Κτιριακή δομή πλήρως ανακαινισμένο παλαιό ξενοδοχείο με ωραία αισθητική,άνετους χώρους, ευρύχωρα δωμάτια με μπαλκόνι και φανταστική θέα! Ωραίους περιβάλλοντες χώρους και άνετο parking! Άνετα κοιν/στα μπαλκόνια και χώρους! Πισίνα , η πρόσβαση στην ακτή με ξαπλώστρες και beach bar, εξαιρετικά επικίνδυνη λόγω παραλιακής οδού με στροφή και κακή ορατότητα! Πινακίδες για δίοδο πεζών δεν υπάρχουν από καμμία κατέυθυνση και οι δύο διαγραμμίσεις στην άσφαλτό είναι υποτυπωδεις!
Το μεγάλο μειονέκτημα για μας τους ηλικιωμένους και για άτομα Α.Μ.Ε.Α είναι ότι δεν υπάρχει ασσανσέρ. Ράμπα υπάρχει μόνο στην είσοδο της υποδοχής!
Πρωινό καφές εξαιρετικός,χυμός πορτοκάλλι η ανάμεικτος, εμπορίου και ένα πιάτο πρωινού με επιλογές της αρεσκείας σου! Δοκίμασα ομελέτα πολύ μέτρια και κρέπα κυκλαδίτικη (καμμία σχέση ) ελαφρώς καμμένη και τραγανή!!!
Το θήλυ προσωπικό παντού χαμογελαστό,ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό. Το ανδρικό πλην του κυρίου που μου ανάβασε την βαλίτσα την ημέρα της αναχώρησης με προβλημάτησε αδιάφορο; απρόσωπο; άχρωμο; θα συμφωνήσω με τον PETROXAM στο σχόλιο του.Εμείς το βρήκαμε πολύ καθαρό! Α να μην ξεχάσω θα σας πληροφορήσουν πολλές φορές ότι οι ξαπλώστρες χρεώνονται!!