Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
TINA805
Αθήνα, Ελλάδα

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κριτική για: Hotel Perrakis
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 16 Ιουλ 2022
Η θέση του ξενοδοχείου εξαιρετική, η θέα από τις βεράντες θαυμάσια και ανεμπόδιστη και η παραλία ακριβώς από κάτω υπέροχη, με πεντακάθαρα νερά ( αρχές Ιουλίου ).
Το δωμάτιο (superior) ήταν άνετο, καθαρό και φρέσκο, με μόνη παραφωνία το πολύ μικρό μπάνιο το οποίο όμως ήταν αρκετά λειτουργικό.Δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ, αν οι θόρυβοι και οι φωνές που έρχονταν από το διπλανό δωμάτιο οφείλονταν σε κακή ηχομόνωση ή σε έλλειψη αγωγής ανθρώπων που δεν σέβονται κανέναν και τίποτα!
Σημαντικό ότι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου, η πισίνα και γενικώς όλες οι εγκαταστάσεις ήταν καθαρές και συντηρημένες.Το προσωπικό ευγενικό, με ειδική αναφορά στην Ρένα στην υποδοχή και την κ. Αθηνά στην καθαριότητα η οποία με προθυμία και ευγένεια προσπαθούσε για το καλύτερο.
Θέλω να σημειώσω ότι είναι απαραίτητη η μεταφορά αυτοκινήτου δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα τριγύρω και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, του οποίου το φαγητό δεν με ικανοποίησε καθόλου, κλείνει στις 5 το απόγευμα.
Εκείνο τέλος που θέλω να τονίσω είναι ότι η πρόσβαση στην παραλία γίνεται διασχίζοντας τον δρόμο που ενώνει το λιμάνι με την Χώρα, πάνω σε κλειστή στροφή και είναι πολύ επικίνδυνο.Θεωρώ ότι έπρεπε ήδη οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου να έχουν φροντίσει, σε συνεννόηση με την Τροχαία, για την τοποθέτηση και στις δύο κατευθύνσεις, προειδοποιητικών πινακίδων για διέλευση πεζών.Είναι απολύτως απαραίτητο!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Ο/η Yannis Pittakidis, Εξυπηρέτηση πελατών/Υποδοχή του Hotel Perrakis, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 13 Αυγ 2022
Ευχαριστούμε πολύ για την θετική κριτική σας, θα λάβουμε υπ' όψιν μας τις παρατηρησεις σας.
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • ZenHotels.com
Κριτικές (356)
356 αποτελέσματα
5 - 10 από 356 κριτικές
Η κριτική έγινε: 13 Σεπτεμβρίου 2021

Κτιριακή δομή πλήρως ανακαινισμένο παλαιό ξενοδοχείο με ωραία αισθητική,άνετους χώρους, ευρύχωρα δωμάτια με μπαλκόνι και φανταστική θέα! Ωραίους περιβάλλοντες χώρους και άνετο parking! Άνετα κοιν/στα μπαλκόνια και χώρους! Πισίνα , η πρόσβαση στην ακτή με ξαπλώστρες και beach bar, εξαιρετικά επικίνδυνη λόγω παραλιακής οδού με στροφή και κακή ορατότητα! Πινακίδες για δίοδο πεζών δεν υπάρχουν από καμμία κατέυθυνση και οι δύο διαγραμμίσεις στην άσφαλτό είναι υποτυπωδεις!
Το μεγάλο μειονέκτημα για μας τους ηλικιωμένους και για άτομα Α.Μ.Ε.Α είναι ότι δεν υπάρχει ασσανσέρ. Ράμπα υπάρχει μόνο στην είσοδο της υποδοχής!
Πρωινό καφές εξαιρετικός,χυμός πορτοκάλλι η ανάμεικτος, εμπορίου και ένα πιάτο πρωινού με επιλογές της αρεσκείας σου! Δοκίμασα ομελέτα πολύ μέτρια και κρέπα κυκλαδίτικη (καμμία σχέση ) ελαφρώς καμμένη και τραγανή!!!
Το θήλυ προσωπικό παντού χαμογελαστό,ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό. Το ανδρικό πλην του κυρίου που μου ανάβασε την βαλίτσα την ημέρα της αναχώρησης με προβλημάτησε αδιάφορο; απρόσωπο; άχρωμο; θα συμφωνήσω με τον PETROXAM στο σχόλιο του.Εμείς το βρήκαμε πολύ καθαρό! Α να μην ξεχάσω θα σας πληροφορήσουν πολλές φορές ότι οι ξαπλώστρες χρεώνονται!!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Επίπεδο υποδοχής όσοι έχουν κινητικά προβλήματα
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2021
    • Ποιότητα
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, evangeloss755
Ο/η Petros Katsouridis, Ιδιοκτήτης του Hotel Perrakis, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 4 Ιουλίου 2022

