Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
G K

Ανεπανάληπτος προορισμός - εξαιρετικό resort

Κριτική για: Sun Siyam Iru Fushi
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 22 Δεκ 2023
Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, άψογο σέρβις , εξωτικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τις παροχές πολυτελούς resort.
Πολύ καθαρές εγκαταστάσεις, ευγενικό προσωπικό, πρόσβαση σε πληροφορίες και στο υπεύθυνο της διαμονής 24/7, αθλητικές δραστηριότητες, spa και άλλα πολλά
Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Ο/η Abdulla Thamheed, General Manager του Sun Siyam Iru Fushi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 30 Δεκ 2023
Dear Valued Guest,

Warm greetings from Sun Siyam Iru Fushi!

Thank you so much for your fantastic review! We're thrilled to hear that you had such a positive experience at our resort.

It's wonderful to know that you found our facilities excellent and our service impeccable. We take pride in providing a luxurious experience, and we're delighted that you enjoyed the amenities of our resort set against exotic surroundings.

Maintaining clean facilities and ensuring a friendly staff are top priorities for us, so we're pleased to hear that these aspects stood out during your stay. Offering 24/7 access to information reflects our commitment to providing seamless and attentive service.

The fact that you enjoyed the variety of activities, from sports to spa, warms our hearts. We aim to provide a well-rounded experience that caters to all our guests' interests.

We truly appreciate your kind words and your choice to share your positive experience. We can't wait to welcome you back for another exceptional stay.

Safe travels, and see you again soon!

Kind Regards,

Sun Siyam Iru Fushi Leadership Team
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Κοντινά ξενοδοχεία
1.320 €
Με πλήρη επιστροφή χρημάτων
Επιβραβεύσεις με το One Key
  • travelup.com
    1.243 €
  • Booking.com
    316 €
  • Priceline
    387 €
0.0 χλμ. από Sun Siyam Iru Fushi
Δωρεάν WiFi
Πισίνα
Nestled in the heart of n.lhohi,lhohi inn is a trailblazing and top -notch guest house which is offer lavish services.
136 €
Με πλήρη επιστροφή χρημάτων
Επιβραβεύσεις με το One Key
  • Hotels.com
    166 €
  • Agoda.com
    88 €
  • Booking.com
    130 €
10.1 χλμ. από Sun Siyam Iru Fushi
116 €
Με πλήρη επιστροφή χρημάτων
Εύκολη και γρήγορη κράτηση
    10.2 χλμ. από Sun Siyam Iru Fushi
    Δωρεάν WiFi
    Δωρεάν πάρκινγκ
    7.257 €
    Go to your Happy Price
    • Booking.com
      7.257 €
    • StayForLong
      4.345 €
    • Trip.com
      7.301 €
    10.4 χλμ. από Sun Siyam Iru Fushi
    Δωρεάν WiFi
    Πισίνα
    60 €
    • Agoda.com
    12.0 χλμ. από Sun Siyam Iru Fushi
    Δωρεάν WiFi
    Δωρεάν πάρκινγκ
    1.775 €
    Επιβραβεύσεις με το One Key
    • Priceline
      619 €
    • travelup.com
      608 €
    • Hotels.com
      1.770 €
    15.0 χλμ. από Sun Siyam Iru Fushi
    Δωρεάν WiFi
    Πισίνα
    981 €
    Με πλήρη επιστροφή χρημάτων
    Δεν χρειάζεται προπληρωμή
    Επιβραβεύσεις με το One Key
    • Expedia.com
      967 €
    • Vio.com
      253 €
    • Booking.com
      978 €
    26.4 χλμ. από Sun Siyam Iru Fushi
    Παραλιακό
    Πισίνα
    1.943 €
    Με πλήρη επιστροφή χρημάτων
    Επιβραβεύσεις με το One Key
    • Priceline
      1.645 €
    • Trip.com
      635 €
    • Booking.com
      1.564 €
    27.7 χλμ. από Sun Siyam Iru Fushi
    Δωρεάν WiFi
    Πισίνα
    Iru-fushi: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
    Κριτικές (6.761)
    Φιλτράρισμα κριτικών
    6.761 αποτελέσματα
    Βαθμολογία ταξιδιωτών
    5.726
    669
    209
    72
    85
    Τύπος ταξιδιώτη
    Περίοδος του χρόνου
    ΓλώσσαΌλες
    Περισσότερες γλώσσες
    Βαθμολογία ταξιδιωτών
    5.726
    669
    209
    72
    85
    Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
    Επιλεγμένα φίλτρα
    Φίλτρο
    Ενημέρωση λίστας...
    1 - 6 από 6.761 κριτικές
    Η κριτική έγινε: 7 Νοεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

