Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
stelios710
Σαντορίνη, Ελλάδα

Η καλύτερη επιλογή διαμονής στην Σαντορίνη

Κριτική για: De Sol Spa Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 14 Ιουν 2019
Πρώτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου που έκαναν τα πάντα οι καλεσμένοι μου να νιώθουν σαν το σπίτι τους. Ευχαριστώ τα 3 παιδιά που δουλεύουν στο πρωινό ήταν άψογα. Στον διευθυντή και στην κυρία που δουλεύει στην ρεσεψιόν για όλη τους την βοήθεια. Και ένα ευχαριστώ στον κύριο που δουλεύει βράδυ και όταν δηλώσεις ότι φεύγεις νωρίς το πρωί σου ετοιμάζει σε μια σακούλα πρωινό.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
Συμβουλή: 207, 204, 114
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Panagiotis K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 29 Ιουν 2019
Dear Guest,

Your comments were not only kind and positive, but also constructive and beneficial to our goal of being the best we can be.

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel.

The entire team works very hard to make sure you have the best holiday possible and we strive to improve continuously.

We look forward to seeing you again soon.

Best Regards,

Kyritsis Panos
Managing Director
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Κοντινά ξενοδοχεία
pool
236 €
Επιβραβεύσεις με το One Key
  • Booking.com
    236 €
  • Vio.com
    216 €
  • Hotels.com
    236 €
217 €
  • Trip.com
    257 €
  • Vio.com
    188 €
  • StayForLong
2.4 χλμ. από De Sol Spa Hotel
Δωρεάν WiFi
Πισίνα
161 €
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
2.5 χλμ. από De Sol Spa Hotel
Δωρεάν WiFi
142 €
  • Expedia.com
    142 €
  • Hotels.com
    142 €
  • Vio.com
    142 €
0.4 χλμ. από De Sol Spa Hotel
Δωρεάν WiFi
Δωρεάν πάρκινγκ
126 €
Δεν χρειάζεται προπληρωμή
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    126 €
2.7 χλμ. από De Sol Spa Hotel
Δωρεάν WiFi
Δωρεάν πάρκινγκ
Επιβραβεύσεις με το One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    281 €
  • Expedia.com
    346 €
2.3 χλμ. από De Sol Spa Hotel
Δωρεάν WiFi
Δωρεάν πάρκινγκ
Επιβραβεύσεις με το One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    328 €
  • Expedia.com
    338 €
0.4 χλμ. από De Sol Spa Hotel
Δωρεάν WiFi
Δωρεάν πάρκινγκ
Επιβραβεύσεις με το One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    227 €
  • Official Site
2.4 χλμ. από De Sol Spa Hotel
Δωρεάν WiFi
Πισίνα
Φηρά: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Κριτικές (428)
Φιλτράρισμα κριτικών
429 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
337
66
11
7
8
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
337
66
11
7
8
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
8 - 13 από 429 κριτικές
Η κριτική έγινε: 28 Μαΐου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη,το προσωπικό πολυ φιλικό με τον πελάτη, ο χώρος παρά πολυ καθαρός και το φαγητό νόστιμο....ευχαριστω πολυ τα παιδια απο το εστιατόριο Άντζελα και Χρυσά και απο το pool bar τον πολυ καλο και ευχάριστο μπάρμαν Παναγιώτη

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Magaramou69
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Ιουνίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

We appreciate your feedback and are humbled by your kind accolades.

Everyday we make it our personal concern to providing you the best and we commit ourselves in giving you a holiday to remember forever.

We look forward to seeing you on your next trip.

Best Regards,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 26 Μαΐου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό κατάλυμα. Εξαιρετικό προσωπικό. Καθαρό με όλες τις ανέσεις. Σε πολύ καλό και κεντρικό σημείο. Με λεωφορείακι του ξενοδοχείου για τα φηρα τακτικά. Η ρεσεψιόν μπορεί να σας κανονίσει κρατήσεις σε μαγαζιά για το δείπνο σας και τις εκδρομές σας.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, vasilis_adm
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Ιουνίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Your comments were not only kind and positive, but also constructive and beneficial to our goal of being the best we can be.

