Το επισκεφθήκαμε με πολλές προσδοκίες και ανυπομονησία , μετά τις διθυραμβικές κριτικές που διαβάζουμε τα τελευταία είκοσι χρόνια για το κορυφαίο??? εστιατόριο της Ελλάδος και τα βραβεία του! Ο χώρος αδιάφορος σε ένα χωριό 20' έξω από την πόλη της Κέρκυρας. Καμιά υποδοχή, κανένας στο πάρκινγκ. Ψάχναμε να δούμε από που θα μπούμε στο εστιατόριο. Τα τραπέζια σε ένα ουδέτερο αίθριο σπιτιού. Είχαμε ρίξει μια ματιά στα μενού του και την κάρτα κρασιών στο site του, οπότε ξέραμε περίπου που θα κινηθούμε! Επιλέξαμε το fix menu my origins (100 ευρώ το άτομο). Στα θετικά ότι δέχτηκαν να αλλάξουν ένα πιάτο από το μενού, γιατί θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποιο άλλο συγκεκριμένο. Η πρώτη μεγάλη αρνητική εντύπωση ήρθε κατά την επιλογή του κρασιού. Επιλέξαμε ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ CHARDONNAY Π.Γ.Ε. ΚΡΑΝΙΑ 2018 και μας είπαν ότι δεν το είχαν!! Δε γίνεται σε εστιατόρια τέτοιου επιπέδου , η κάβα να μην είναι πλήρης! Αδιανόητο! Το προσπεράσαμε, με άλλη επιλογή. Κορυφαίο πιάτο το εισαγωγικό verde! Αποκάλυψη! Μετά ερχόταν σιγά- σιγά τα υπόλοιπα! Δυστυχώς σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνονταν στις περιγραφές και σε αυτά που περίμενες να γευτείς. Ουδέτερα, σε υφές και γεύσεις. Απογοητευτήκαμε! Όταν πληρώνεις 300 ευρώ (με το κρασί) περιμένεις πολύ περισσότερα. Ίσως κάποτε να ήταν το καλύτερο, αλλά πλέον είναι φανερό ότι βρίσκεται σε πτώση. Τελευταίο άφησα το σέρβις. Παιδαριώδες! Αμούστακα παιδάκια να προσπαθούν να διαχειριστούν μια επιτυχία και ένα όνομα φτασμένο, χωρίς γνώσεις και εμπειρία. Δύσκολο! (εξαιρείται ο μετρ, ο οποίος ήταν άψογος). Κρίμα, φύγαμε απογοητευμένοι, δυστυχώς έτσι συμβαίνει συχνά στη ζωή, μεγάλες προσδοκίες, μεγάλες απογοητεύσεις!