    Επισκεφθήκαμε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στα πλαίσια του ταξιδιού του μέλιτος. Πανέμορφο ξενοδοχείο, πολύ προσεγμένο με εξαιρετικά εξυπηρετικο και ευγενικό προσωπικό. Οι πάντες μιλούσαν πολύ καλά αγγλικά. Το τοπίο γύρω είναι φανταστικό. Αληθινά αξίζει να το επισκεφθείτε. Το premium all inclusive νομίζω αξίζει πολύ για να τις εμπειρίες που προσφέρει. Απολαύσαμε το ταξίδι!

    Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2022
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, ioannak18
    Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
    Ο/η Haanif Abdullah, Owner του Sun Siyam Iru Fushi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2022
    Μετάφραση Google

    Dear Valued Guest,

    Warm smiles from Sun Siyam Iru Fushi!

    Thank you so much for leaving such a lovely review here at TripAdvisor. It's always a delight reading such kind words from our valued guests, this will surely inspire our team members.

    I will surely pass on your word of appreciation to our team members, especially our talented team members, which will motivate them further to deliver excellent services.

    I wish you all the best, see you soon!

    Kindest Regards,

    Abdulla Thamheed
    General Manager

    Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 29 Ιανουαρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

    Ηταν ολα πολυ ωραια
    Φιλοξενο και χαμογελαστο προσωπικο!
    Με χιουμορ και παντα προθυμοι να ικανοποισουν τις αναγκες σου!
    Ο ashraf batler is the best batler! Αυτος ηταν Διπλα μας απο την πρωτη στιγμη να μας προτεινει και να μας εξυπηρετησει απο το πρωι κεχρι το βραδυ!
    Μαγικος τοπος like paradise
    Ενεργοποιηση ολων των αισθησεων !
    Αν ξεκινουσε τωρα ο προγρμματοσμος του ταξιδιου θα ερχομασταν στο ιδιο μερος !

    Συμβουλή για το δωμάτιο: Το προτεινω ανεπιφυλαχτα
    Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2022
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, RivieraBar
    Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
    Ο/η Abdulla Thamheed, General Manager του Sun Siyam Iru Fushi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2022
    Μετάφραση Google

    Dear Guest RivieraBar,

    Bright smile from Sun Siyam Iru Fushi!

    Thank you so much for sharing such a lovely review for us. We are delighted to know that you loved everything about your stay at our resort.

    We are pleased to hear that you were satisfied with our service quality, especially from butler Ashraf, who made your stay more memorable.

    We are so excited to welcome you back very soon!

    Kind regards,

    Abdulla Thamheed
    General Manager

    Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 12 Δεκεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

    Άψογο σέρβις, υπέροχο προσωπικό, νησι με πολλές δραστηριότητες!
    Τα εστιατόρια όλα ήταν τέλεια και τα φαγητά εξαιρετικά! Από ποτά δοκιμάσαμε πολλά κοκτειλ, όλα ποιοτικά και γευστικά!

    Μείναμε 4 νύχτες Beach villa και 1 νυχτα water villa για να δούμε τη διαφορά και τελικα μας άρεσε καλύτερα η water Villa.
    Άμεση επαφή με το νερο για ατελείωτο snorkeling! Ο βυθός τους είναι παραμυθένιος με απίστευτα ψάρια!! Επίσης μια άλλη λεπτομέρεια ήταν πως στην Beach villa παρόλο που τη καθάρισαν 2 φορές τη μέρα, κάθε φορά θα κουβάλαγαμε και λίγο άμμο μέσα...
    Βέβαια στη Beach villa απολαύσαμε το jacuzzi το οποίο ήταν μεγαλύτερο από αυτό της water villa.
    Είχαμε τον προσωπικό μας μπάτλερ, τον Neeshaadh, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και έκανε τη διαμονή μας πιο άνετη καθως και ο Sunday ο οποιος μας πηγε στην water villa και μας ενημερωσε για τον βυθο!... thank you Sunday!!
    Επίσης ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε στην υπεύθυνη του Γαλλικου εστιατορίου Flavors Jocel!
    Επισης το Spa και το μάζας εξαιρετικά!!

    Νομίζω 5 Νύχτες είναι αρκετές... δεν βαρεθήκαμε στιγμή, το value for money άξιζε 100% και σίγουρα θα ξαναπηγαιναμε!

    Συμβουλή για το δωμάτιο: Προτιμήστε all inclusive πακετα.. το δείπνο μπορεί να ξεπεράσει τα 400€. Επίσης για έξτρα δραστηριότητες ( μασάζ, καταδύσεις, hairspa) ρωτήστε κόστος.
    Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2021
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, grigrisvgl
    Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
    Ο/η Abdulla Thamheed, General Manager του Sun Siyam Iru Fushi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2021
    Μετάφραση Google

    Dear Guest Vagelis F,

    Tropical greetings from Sun Siyam Iru Fushi!

    Thank you so much for sharing such a lovely review for us. We are delighted to know that we were able to create a memorable and authentic holiday experience for you to enjoy.

    I will surely pass your appreciation to our team members, especially our talented butler Neeshadh, Sunday, and Jocel – this will inspire our team members to deliver excellent service for all of our guests.

    We are so excited to welcome you back in the future!

    Kind regards,

    Abdulla Thamheed
    General Manager

    Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 4 Οκτωβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

    Καταπληκτικό μασάζ σε έναν απίστευτο χώρο...
    Τρομερή εμπειρία σε όλα τα επίπεδα..το μασάζ από τις κυρίες sharmistha και arpana πραγματικά άγγιξε την τελειότητα...το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όποιον βρεθεί στο νησί...

    Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2021
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, C9469JJ_
    Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
    Ο/η Abdulla Thamheed, General Manager του Sun Siyam Iru Fushi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2021
    Μετάφραση Google

    Dear Guest C9469JJ_,

    Sunny greetings from the Maldives!

    Thank you for choosing Sun Siyam Iru Fushi for your holiday. We are glad to read your positive review about Massage provided by Ms. Sharmistha and Ms. Arpana.

    Hope to welcome you many more times.

    Stay safe & Kind regards,

    Abdulla Thamheed
    General Manager

    Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 30 Οκτωβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

    ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    Επιλέξαμε το συγκεκριμένο κατάλυμα!
    Το φαγητό πολύ κακό!!!τεσσερεις μέρες έμεινα και τις τρεις από αυτές έκανα εμετό!!τα σεντόνια μύριζαν άσχημα παρόλο το ότι ήταν πλυμένα.σαν κατάλυμα τα δωμάτια του αρκετά ωραία με καλα προϊόντα προσωπικής περιποίησης.
    Το προσωπικό του πολύ κακό!!!!!!!!!!!
    Το προσωπικό στην ρεσεψιόν πολύ καλό αλλά οι σερβιτόροι απαράδεκτοι!!!!!!!!!!
    Πρώτη φορά στην ζωή μου αφήνω φιλοδώρημα σε σερβιτόρο και επειδή ήταν σε κέρματα και όχι σε χάρτινα νομίσματα μου είπε ότι αυτά είναι άχρηστα ενώ το ξενοδοχείο δέχεται πληρωμή στο συγκεκριμένο νόμισμα(€)!!!!!!!
    Δεν ένιωσα ποτέ πιο άσχημα σε ξενοδοχείο!!!!!!!
    Θα τα κρατήσω μου είπε σαν ανάμνηση η θα τα δώσω άλλου μου είπε με πολύ δόση ειρωνίας!!!!!!!
    Όλα αυτά έγιναν στο κεντρικό καφέ άφιξης του εν λόγω καταλύματος!!!!
    Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!

    Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    4  Ευχαριστούμε, 910nikosm
    Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
    Ο/η Abdulla_Thamheed, General Manager του Sun Siyam Iru Fushi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2019
    Μετάφραση Google

    Dear Nikos M,

    Thank you for taking your valued time to share your respected and detailed feedback about your stay in The Sun Siyam Iru Fushi Maldives. We received your full comments which we had read with great care.

    We appreciate feedback from all our guests and we take all measures to ensuring our guests feel cared, valued and respected.

    We are sincerely sorry to hear that some aspects of your stay with us did not uphold to the standards and excellence we strive to deliver consistently to our guests. Your feedback is extremely valuable as it provides us with an opportunity to assess and improve our service at every level.

    We have once again taken a note on the food selection and facility disappointments . As a five-star resort we are committed to ensuring that each and every guest experiences the high and luxury standards, therefore, it is our prime responsibility to take all reasonable actions to ensure that all guest service hiccups are recovered to the best of our abilities.

    Please accept our sincerely apologies for not meeting and exceeding your expectation during your stay with us.

    I hope that you will grant us with an another chance to welcome you back, so we will be able to show that your unsatisfactory experience was an exception.

    Looking forward to welcoming you back at The Sun Siyam Iru Fushi Maldives.

    With Best Regards,

    Abdulla Thamheed
    General Manager

    Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Δείτε περισσότερες κριτικές