6 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
Hotels.com219 $
Travelocity219 $
Priceline252 $
Προβολή και των 14 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 23 Δεκεμβρίου 2020

Η Σαντορίνη ήταν και είναι το αγαπημένο μου νησί. Η φιλοξενία του Ducato di oia με την μαγευτική θέα και την ανείπωτη ομορφιά θα μου μείνει αξέχαστη εμπειρία. Ανυπομονώ για την επόμενη επίσκεψη στο Ducato di oia.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
Ευχαριστούμε, 338evat
Η κριτική έγινε: 9 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Εκπληκτικά δωμάτια -βίλες στη μαγευτική Σαντορίνη .Εξαιρετικό ντιζάιν σε νησιωτικό ... χρωμα και άρωμα !!Σου αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση πολυτελειας !!Καθαριότητα και άνεση δίπλα στις πιο διάσημες παραλίες του νησιού .Μου έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός του προσωπικού και η φιλοξενία του ιδιοκτήτη ,ευχαριστούμε για όλα Paul!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, 51vasilist
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 21 Νοεμβρίου 2019

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2018