Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Οία
Δημοσίευση
Εισερχόμενα
Αναζήτηση
Κοντινά ξενοδοχεία
Φιλτράρισμα κριτικών
244 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
183
47
10
2
2
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
183
47
10
2
2
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
5 - 10 από 244 κριτικές
Η κριτική έγινε: 25 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικη τοποθεσια, καταπληκτικό εστιατοριο, άψογη εξυπηρετηση!!!
Ενα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Οια!!!
Η καλύτερη επιλογή για wedding anniversary!!!
Πολλα συγχαρητήρια στην κυρία Ποπη & στον απίθανο σεφ κύριο Κωστα!!!

Keep going!!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, konidis_j
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Ioannis A, Ιδιοκτήτης του Λαοκάστη Βίλλας, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear konidis_j, thank you very much for your glowing review and we are delighted to read how much you have enjoyed your stay with us. We look forward to seeing you soon. Kind regards, Laokasti Villas

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 27 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχειο ηταν υπεροχο, πεντακαθαρο και με αρκετες παροχες! Πολυ φιλικο και εξυπηρετικο προσωπικο παντα στην διαθεση μας! Πολυ καθαρη πισινα και ιδανικη για χαλαρωμα! Τα δωματια ηταν ευρυχωρα και φωτεινα σε παραδοσιακο νησιοτικο στυλ. Το αποκορυφωμα ηταν το restaurant του, το οποιο οτι πιατο και αν δοκιμασαμε ηταν εξαιρετικο!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, Panos k
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Ioannis A, Ιδιοκτήτης του Λαοκάστη Βίλλας, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Panos k, we truly appreciate the time you took to write this wonderful review. Your feedback is extremely important to us, since we are trying to offer the best possible service to fulfill our guests expectations. We hope to see you soon again. Kind regards, Laokasti Villas

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 27 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο ήταν πεντακάθαρο, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείο ευγενέστατοι και πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν .. Η πισίνα πεντακάθαρη τα δωμάτια ευρύχωρα και παραδοσιακά διακοσμημένα .. Ιδανικό για ζευγάρια και για οικογένειες

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, NicoleMosshart
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Ioannis A, Ιδιοκτήτης του Λαοκάστη Βίλλας, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear NicoleMosshart, Thank you for taking the time to leave a kind review of your recent visit. We are delighted to read how much you appreciated the villa and how highly you enjoyed the experience. Always at your disposal, Laokasti Villas.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 23 Ιουνίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Στο απίθανο μέρος της Οιας, με περιβάλλον πραγματικά φιλικό, καθαρό και εξυπηρετικό . Έχει άνετο και μεγάλο πάρκινγκ πολύ βολικό γιατί δεν βρίσκεις να παρκάρεις εύκολα. Θα το ξανασκεφτόμουν ευχαρίστως!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, merita l
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Ioannis A, Ιδιοκτήτης του Λαοκάστη Βίλλας, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear merita l, we truly appreciate the time you took to write this wonderful review. Your feedback is extremely important to us, since we are trying to offer the best possible service to fulfill our guests expectations. We hope to see you soon again. Kind regards, Laokasti Villas

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 23 Ιουνίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Καταπληκτικό ξενοδοχείο ! Άριστη εξυπηρέτηση και φιλικό περιβάλλον ! Βρίσκεται σε πολυ καλο σημείο στην Οία και προσφερει όλες τις ανέσεις για ενα ζευγάρι αλλά και για μια οικογένεια ! Η καλύτερη επιλογή για το νησί !

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Christina K
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Ioannis A, Ιδιοκτήτης του Λαοκάστη Βίλλας, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Christina K, thank you so much for your kind words. Your feedback is important to us and it is always a pleasure to know that our hard work is appreciated. We hope to see you again. Best regards, Laokasti Villas

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές