Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
stelios x

Δειπνο στο Αβατον

Κριτική για: Abaton Island Resort & Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 17 Σεπ 2024
Ηταν ολα υπεροχα ... Ευχαριστουμε για ολα το φαγητο στο Buddha bar ηταν υπεροχο ..τα ρολακια τοριοφου και τα βολκανο ηταν απιστευτα ... η θεα απιστευτη και το προσωπικο φοβερο ... ξεχωρισαμε την Μαριετα με την καλη τησ διαθεση και την και την προθυμια της ...Ευχαριστουμε
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
63 €
5.3 χλμ. από Abaton Island Resort & Spa
2.8 χλμ. από Abaton Island Resort & Spa
Χερσόνησος: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2024

Τέλειο Ξενοδοχείο, όλα "Τέλεια" δεν έχω λόγια. Ένα ωραίο αναπάντεχο ταξίδι μέσα στο ωραίο τοπίο του ξενοδοχείου. Εξυπηρέτηση με σεβασμό στους καλεσμένους και εγγύηση στην Ασφάλεια του καλεσμένου
υς. ☺️ Σας ευχαριστούμε κ.Μαριέτα και Abaton Island Resort & Spa.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Maria B
Ο/η Markos Pratsinakis, General Manager του Abaton Island Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2024
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Dear Guest,

Thank you so much for your kind words! We are thrilled to hear that your stay was "perfect" and that you enjoyed the beautiful surroundings of our hotel. Providing respectful and attentive service while ensuring our guests' safety is a top priority for us, so we’re delighted that you felt well taken care of.

A special thank you for mentioning Ms. Marieta and the team—we will be sure to pass on your gratitude. We look forward to welcoming you back to Abaton Island Resort & Spa for another wonderful experience!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 30 Ιουνίου 2024

Φοβερή τοποθεσία, πεντακάθαρο ξενοδοχείο με πολλές παροχές & ανέσεις! Το προσωπικό καταπληκτικό, πρόσχαρο και πάντα πρόθυμο & έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη ώστε να κάνει τη διαμονή σου ακόμα πιο ευχάριστη!!! Ωραίο δωμάτιο με υπέροχη θέα!!! Το πρωινό πολύ πλούσιο, πεντανόστιμο & όλα χειροποίητα. Η αίθουσα του πρωινού έχει και τρομερή θέα!!! Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πολύ ωραία πισίνα με άνετες ξαπλώστρες, ακριβώς πάνω από τη θάλασσα & εκπληκτικά εστιατόρια με πολύ καλό service, μοναδικό φαγητό που καλύπτει όλα τα γούστα, μεγάλη λίστα κρασιών & signature cocktails που θα σε ενθουσιάσουν. Ανυπομονούμε να σας ξαναεπισκεφτούμε!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, elissavetm2021
Η κριτική έγινε: 1 Οκτωβρίου 2023

Φάγαμε στο Bony Fish κ το φαγητό ήταν υπέροχο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πολίνα, που μας εξυπηρέτησε άψογα κ μας πρότεινε τα πιάτα που πήραμε. Σωστή επαγγελματίας κ πολύ ευχάριστος άνθρωπος!
Ευχαριστούμε όλη την ομάδα κ σίγουρα θα ξανάρθουμε !

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, vassia k
Ο/η Markos Pratsinakis, General Manager του Abaton Island Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2023

Αγαπητή Vassia K,

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και για τα υπέροχα σας λόγια.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε ξανά κοντά μας.

Η κριτική έγινε: 11 Ιουνίου 2023

Υπέροχο ξενοδοχείο, μοντέρνας αρχιτεκτονική! Απίστευτα εξυπηρετικό προσωπικό και ευγενικό. Τρομερό φαγητό, απίστευτο δείπνο στο εστιατόριο WOW από τον σεφ Σταύρο Γρινιεζακη. Συγχαρητήρια σε όλους σας

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Minion M
Ο/η Markos Pratsinakis, General Manager του Abaton Island Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 14 Ιουνίου 2023

Αγαπητέ/ή Minion,

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την υπέροχη εμπειρία σας από τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας άρεσε η μοντέρνα αρχιτεκτονική του κτιρίου μας! Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τα καλά σας λόγια για το απίστευτα εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό μας. Χαιρόμαστε που απολαύσατε το τρομερό φαγητό μας και ειδικά το απίστευτο δείπνο στο εστιατόριο WOW από τον σεφ Σταύρο Γρινιεζακη. Θα μεταφέρουμε τα συγχαρητήριά σας σε όλους τους συνεργάτες μας.

Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας και για την προτίμησή σας στο ξενοδοχείο μας. Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον και να σας προσφέρουμε μια ακόμη υπέροχη εμπειρία.

Με εκτίμηση,

Η κριτική έγινε: 15 Μαΐου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο με καταπληκτικά εστιατόρια.
Σε όλα τα εστιατόρια ήταν υπέροχο το φαγητό και το σέρβις ήταν καταπληκτικό.
Ειδικά στο bony fish φάγαμε πολύ καλά και τα παιδιά του εστιατορίου μας εξυπηρέτησαν πάντα με το χαμόγελο
Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη του εστιατορίου Πωλινα
Θα έρθουμε ξανά

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Daskalakis_vasilis
Ο/η Markos Pratsinakis, General Manager του Abaton Island Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Μαΐου 2023

Αγαπητέ Κύριε Δασκαλάκη,

Είμαστε ευγνώμων που χαρίσατε λίγο από το χρόνο σας ώστε να μας αφήσετε ένα όμορφο σχόλιό. Ο στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης του ξενοδοχείου μας να φεύγει ικανοποιημένος από τις παροχές και το service μας.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τη διαμονή σας και με άπλετη χαρά θα ήταν τιμή μας να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον.