Καλόγουστα, προσεγμένα, εναρμονισμένα με το τοπίο!!! Καθαρισμός πισίνας καθημερινά, καθαρισμός δωματίου ανά δύο ημέρες. Απλά υπέροχα. Κυρία Μάνια σας ευχαριστούμε πολύ! Αναβαθμίστηκαν οι διακοπές μας λόγω της βίλας σας.κα
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ
Εξαιρετικη τοποθεσια
Τέλειος χωρος
Εξυπηρετικοί και άψογοι οικοδεσποτες
2η φορά στο ίδιο μέρος.... Τόσο κοντά στο βαθύ αλλά τόσο ήσυχα.
Απίστευτη χαλάρωση ομορφια
Ο χρόνος δεν υπαρχει
Σίγουρα θα υπάρξει και 3η φορα
Εξαιρετικη τοποθεσια
Εξαιρετικη βιλλα
2η φορα και ελπιζουμε και 3η φορα
Οι οικοδεσποτες εξαιρετικοι, φιλικοι
Παροχες. Εξυπηρετηση.
Συνιστω ανεπιφυλακτα την διαμονη σε οσους θελουν ενα ομορφο και ησυχο μερος τοσο κοντα στην χωρα
Μαγευτική θεα ........ Τα σπίτια βρίσκονται χτισμένα πανω απο τα Δεξα , μπροστα απο το απέραντο γαλάζιο . Η πολυτελής βίλα αφήνει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη απόλυτα ικανοποιημένο απο καθε άποψη . Το σπιτι ήταν πεντακάθαρο , πολυ άνετο και πλήρως εξοπλισμένο . Η αρχιτεκτονική σε συνδιασμο με το φυσικο τοπίο που περιστοιχίζεται απο ελαιόδεντρα σε ταξιδεύουν στις εποχές του πολυμήχανου Οδυσσέα και δεν θες να αποχωριστεις ποτε αυτόν τον τόπο ! Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε !!
Επισκεφτήκαμε το νησί με αφορμή τον γάμο μας και αποφασίσαμε να πραγματοποίησουμε εκεί το γαμήλιο ταξίδι μας. Επιλέξαμε τις Βίλες εύμαιος γιατί φαινόταν ιδανικές για την περίσταση λόγω της αποκλειστικότητας που σου παρέχουν( prive αυλή και πισίνα), λόγω της μαγευτικής θέας αλλά και λόγω της καλαισθησίας του εσωτερικού των σπιτιών.
Μείναμε στην Βίλλα "Κατερίνα", ήταν ένα πανέμορφο σπίτι, πεντακάθαρο και πλήρως εξοπλισμένο! Η πισίνα του σπιτιού ήταν πεντακάθαρη, κολυμπούσες και απολάμβανες την πραγματικά απίθανη θέα!
Η διαμονη μας ήταν μοναδική πραγματικά!
Μία και μοναδική παρατήρηση που θα έκανα ήταν ότι λόγω του ότι έχουμε συνηθίσει να κοιμόμαστε σε ανατομικό και υπέρδιπλο κρεβάτι, το κρεβάτι της βίλας "Κατερίνα" μας φάνηκε στενό και το στρώμα σκληρό και άβολο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να απολάυσουμε τον ύπνο μας το βράδυ και να ξυπνάμε κουρασμένοι.
Μια αλλαγή στο μέγεθος του κρεβατιού και ένα στρώμα ανατομικό νομίζω θα ήταν απαραίτητη για να είναι όλα τέλεια!
Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια.τα στρωματα των κρεβατιων της επιχειρησης ειναι μιας απο τις καλυτερες εταιριες στρωματων.ειναι ορθοπεδικα,μεσης σκληροτητας,προσπαθωντας να καλυψουμε την πλειονοτητα των πελατων στο θεμα του υπνου.δυστυχως εσεις εχετε συνηθησει σε ανατομικο και εαν μας ειχατε ενημερωσει πριν την αφιξη σας για αυτη την ιδιαιτεροτητα στο θεμα στρωματος θα ειχαμε την ευκαιρια και δυνατοτητα της αντικαταστασης του με ενα ανατομικο.και παλι σας ευχαριστουμε και λυπουμαστε που δεν ειχαμε την ευκαιρια να κανουμε την διαμονη σας ακομη καλυτερη.
Υπέροχοι χώροι, υπέροχη θέα, φοβερή εξυπηρέτηση!!! Σε μικρή απόσταση από το Βαθύ, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με υπέροχη θέα, ένα από τα ωραιότερα συγκροτήματα που έχουμε μείνει ποτέ!!! Καθημερινή καθαριότητα, άψογη εξυπηρέτηση για μια υπέροχη διαμονή!!!