Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
spyridon d
Ελλάδα

Ότι και να πω είναι λίγο

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 1 Νοε 2024
Για άλλη μια φορά νιώσαμε το ξεχωριστό και απόλυτο αίσθημα της πολυτέλειας και φιλοξενίας. Μετά απλό ένα κουραστικό καλοκαίρι η περιποίηση ή αυτό που λέμε στα αγγλικά το pampering στον υπερθετικό βαθμό.
Ας ξεκινήσω από τα βασικά .Κοντά στην πόλη της Ρόδου. Λιγότερο απο 50 χιλ και δίπλα στην Λίνδο. Δεν πήγαμε βέβαια διότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγούμε απο εκεί. Ευγενική και φιλική υποδοχή . Το δωμάτιο καταπληκτικό με ολες τις ανέσεις και προδιαγραφές ενός 5 αστερου ξενοδοχείου . Η καθαριότητα τέλεια και το απογευματινό turn over a nice touch. Η παραλία μια από τις καλύτερές του νησιού και το πρωινό μπάνιο σε μια θάλασσα λάδι οτι καλύτερο ξεκίνημα μιας ημέρας .
Ο περιβάλλοντας χώρος πολύ περιποιημένος και καθαρός .Παρόλο που εχει 2 μεγάλες πισίνες και είχε και πολύ κόσμο δεν υπήρχε καθόλου θόρυβος. Και βέβαια καθολην την διάρκεια της ημέρας δεν υπήρχε εκείνη στο διασπών μουσική που συναντάς σε πολλά ξενοδοχεία του νησιού .Ήρθαμε για ξεκούραση και ανάπαυση .
Διατροφή πλούσια και για όλες τις προτιμήσεις .Συνήθως επισκεπτόμαστε το κυρίως εστιατόριο για το πρωινό και η Βαλεντίνα πάντα εκεί με το χαμόγελο την ζεστασιά της και την ευγένειά της να μας φροντίσει και η κ. Ρένα με τον καταπληκτικό καφέ της . Το βράδυ ο Γιάννης μας περίμενε για την καλύτερη περιποίηση ever.Προτού φτάσουμε στο τραπέζι μας πάντα μας υποδεχότανε ο Διευθυντής κ. Αποστόλης και βέβαια ο κ. Σάββας. Λυπάμαι πολύ που δεν θυμάμαι το όνομα της κυρίας που ήταν και αυτή πάντα εκεί.
Ένα βράδυ επισκεφτήκαμε και το ασιατικό εστιατόριο το οποίο είχε καταπληκτικές γεύσεις .Το σουσι εξαιρετικό.
Το μεσημέρι ένα μικρό πιάτο στο ισόγειο εστιατόριο, ήταν ότι έπρεπε και αν θυμαμαι καλά το όνομα του ανθρώπου που μας φρόντιζε είναι Ανδρέας???.
Γράφω <<μας φρόντιζε>> διότι μπορεί τα καθήκοντά του να είναι το σερβίρισμα αλλά ποτέ δεν αισθανθήκαμε σαν περαστικοί πελάτες, αλλα σαν να ήμασταν στο σπίτι ενός πολύ καλού φίλου.
Αυτός είναι ο λόγος που κάνει αυτό το ξενοδοχείο διαφορετικό. Δεν είσαι πελάτης , δεν είσαι περαστικός είσαι ανάμεσα σε φίλους. Και πολύ χάρηκα που είδα ανθρώπους να χαιρετιούνται εγκάρδια με όλο το προσωπικό.
Οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν αυτό το ξενοδοχείο κάτι το ιδιαίτερο. Λυπάμαι που δεν θυμαμαι όλα τα ονόματα οπως τις 2 Κυρίες στο εστιατόριο ΖΕΝ , το παλικάρι στο pool bar που φρόντιζε να φτιάχνει το καλύτερο καπουτσίνο με γάλα σόγιας για την σύζυγο. Τέλος θα αναφερθώ στις Κυρίες του καθαρισμού .Ευγενέστατες με το χαμόγελο και με την ζεστή καλημέρα.
κ. Απόστολε κ. Σάββα κ. Σωτήρη κ. Βαλεντίνα κ. Ρένα κ. Γιάννη, και ολους τους υπόλοιπους που ξεχνάω ΣΑΣ ευχαριστούμε . Ελπίζουμε να αξιωθούμε να έρθουμε για άλλη μια φορά.
Καλό Χειμώνα Καλή ξεκούραση
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2024
Συμβουλή: Να κλείσουνε το δωμάτιο της επιθυμίας τους νωρίς
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
915 €
5.789
5.789
1 - 6 από 6.724 κριτικές
Η κριτική έγινε: 30 Οκτωβρίου 2024

Περάσαμε ένα αξέχαστο τριήμερο με την οικογένεια!! Ένας πολυτελής χώρος που σου προσφέρει ηρεμία...Το φαγητό ήταν πολύ νόστιμο. Η εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου άψογη. Ευχαριστούμε πολύ τον hotel manager κ. Ελευθερόπουλο και τον PR manager Σάββα Παπαντωνίου που συχνά ενδιαφέρονταν να είμαστε καλά. Το προσωπικό ήταν χαμογελαστό και με αγάπη μας υποδέχτηκαν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ στην Παρί, Ρένα (στο μπαρ), Νταβίντα και γενικά όλο το προσωπικό του εστιατορίου για την καλή εξυπηρέτηση. Σίγουρα θα έρθουμε ξανά!!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Αικατερίνη Κ
Ο/η Hotel Manager , Sales του Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2024

Αγαπητή κα. Αικατερίνη,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Atrium Palace Thalasso Spa Resort and Villas για τη διαμονή σας.

Χαιρόμαστε που απολαύσατε τη διαμονή σας, την καθαριότητα του ξενοδοχείου μας και τα εστιατόριά μας.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 30 Οκτωβρίου 2024

Πολύ καλό ξενοδοχείο δίπλα στην θάλασσα ,σε 5 χιλιομετρα απόσταση από την Λίνδο .
Καθαρά δωμάτια. Πολύ ωραίο φαγητό με μεγάλη ποικιλία. Ο Διευθυντής του Ξενοδοχειου κ. Αποστολης και ο PR manager κ. Σάββας μας βοήθησαν να γίνει η διαμονή μας ευχάριστη. Άνετο και δωρεάν πάρκινγκ έξω από το ξενοδοχείο.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, GeorgeS188

Αγαπητέ κ. Γιεώργο,

Η κριτική έγινε: 26 Οκτωβρίου 2024

Εξαιρετικό ξενοδοχείο με άψογη εξυπηρέτηση!! Το επισκεφτομαστε χρονια τωρα κ κάθε φορά είναι καλύτερο από την προηγούμενη!! Τι να πρωτοσχολιασω..την άψογη καθαριοτητα? Την φιλική αντιμετώπιση από ολο το προσωπικό? Απο τις χαμογελαστες καμαριέρες, μεχρι τον Διευθυντή τον κ . Απόστολο κ τον κ. Σάββα , τον υπεύθυνο δημοσίων σχεσεων? Ολοι φιλικοί, χαμογελαστοί, έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν. Επισης, η κοπέλα του mini club, εξαιρετική( δε θυμαμαι το ονομα της) ο μικρος μας περνούσε υπέροχα εκει κ μάλιστα του ετοίμασαν κ παρτυ έκπληξη για τα γενεθλια του!! Περασαμε ενα αξεχαστο τριήμερο κ ανυπομονούμε να ξαναπάμε!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Eirini Z
Ο/η Hotel Manager , Sales του Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2024

Αξιότιμη Κα. Ειρήνη,

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την εμπειρία σας από τη διαμονή σας στο Atrium Palace Thalasso Spa Resort and Villas καθώς και για την εξαιρετική αυτή κριτική!

Όλη η ομάδα, είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή και πρωταρχικό μέλημά μας είναι να διασφαλίζουμε στους επισκέπτες μας την πιο ευχάριστη εμπειρία, μέσα από τις δραστηριότητες, το φαγητό, αλλά κυρίως τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους φιλοξενούμενους μας από όλους τους συνεργάτες μας.

Χαιρόμαστε που απολαύσατε τη διαμονή σας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε πάλι σύντομα!

Η κριτική έγινε: 22 Οκτωβρίου 2024

Ένα απ' τα καλύτερα ξενοδοχεία Το δωμάτιο μεγάλο κ πεντακάθαρο!! Το φαγητό προσεγμένο με μεγάλη ποικιλία κ το προσωπικό πάντα με το χαμόγελο κ την καλή διάθεση να εξυπηρετήσει!! Επίσης άριστη εξυπηρέτηση κ στις εγκαταστάσεις του σπα!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ κ στον κ Παπαντωνίου!!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Πηγή Ρ
Ο/η Hotel Manager , Sales του Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2024

Αξιότιμη Κα Πηγή,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τις πρόσφατες διακοπές σας στη Ρόδο! Τα λόγια σας μας τιμούν ιδιαίτερα και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά που κάνουμε.

Χαιρόμαστε πολύ που απολαύσατε το φαγητό στα εστιατόρια μας αλλά και που αναγνωρίζεται την προσπάθεια που κάνει το προσωπικό μας για να κρατήσει τα δωμάτια καθαρά.

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την εμπειρία σας μαζί μας αλλά και με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε πάλι σύντομα!

Η κριτική έγινε: 15 Οκτωβρίου 2024

Υπέροχο ξενοδοχείο! Η θάλασσα φανταστική , το ίδιο και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Το προσωπικό φιλικό και εξυπηρετικό σε έκανε να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Ο κύριος Σωτηρης, ο κύριος Σάββας, η κυρία Νταβιντα και ο κύριος Λουκας στην παραλία! Αξέχαστες διακοπές ! Θα επιστρέψουμε!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, manuela p
Ο/η Hotel Manager , Sales του Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2024

• Αγαπητή κα. Εμμανουέλα,

Χαιρόμαστε που απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας και τις υπηρεσίες των ανθρώπων μας.