Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Froso k

Πολύ όμορφο ξενοδοχείο

Κριτική για: Ηλιόλουστο χωριό
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 30 Ιουν 2024
Όμορφο ξενοδοχείο, καθαρό, ευρύχωρο. Το πρωινό ήταν απολαυστικό με υπέροχη θέα τη θάλασσα. Οι οικοδεσπότες φιλόξενοι και χαμογελαστοί, ήταν πάντα διαθέσιμοι να μας δώσουν πληροφορίες για το πού να πάμε, τι να δούμε έτσι ώστε να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της Χίου! Έτσι η Χίος και οι άνθρωποι της μπήκαν στην καρδιά μας και μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Συστήνω ανεπιφύλακτα το sun village hotel appartments και το νησί της Χίου! Επισκεφθείτε το!🌼 Αντώνης -Φροσω-Φαιη-Γιωργος
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
4,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Beach
    • eDreams
    2.3 χλμ. από Ηλιόλουστο χωριό
    Θυμιανά: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
    Η κριτική έγινε: 6 Σεπτεμβρίου 2023

Μείναμε 10 μέρες με κοινωνικό τουρισμό, έχω 3 παιδάκια -10ετών, 5 ετών, 10 μηνών. Κλείσαμε το ξενοδοχείο απο αρχές Αυγούστου και θα το επισκεπτόμασταν τέλος Αυγούστου, ήμουν ενθουσιασμένη απο τις φωτογραφίες αλλά στην πορεία διαβάζοντας κάποια σχόλια σχετικά με ζωύφια και κατσαρίδες τολμώ να πω οτι άρχισα να σκέφτομαι να το ακυρώσω αλλά τελικά αποφασίσαμε να το "ρισκάρουμε". Αποδείχθηκε πέραν των προσδοκιών μας, τα δωμάτια ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, 10 μέρες δεν βρήκαμε ούτε μύγα, για κατσαρίδες ΟΥΤΕ λόγος. Απο που να αρχίσω, ο Κύριος Παναγιώτης και η Κυρία Δέσποινα είχαμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε ελάχιστα αλλά αποδείχθηκαν θησαυροί και μας αντιμετώπισαν σαν φιλοξενούμενους και οχι σαν πελάτες. Στο πρωινό γνωρίσαμε αρκετά καλά την Κυρία Ρούλα (αδερφή του Κυρίου Παναγιώτη) η οποία ήταν τουλάχιστον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Το ξενοδοχείο υπέροχο και καθαρό, το δωμάτιό μας ήταν δίχωρο με κουζινάκι και ψυγείο. Διαθέτουν aircontition το οποίο χρησιμοποιήσαμε ελάχιστα μιας και είχε ενα απίστευτα καλοδεχούμενο αεράκι λόγο τοποθεσίας. Το πρωινό πλούσιο, με ομελέτες, αυγά, πίτες, δημητριακά, γάλατα καρπών και κανονικά, βρώμη , γιαούρτι , τοστ και άλλα που δεν θυμάμαι! Το σημείο που παίρνουμε το πρωινό , το βράδυ είναι εστιατόριο με παιδότοπο, ο οποίος μας πρόσφερε στιγμές απόλαυσης με κοκτέιλ και φαγητό, δοκιμάστε την pizza καρμπονάρα αλλά και το burger! To κορίτσι που μας σέρβιρε εκεί, η Αφροδίτη ευγενέστατο και με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή μας (είμαι το ντάκερι φράουλα ΠΟΛΥ γλυκό αν τύχει και το διαβάσεις), η θέα απο το εστιατόριο μαγική και η δροσιά επίσης! Σαν μέρος η Χίος προσωπικά δεν με ενθουσίασε αλλά θα ξαναπήγαινα μόνο για το ξενοδοχείο! Να σημειώσω οτι το ξενοδοχείο ήταν ΓΕΜΑΤΟ, με κόσμο που πήγαινε 2η και 3η φορά, συμπέρασμα που βγήκε απο πελάτες που πιάσαμε κουβέντα. Η οικογένεια Τσουρή τολμώ να πω οτι είναι σημαντικός λόγος να επισκεφθούμε και πάλι το νησί.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
    Ευχαριστούμε, Aimilia G
    Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2023

Μόλις περάσαμε δέκα μέρες και νύχτες μοναδικές για 5μελη οικογένεια ότι καλύτερο σε ξενοδοχειακή μονάδα,μεγάλα δωμάτια πλούσιο πρωινό με ντόπια προϊόντα,πεντακάθαρη πισίνα και προαύλιο. Όσο αφορά την καθαριότητα το 10μηνων μωρό μας μποσουλαγε στο δωμάτιο χωρίς άγχος και φοβίες ήταν όλα πεντακάθαρα και προσεγμένα στην εντέλεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Τσουρή για την φιλοξενία τους εις το επανιδείν!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
    Ευχαριστούμε, GrandTour38486952715
    Η κριτική έγινε: 25 Απριλίου 2023

Ότι πιο κατάλληλο για χώρο διαμονής και ηρεμίας με την οικογένεια σου!καθαρό ξενοδοχείο,μοναδικές παροχές,φιλόξενοι ιδιοκτήτες,η τοποθεσία μαγευτική και σίγουρα θα ξαναπάμε και το καλοκαίρι!ο κύριος Παναγιώτης μας αγκάλιασε σαν παιδιά του και η κυρία Δέσποινα μας ξετρελανε με τις χειροποίητες μαρμελάδες της!τα δωμάτια έχουν φοβερή θέα και διαθέτουν όλες τις ανέσεις.κλιματισμο,τηλεοράσεις και στα δύο δωμάτια,μπάνιο lux και κουζίνα που μας διευκόλυνε να χαρούμε και την ησυχία του λόφου του Μέγα λιμνιωνα χωρίς να χρειαστεί να βγαίνουμε συνέχεια για να τρώμε έξω.σας το συνιστούμε να πάτε ανεπιφύλακτα και να κλείσετε ΤΩΡΑ το δωμάτιο σας!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2023
      • Ποιότητα
      • Τοποθεσία
    Ευχαριστούμε, Maria T
    Η κριτική έγινε: 18 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Είναι το καλύτερο ξενοδοχείο που έχουμε μείνει ποτέ!!!! Το δωμάτιο ( δίχωρο διαμέρισμα) είναι πολύ άνετο , με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πολύ ευρύχωρο μπάνιο. Υπερτελειο πρωινό, με πάρα πολλές επιλογές για βιγκαν, όλα χειροποίητα από την κυρία Δέσποινα. Φοβερή πισίνα, θέα που σου κόβει την ανάσα, πεντακάθαρο, άψογο προσωπικό ( η Μαρία είναι τόσο ευγενική και τόσο ήρεμη, πάντα πρόθυμη για όλα ❤️), με τον κύριο Παναγιώτη πανταχού παρών, να εξυπηρετεί τους πάντες και να επιλύει τα πάντα. Η τοποθεσία είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού ( εμείς το γυρίσαμε όλο αλλά βάσει τοποθεσίας ήμασταν αρκετά κοντά σε τέλειες παραλίες και υπέροχα χωριά).10 μέρες ήταν πολύ λίγες.... Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα ❤️.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Να μην είναι σε δίαιτα όταν θα πάνε 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
    Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
    Ευχαριστούμε, Nτίνα Τ
    Η κριτική έγινε: 9 Ιουλίου 2022

Κάτσαμε στο νησί 10 μέρες και περάσαμε καταπληκτικά. Το μέρος είναι ονειρικό, με υπέροχη θέα.. Οι ιδιοκτήτες, η κ. Δέσποινα και ο κ. Παναγιώτης είναι πολύ καλοί άνθρωποι και πολύ φιλοξενοι.. Όλο το προσωπικό πολύ ευγενικό, μας έκαναν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας.. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα..

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
    Ευχαριστούμε, E6179PQ_