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel.

The entire team works very hard to make sure you have the best holiday possible and we strive to improve continuously.

We look forward to seeing you again soon.

Best Regards,

Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 28 Απριλίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Φτάσαμε στη Σαντορίνη νωρίς το πρωί τόσο κουρασμένοι κ το ξενοδοχείο μας δεν είχε σπα! Ευτυχώς μάθαμε ότι ακριβώς απέναντι στο de sol υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις κ πήγαμε! Η υπεύθυνη μας δέχτηκε αμέσως δίνοντας μας ένα πακέτο για ζευγάρια πολύ δελεαστικο,, 1 ώρα μασάζ σε όλο το σώμα κ 1ώρα σπα ( σάουνα, ατμους κ τζακούζι) μόνο 70 ευρώ το άτομο! Χαλαρωσαμε λοιπόν κ οι κοπέλες με τα μαγικά χέρια μας περιποιηθηκαν 😊! Θα έλεγα ότι πριν ξεκινήσεις την ανάβαση στα φηρα ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ!! Πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό, αν βρεθούμε ξανά Σαντορίνη σίγουρα εκεί θα μείνουμε για να έχουμε κ το σπα πιο κοντά!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, lizapolo
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Μαΐου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

We appreciate your feedback and are humbled by your kind accolades.

Everyday we make it our personal concern to providing you the best and we commit ourselves in giving you a holiday to remember forever.

We look forward to seeing you on your next trip.

Best Regards,

Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 15 Μαρτίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο!!! Το προσωπικό είναι ευγενέστατο, το πρωινό εξαιρετικό και οι χώροι πολύ ωραιοι!!!!! Το μόνο αρνητικό ήταν ότι μέσα στην μπανιέρα βρήκαμε μικρά κομμάτια γυαλιού τα οποία είχαν απορροφηθεί από το τζακούζι ή ακόμα χειρότερα δεν είχε καθαριστεί επιμελώς.. Δεν είναι στην Καλντέρα αλλά η θέα είναι πολύ όμορφη και με το αυτοκίνητο πολύ κοντά στα Φηρά!!

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2019
Ευχαριστούμε, Skipper1985
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Μαρτίου 2019

Τα σχόλιά σας δεν ήταν μόνο ευγενικά και θετικά, αλλά και εποικοδομητικά και ωφέλιμα για το στόχο μας .
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε το χρόνο να γράψετε την κριτική σας και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στο ξενοδοχείο μας.

Όλη η ομάδα εργάζεται σκληρά για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε τις καλύτερες διακοπές καθώς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά σύντομα.

Πάνος Κυρίτσης
Διευθυντής

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 21 Φεβρουαρίου 2019

Βρεθήκαμε στη Σαντορίνη χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο και μείναμε στο De Sol. Είναι μια πραγματικά άριστη ξενοδοχειακή μονάδα. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, πολύ καλά εξοπλισμένα με δυνατό σύστημα κλιματισμού (χρησιμοποιήσαμε τη θέρμανση λόγω του κρύου καιρού και του ισχυρού ανέμου και το δωμάτιο ήταν πολύ ζεστό), πεντακάθαρα και με πολλές ανέσεις. Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο, χαμογελαστό και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει. οι τιμές είναι λογικές σε σχέση με αυτό που προσφέρει. Διαθέτει ένα πολύ καλής ποιότητας εστιατόριο, ενώ και το πρωινό είναι πολύ πλούσιο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2019
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
14  Ευχαριστούμε, Georgios G
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Panos K, Διευθυντής του De Sol Spa Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Μαρτίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write your review and for sharing your experiences at our hotel.

Everyday we make it our personal concern to providing you the best and we commit ourselves in giving you a holiday to remember forever.

We look forward to seeing you on your next trip!

Sincerely yours,

Kyritsis Panos
Managing Director

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές