“Πολύ καλή επιλογή...”

PERIGIALI
Κουζίνες: Μεσογειακή
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 24 Οκτωβρίου 2022

Οικογενειακή ταβέρνα δίπλα στην παραλία Παναγιά, λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα της Χώρας Αντιπάρου. Πήγαμε μεσημέρι μετά το μπάνιο μας και καθώς ήταν τέλη Σεπτέμβρη, το μαγαζί ήταν μισογεμάτο. Δεν ξέρω μέσα στο καλοκαίρι, αλλά εμείς είχαμε άμεση και ευγενέστατη εξυπηρέτηση, οι μερίδες ήταν πλούσιες και τα φαγητά καλομαγειρεμένα. Μόνο η χωριάτικη μας χάλασε, καθώς έμοιαζε να είναι κομμένη από πριν στο ψυγείο, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τη φρεσκάδα της και να είναι λίγο μαραμένη. Ίσως το καλοκαίρι έχει νόημα κάτι τέτοιο, και πάλι ίσως, αλλά τέλη Σεπτέμβρη με λίγο κόσμο γιατί;!;! Κατά τα άλλα, φάγαμε καλά και οι τιμές ήταν πολύ καλές. Μπάνιο στην Παναγιά και φαγητό εδώ, μοιάζει ιδιαίτερα αξιόλογο δίδυμο!

Ημερομηνία επίσκεψης: Σεπτέμβριος 2022
    • Ποιότητα
    • Φαγητό
63  Ευχαριστούμε, Saltpilgrim
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 4 Σεπτεμβρίου 2022

Εξαιρετικά φρέσκα μαγειρευτά, με υλικά από τον κήπο τους που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στο νησί(γεμιστά, κεφτεδάκια, ρεβίθια, μουσακάς, μαρουλοντολμάδες).Φανταστικές οι χειροποίητες πίτες, τα φρέσκα τηγανητά καλαμαράκια, αλλά και τα αρνίσια παϊδάκια. Η επιχείρηση είναι οικογενειακή, το προσωπικό χαμογελαστό και ευγενέστατο και οι τιμές απολύτως φυσιολογικές και λογικές. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2022
    • Ποιότητα
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, raniakonst
Η κριτική γράφτηκε 31 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Φάγαμε εξαιρετικά καλοψημενα παιδάκια και ολόφρεσκο καλαμάρι πάρα πολύ νόστιμο Δοκιμάστε και την ντοματοπιτα. Καλές τιμές. Γρήγορη εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε, parislianos
Η κριτική γράφτηκε 16 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Δεν ξέρω γιατί δεν ήταν μέσα στις προτάσεις για φαγητό από φίλους! Φάγαμε δυο φορές στην 5ημερη διαμονή μας. Πολύ ευγενικοί, και οι γεύσεις συνώνυμες του καλοκαιριού. Προτείνω ανεπιφύλακτα τους τηγανητούς κεφτέδες με πατάτες τηγανητές και την τοματοπιτα!! Έκλεισε ιδανικά την τελευταία μέρα στο νησί!!

Ευχαριστούμε, ElenaDiag
Η κριτική γράφτηκε 11 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Άψογη οικογενειακή ταβερνα.Άψογο σερβις,μαγειρευτά,αλλά 10στα10 κεφτεδάκια με πατάτες!!Και στα ψαρικά ολόφρεσκα!

Ευχαριστούμε, zonanik

PERIGIALI: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Χώρα Αντιπάρου, Αντίπαρος

Χώρα Αντιπάρου, Αντίπαρος

PERIGIALI: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.