Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Φηρά
Δημοσίευση
Εισερχόμενα
Κοντινά ξενοδοχεία
Φιλτράρισμα κριτικών
361 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
290
56
7
3
5
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
290
56
7
3
5
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 361 κριτικές
Η κριτική έγινε: 14 Ιουλίου 2019

Εξαιρετικά! Πολύ καλή εξυπηρέτηση! Σήμερα είχα ένα πάρα πολύ ωραίο και χαλαρωτικό μασάζ στο χώρο του σπα !!Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Παρά πολύ ωραίες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό!!Σας ευχαριστώ πολύ για την ωραία εμπειρία!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
Ευχαριστούμε, Nektarios L
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panagiotis K, Διευθυντής του De Sol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Ιουλίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel

The entire team works very hard to make sure you have the best holiday possible and we strive to improve continuously.

We look forward to seeing you again soon.

Thank you in advance.

Best Regards,
Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Ιουνίου 2019

Πρώτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου που έκαναν τα πάντα οι καλεσμένοι μου να νιώθουν σαν το σπίτι τους. Ευχαριστώ τα 3 παιδιά που δουλεύουν στο πρωινό ήταν άψογα. Στον διευθυντή και στην κυρία που δουλεύει στην ρεσεψιόν για όλη τους την βοήθεια. Και ένα ευχαριστώ στον κύριο που δουλεύει βράδυ και όταν δηλώσεις ότι φεύγεις νωρίς το πρωί σου ετοιμάζει σε μια σακούλα πρωινό.

Συμβουλή για το δωμάτιο: 207, 204, 114
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, stelios710
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panagiotis K, Διευθυντής του De Sol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Ιουνίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Your comments were not only kind and positive, but also constructive and beneficial to our goal of being the best we can be.

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel.

The entire team works very hard to make sure you have the best holiday possible and we strive to improve continuously.

We look forward to seeing you again soon.

Best Regards,

Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 28 Μαΐου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη,το προσωπικό πολυ φιλικό με τον πελάτη, ο χώρος παρά πολυ καθαρός και το φαγητό νόστιμο....ευχαριστω πολυ τα παιδια απο το εστιατόριο Άντζελα και Χρυσά και απο το pool bar τον πολυ καλο και ευχάριστο μπάρμαν Παναγιώτη

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Magaramou69
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Ιουνίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

We appreciate your feedback and are humbled by your kind accolades.

Everyday we make it our personal concern to providing you the best and we commit ourselves in giving you a holiday to remember forever.

We look forward to seeing you on your next trip.

Best Regards,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 26 Μαΐου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό κατάλυμα. Εξαιρετικό προσωπικό. Καθαρό με όλες τις ανέσεις. Σε πολύ καλό και κεντρικό σημείο. Με λεωφορείακι του ξενοδοχείου για τα φηρα τακτικά. Η ρεσεψιόν μπορεί να σας κανονίσει κρατήσεις σε μαγαζιά για το δείπνο σας και τις εκδρομές σας.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, vasilis_adm
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Ιουνίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Your comments were not only kind and positive, but also constructive and beneficial to our goal of being the best we can be.

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel.

The entire team works very hard to make sure you have the best holiday possible and we strive to improve continuously.

We look forward to seeing you again soon.

Best Regards,

Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 28 Απριλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Φτάσαμε στη Σαντορίνη νωρίς το πρωί τόσο κουρασμένοι κ το ξενοδοχείο μας δεν είχε σπα! Ευτυχώς μάθαμε ότι ακριβώς απέναντι στο de sol υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις κ πήγαμε! Η υπεύθυνη μας δέχτηκε αμέσως δίνοντας μας ένα πακέτο για ζευγάρια πολύ δελεαστικο,, 1 ώρα μασάζ σε όλο το σώμα κ 1ώρα σπα ( σάουνα, ατμους κ τζακούζι) μόνο 70 ευρώ το άτομο! Χαλαρωσαμε λοιπόν κ οι κοπέλες με τα μαγικά χέρια μας περιποιηθηκαν ! Θα έλεγα ότι πριν ξεκινήσεις την ανάβαση στα φηρα ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ!! Πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό, αν βρεθούμε ξανά Σαντορίνη σίγουρα εκεί θα μείνουμε για να έχουμε κ το σπα πιο κοντά!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, lizapolo
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Μαΐου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

We appreciate your feedback and are humbled by your kind accolades.

Everyday we make it our personal concern to providing you the best and we commit ourselves in giving you a holiday to remember forever.

We look forward to seeing you on your next trip.

Best Regards,

Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές