κ πολυτέλεια των ξενοδοχείων σας.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, D9977FRmarian
Ο/η GOLDEN Hotels Management Team, Owner του TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Ιουνίου 2023
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you so much for posting such a positive review towards our accommodating staff and our luxury wellness services.

We wish to welcome you back in the near future.

Yours sincerely,
The Hotel Management of Tui Blue Insula Alba

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 1 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ένα εστιατόριο με θέα θάλασσα είναι καλή επιλογή για φαγητό.
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του ακόμη καλύτερες.
Η συμπεριφορά των εργαζομένων όμως, είναι ο λόγος που θα σε κάνει χαρούμενο για την επιλογή σου και αυτός, για τον οποίο θα φύγεις ευχαριστημένος από τον χώρο.
Δεσποινίς Άννα, σας ευχαριστώ για τις νοστιμιές σας και την φιλική σας συμπεριφορά!
Δεσποινίς Εύα, ευχαριστώ για την περιποίηση και την ευγένειά σας!
Καλή σεζόν σε όλη την ομάδα!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
2  Ευχαριστούμε, vayakouts
Ο/η GuestRelationsDpt, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Αυγούστου 2019

Αγαπητή Κα Vaya,

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που μας αφιερώσατε για να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας στο χώρο μας κατά τη διαμονή σας. Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα σχόλια σας που για εμάς γίνονται κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας. Είναι τιμή μας που αναγνωρίζετε την προσπάθεια μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά σύντομα και να σας φιλοξενήσουμε στο ξενοδοχείο μας σε μία από τις επόμενες επισκέψεις σας στο νησί.

Η ομάδα Δημοσίων σχέσεων του Insula Alba Resort & Spa

Η κριτική έγινε: 19 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ότι και να πει κανείς για το ξενοδοχειο αυτό είναι λίγο.Πανεμορφο πεντακάθαρο το προσωπικό πάντα χαμογελαστό και έτοιμο να σε εξυπηρετήσει.Οτι και αν δοκίμασαμε από το εστιατόριο ήταν απλά τελειο και εξαιρετικής ποιότητας.Απλα ίσως το καλύτερο που έχουμε επισκεφθεί.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, kasampalisd
Ο/η GuestRelationsDpt, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Ιουλίου 2018

Αγαπητέ κύριε Κασαμπαλη,
σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα υπέροχα σχόλιά σας! Είμαστε πολύ περήφανοι για το προσωπικό μας και χαιρόμαστε πάρα πολύ που μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας. Τα σχόλια σας είναι "ζωντανή" διαφήμιση για το ξενοδοχείο μας μιας και η διαμονή σας σας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ευχόμαστε να σας φιλοξενήσουμε ξανά σύντομα!
Η ομάδα Δημοσίων σχέσεων του Insula Alba Resort & Spa

Η κριτική έγινε: 27 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Λιγες φορες ειμαστε τοσο πολυ ενθουσιασμένοι απο επίσκεψη μας σε ξενοδοχείο..ηταν ολα τέλεια !!το δωμάτιο ,το πρωινο,το δείπνο οι πισίνες οι χώροι του σπα!!αυτο που θελω να τονίσω και να ευχαριστήσω ηταν ολοι οι εργαζόμενοι εκεί .με ενα χαμογελο και ευγένεια σε οτι και αν ρωτήσαμε η ζητήσαμε..τα κορίτσια στο σπα εξαιρετικά .στην ρεσεψιόν επίσης .στο εςτιατορι,ο Γιώργος που μας μετέφερε στο δωμάτιο μας και μας έκανε βόλτα με το αυτοκινητάκι ..θελουμε να ευχαριστήσουμε και τον Μανο στο μπαρ για τις ρακές ,το χαμογελο του και τα γυαλιά που μας δάνεισε για την φωτογράφιση μας χαχαχα!!!!ευχομαστε να καταφέρουμε να σας δούμε παλι σύντομα !!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, _P6696ZZ
Ο/η GuestRelationsDpt, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Μαΐου 2018

Αγαπητή κα Κική Τ.,
σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα τόσο θετικά σας σχόλια, τα οποία μας βοηθάνε να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που περάσατε τόσο όμορφα όσο μας περιγράψατε. Ήταν τιμή μας που μας επιλέξατε για τις διακοπές σας και ευχόμαστε να σας ξαναδούμε σύντομα.

Η ομάδα Guest Relations του INSULA ALBA Resort & Spa

Η κριτική έγινε: 17 Αυγούστου 2017

Εξαιρετικός χώρος, με μεράκι γνώση και επαγγελαμτισμό διαμορφωμένος έτσι ώστε να νιώθεις τόσο οικία όπως και στον δικό σου χώρο!
Προσωπικό με γνώσεις,ήθος και χαμόγελο να σε υποδέχονται καθημερινός πράγμα το οποίο δεν το έχω συνάντηση σε κανένα άλλο ξενοδοχείο.
Παροχές και καθαριότητα με σχολαστικοτητα.
Πρώτο στην θάλασσα βλέποντας το απέραντο γαλάζιο.
Ήταν κάτι ονειρικό που θα το πρότεινα στον οποιοδήποτε να το επισκεφτεί.
Ένα 4 ήμερο πραγματικής χαλάρωσης κ ηρεμίας.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα
    • Καθαριότητα
1  Ευχαριστούμε, gregorytzip
Ο/η GuestRelationsDpt, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του TUI BLUE Insula Alba (Adults Only), έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπητέ κ. Gregorytzip,
σας ευχαριστουμε πολύ που επιλέξατε το INSULA ALBA Resort & Spa για τις διακοπές σας. Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας, για τον τόσο ωραίο τρόπο που τοποθετηθήκατε σχετικά με το ξενοδοχείο μας και το προσωπικό μας, καθώς επίσης να αναφέρουμε το γεγονός ότι χαιρομαστε ιδιαίτερα που εκτιμήσατε όλες εκείνες τις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά για τους καλεσμένους μας και ότι σχόλια σαν τα δικά σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακόμα πιο σκληρά για να σας παρέχουμε μια υπέροχη διαμονή.
Ευχόμαστε να σας φιλοξενήσουμε ξανα σύντομα.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων