Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
kleopatra e

Άψογη εξυπηρέτηση

Κριτική για: Hotel Erikousa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 28 Αυγ 2017
Ο Γιώργος Κατέχης, υπεύθυνος του ξενοδοχείου/εστιατορίου Ερείκουσα διευκόλυνε απίστευτα τη μετάβαση και τη διαμονή μας στην Ερείκουσα, αλλά και στο Μαθράκι, παρέχοντας κάθε πληροφορία που μπορεί να χρειαζόμασταν. Το ξενοδοχείο Ερείκουσα βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της παραλίας, προσφέρει ξαπλώστρες και ομπρέλες, φαγητό και ποτό τόσο στην παραλία όσο και στο εστιατόριο, με εξαιρετικές πρώτες ύλες, εξαιρετικά μαγειρεμένες. Με διαφορά το καλύτερο εστιατόριο του νησιού!
Άψογη εξυπηρέτηση, ακόμα κι όταν τελευταία στιγμή, αρχές Αυγούστου, χρειαστήκαμε ένα επιπλέον δωμάτιο για 2 φίλες. Ο Γιώργος, πανταχού παρών με τα ακουστικά του κινητού κολλημένα στο αφτί από το πρωί ως το βράδυ, είχε μια λύση για όλα! Άριστα 10 στην Ερείκουσα και στη φιλοξενία! Ευχαριστούμε για όλα! Κλεοπάτρα.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Expedia.com
Κριτικές (117)
117 αποτελέσματα
14 - 19 από 117 κριτικές
Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2017

Τι να πρωτοπείς γι' αυτά τα ακούραστα παιδιά του Hotel Erikousa!
Πρόθυμοι, ευγενέστατοι, με γνήσιο ενδιαφέρον και φροντίδα να μη λείψει τίποτα στους τυχερούς ενοίκους του κουκλίστικου ξενοδοχείου τους, με τις λογικότατες τιμές...
Ο Γιώργος Κατέχης με τη σύζυγό του, τη Βάσια, εγκαταστάθηκαν μόνιμα στις καρδιές όλων μας, της εφταμελούς μας παρέας!... Αμ' η Ματίνα; Η κυρία Σταυρούλα; Όλοι, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με όλη τη σημασία της λέξης!
Οι Άνθρωποί της είναι που αναδεικνύουν αυτή την πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία έχει την εξαιρετική τύχη να βρίσκεται σε έναν από τους τελευταίους παραδείσους της πατρίδας μας, την Ερείκουσα στα Διαπόντια του Ιονίου.
Μοντέρνα, πεντακάθαρη, λειτουργική, έκανε την οχταήμερη διαμονή μας, σκέτη απόλαυση!
Αλλά και οι περίφημες γεύσεις στο θαυμάσιο εστιατόριο του ξενοδοχείου, μοίρασαν στον καθένα μας από........ κανα πεντάρι κιλά επιπλέον!!!!!!!
Για τις θάλασσες, την ατμόσφαιρα, τις παραλίες, τη βλάστηση και τα οργανωμένα μονοπάτια του υπέροχου νησιού, δεν θα πω τίποτα! Μιλάνε από μόνες τους οι χιλιάδες φωτογραφίες των τυχερών επισκεπτών του!
ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!! (και δεν είναι λίγα τα μέρη που έχουμε επισκεφτεί!!!!)

Μάκης - Σοφία από Πάτρα, Αριστείδης - Σοφία από Ξυλόκαστρο, Βασίλης - Βάλλια - Κατερίνα από Αθήνα,

Συμβουλή για το δωμάτιο: Όλα τα δωμάτια, με απίστευτη θέα στη θάλασσα
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
2  Ευχαριστούμε, sergiosmakis
Η κριτική έγινε: 18 Ιουλίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Καταμεσις Ιουλίου που βουλιάζουν τα νησιά βγαλμένο απο παραμύθι θαρρείς . Ήσυχα,ήρεμα,προσεγμένα,φρέσκο φαγητό,με σεβασμό στον ταξιδευτή .το συνιστώ για όσους ζητούν το διαφορετικό και τη φιλοξενία και -κυρίως- γαλήνιο περιβάλλον

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
4  Ευχαριστούμε, dsR1303IT
Η κριτική έγινε: 4 Ιουλίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Επισκεφθήκαμε το νησί γιατί ακούσαμε από φίλους ότι είναι υπέροχο με πεντακάθαρα νερά κτλ. Πήγαμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για φαγητό αλλά δυσαρεστήθηκαμε παρά πολύ, το μενού περιορισμένο με μικρές μερίδες και πολλά από τα πρώτα τα αφήσαμε όπως ήρθαν. Χρειάζεται διόρθωση η κουζίνα του η αλλαγή σεφ για να δώσω θετική αξιολόγηση. Συν ότι ήταν αρκετά ακριβό για αυτά που μας έφεραν.4ατομα 100€ χωρις Κρεατικα και ψάρια.και είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι το νησί και την πρώτη φορά φάγαμε σε μια ψησταριά πιο πίσω και πληρώσαμε ένα κοτόπουλο ψητό με μια μερίδα πατάτες 55€. Εγώ προσωπικά δεν τους προτείνω.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
12  Ευχαριστούμε, _W4382MZ
Η κριτική έγινε: 4 Σεπτεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Πραγματικά αξίζει να πάει κάποιος στην Ερείκουσα για 2 λόγους .. Ένας για αυτό το υπέροχο νησί αλλα και να φάει σε αυτόν τον υπέροχο χώρο που δεν πιστεύεις οτι υπάρχει στην άκρη της Ελλάδας . Μπράβο στον ιδιοκτήτη αλλα και σε ολα τα παιδιά που δουλεύουν .

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, Constantinos D
Η κριτική έγινε: 2 Σεπτεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Απο τα καλύτερα ξενοδοχεία που εχω μείνει , με την καλύτερη φιλοξενία ! Ο ιδιοκτητης Γιωργος Κατέχης ένας απίστευτος άνθρωπος παντα πρόθυμος να μας μιλησει και να μας βοηθήσει στο να ανακαλύψουμε το νησί της Ερεικουσας . Τα δωμάτια καθαρά με όλες τις ανεςεις . Το ξενοδοχείο εχει θέα θαλασα και ειναι λίγα βήματα απο την αμμουδιά . Επίσης εχει πολυ ωραίο εστιατόριο με τοπική κουζίνα και ωραία ποικιλία κρασιών . Πραγματικά νιώσαμε πολυ όμορφα και θα το επισκεφτούμε ξανά στο μέλλον .

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι