Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Booking.com
307 $
Προβολή προσφοράς
Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε όταν φτάσετε
Hotels.com
308 $
Προβολή προσφοράς
Agoda.com
308 $
218 $
Προβολή προσφοράς
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 90 $
Expedia.com308 $
Travelocity308 $
Priceline307 $
Προβολή και των 18 προσφορών
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κοντινά ξενοδοχεία
Φιλτράρισμα κριτικών
368 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
295
57
7
4
5
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
295
57
7
4
5
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
2 - 7 από 368 κριτικές
Η κριτική έγινε: 26 Ιανουαρίου 2020

Το δωμάτιο άψογο όπως ακριβώς στις φωτογραφιες.Οι παροχες πολυ ικανοποιητικες,ο κλιματισμος- θερμανση τελειος και το πρωινο καταπληκτικο.Το κρεβατι το καλυτερο που εχω κοιμηθει σε ξενοδοχείο. Το μπανιο μεγάλο με μπανιερα και μεγαλο καθρεπτη. Το προσωπικο ευγενεστατο κ πολυ εξυπηρετικό.Μπραβο σε όλους.

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2020
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Curious610894
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panagiotis K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Your comments were not only kind and positive, but also constructive and beneficial to our goal of being the best we can be.

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel.

The entire team works very hard to make sure you have the best holiday possible and we strive to improve continuously.

We look forward to seeing you again soon.

Best Regards,

Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Ιουλίου 2019

Εξαιρετικά! Πολύ καλή εξυπηρέτηση! Σήμερα είχα ένα πάρα πολύ ωραίο και χαλαρωτικό μασάζ στο χώρο του σπα !!Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Παρά πολύ ωραίες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό!!Σας ευχαριστώ πολύ για την ωραία εμπειρία!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
Ευχαριστούμε, Nektarios L
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panagiotis K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Ιουλίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel

The entire team works very hard to make sure you have the best holiday possible and we strive to improve continuously.

We look forward to seeing you again soon.

Thank you in advance.

Best Regards,
Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Ιουνίου 2019

Πρώτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου που έκαναν τα πάντα οι καλεσμένοι μου να νιώθουν σαν το σπίτι τους. Ευχαριστώ τα 3 παιδιά που δουλεύουν στο πρωινό ήταν άψογα. Στον διευθυντή και στην κυρία που δουλεύει στην ρεσεψιόν για όλη τους την βοήθεια. Και ένα ευχαριστώ στον κύριο που δουλεύει βράδυ και όταν δηλώσεις ότι φεύγεις νωρίς το πρωί σου ετοιμάζει σε μια σακούλα πρωινό.

Συμβουλή για το δωμάτιο: 207, 204, 114
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, stelios710
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panagiotis K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Ιουνίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Your comments were not only kind and positive, but also constructive and beneficial to our goal of being the best we can be.

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel.

The entire team works very hard to make sure you have the best holiday possible and we strive to improve continuously.

We look forward to seeing you again soon.

Best Regards,

Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 28 Μαΐου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη,το προσωπικό πολυ φιλικό με τον πελάτη, ο χώρος παρά πολυ καθαρός και το φαγητό νόστιμο....ευχαριστω πολυ τα παιδια απο το εστιατόριο Άντζελα και Χρυσά και απο το pool bar τον πολυ καλο και ευχάριστο μπάρμαν Παναγιώτη

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Magaramou69
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Ιουνίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

We appreciate your feedback and are humbled by your kind accolades.

Everyday we make it our personal concern to providing you the best and we commit ourselves in giving you a holiday to remember forever.

We look forward to seeing you on your next trip.

Best Regards,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 26 Μαΐου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό κατάλυμα. Εξαιρετικό προσωπικό. Καθαρό με όλες τις ανέσεις. Σε πολύ καλό και κεντρικό σημείο. Με λεωφορείακι του ξενοδοχείου για τα φηρα τακτικά. Η ρεσεψιόν μπορεί να σας κανονίσει κρατήσεις σε μαγαζιά για το δείπνο σας και τις εκδρομές σας.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, vasilis_adm
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Ιουνίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Your comments were not only kind and positive, but also constructive and beneficial to our goal of being the best we can be.

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel.

The entire team works very hard to make sure you have the best holiday possible and we strive to improve continuously.

We look forward to seeing you again soon.

Best Regards,

Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές