Βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία, μέσα στα πεύκα, πολύ κοντά στο κέντρο και τα μαγαζιά και με μία υπέροχη θέα στο Βαθύ. Οι φωτογραφίες στο επίσημο site είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικές. Μείναμε στη σοφίτα, όπου παρόλο που δεν είχε μπαλόνι, το παράθυρο έδινε ένα τόνο ρομαντισμού, ενώ πρέπει να τονίσω το πόσο προσεγμένο (είναι εμφανείς οι προσπάθειες των ιδιοκτητών για ανακαίνιση των δωματίων) και καθαρό ήταν. Για τους οικοδεσπότες, τον Άρη και τη Γιάννα, απλά δεν υπάρχουν λόγια. Λίγο πριν φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας κάλεσαν για να μας δώσουν οδηγίες και να μας ενημερώσουν ότι θα μας περιμένουν στην είσοδο. Όταν φτάσαμε συνειδητοποίησα ότι κυριολεκτούσαν καθώς ο Άρης ήταν πράγματι στην είσοδο για να μας καλωσορίσει. Απίστευτα ευγενικοί, διακριτικοί, γλυκείς και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και να σε καθοδηγήσουν, ενισχύουν τη θετική ενέργεια που υπάρχει ήδη στο χώρο. Τέλος, το πρωινό ήταν εξαιρετικό με προϊόντα (μαρμελάδες, γλυκά, τυροπιτάκια, κέικ, κ.α.) που φτιάχνουν οι ίδιοι (δοκιμάστε οπωσδήποτε τη μαρμελάδα πορτοκάλι-μανταρίνι-λεμόνι- περγαμόντο ... και ότι άλλο μπορεί να βάζει η μαμά του Άρη εκεί μέσα!!!!! - πολύ γλυκό εκ μέρους τους να μας δώσουν ένα βαζάκι για να πάρουμε λίγη Ιθάκη μαζί μας). Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!