Κύριε Ευάγγελε, σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και τα όμορφα λόγια σας!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Αν κ χρονια πελατης του ξενοδοχειου κ σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος φετος το επελεξα για τις βασικες διακοπες του Αυγουστου , 10μερο. Περα σπο την καταπληκτικη τοποθεσια του κ την ωραια αισθητικη που διακρινει το ξενοδοχειο κ τους περιβαλλοντες χωρους η φιλοξενία ηταν κακη. Το χαμογελο δυσκολο απο την υποδοχη κ προφανως την διοικηση. Υψηλες ξεχωρες χρεωσεις για μετριο πρωινο. Το κυριως ομως προβλημα ηταν η καθαριοτητα των δωματιων. Μια μονο καθαριστρια για 30 δωματια εκανε απλως ενα περασμα για τα βασικα. Αν δου ειχε πεσει κατω καποιο κομματι μπισκοτου σε συνεδευε ολη τη βδομαδα. Σιγουρα σε αυτο το ξενοδοχειο αξιζει καλυτερη διαχειριση. Η αισθηση ηταν οτι σε εβλεπαν μονο σαν χρημα. Καμια αισθηση φιλοξενιας.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Αν πατε να μην εχετε μεγαλες προσδοκιες περα απο τη θεα κ την παραλια
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
1  Ευχαριστούμε, PETROSXAM
Ο/η Yannis Pittakidis, Guest Services / Front Office του Hotel Perrakis, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 30 Αυγούστου 2021

Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς ώστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας συνεχώς. Παρόλα αυτα πιστεύουμε ότι κάποια σημεία στην κριτική σας δεν είναι αληθη. Σχετικά το χαμόγελο της υποδοχής δεν θα αναφέρω κάτι μιας και είναι τελείως υποκειμενικό το πως το βιώνει ο καθένας. Όσον αφορά το πρωινό μας δεν είναι σε καμία περίπτωση μέτριο και μπορεί κάποιος εύκολα να το καταλάβει διαβάζοντας το μενού μας στη ιστοσελίδα μας. Αν κλείσατε δωμάτιο χωρίς πρωινό φυσικά και η χρέωση θα είναι ξεχωριστή. Σχετικά με την καθαριότητα αυτό που αναφέρετε είναι αναληθές. Απασχολούμε μια καθαρίστρια ανά 12 δωμάτια όπως ορίζει παγκοσμίως η ξενοδοχειακή καλή πρακτική. Και είμαστε απόλυτοι σε αυτό. Όσο για την φιλοξενία, το ξενοδοχείο λειτουργούσε υπό τη ίδια διοίκηση όταν ερχόσασταν παλαιότερα και ήσασταν ευχαριστημένος.

Αδυνατούμε να κατάλαβουμε φέτος τι άλλαξε για εσάς. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Η κριτική έγινε: 27 Αυγούστου 2021

1) άθλιο δωματιο για τρίκλινο με ενα ράντζο που τρίζει
2) δεν φορούσαν μάσκες στην υποδοχή
3) κακή ποιότητα πρωινού με δυνατοτητα μιας επιλογης ενος πιάτου απο το μενού και χρέωση 35€
4) στο μαγαζί της παραλίας που ειναι η ίδια επιχείρηση με τους ίδιους σερβιτόρους ,σου λένε οτι ειναι διαφορετική επιχείρηση και σου δίνουν τις πίσω ξαπλώστρες αν προλάβεις, με χρέωση, ενώ τις μπροστινές τις έχουν κρατημένες και τις δίνουν σε άτομα εκτός ξενοδοχείου.
5) wannabe gourmet εστιατόριο και beach bar
6) ανύπαρκτο pool bar, το αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους αλλά δυστυχώς δεν το λειτουργούν
Το μονο θετικό η κυρία που καθαρίζει τα δωμάτια!
Γενικά καμία αίσθηση φιλοξενίας και γνώση σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Κρίμα γιατι ειναι μια μεγάλη μονάδα με δωμάτια με θέα θάλασσα και θα μπορούσε να ειναι η καλύτερη του νησιού.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, I4955UCnikosk

Λυπούμαστε που πρέπει να απαντήσουμε σε μια τέτοια κριτική αλλά πρέπει να σας εξηγήσουμε κάποια πράγματα που είναι ανακριβή ή ίσως δεν καταλαβατε καλά.

1. Κατά την κράτηση είναι ξεκάθαρο ότι στο standard τρίκλινο προσθέτουμε ράντζο.

2. Όλο το προσωπικο του ξενοδοχείου φορά συνεχώς μάσκες και στην reception υπάρχει προστατευτικό τζάμι. Λαμβάνουμε την πανδημιά πολύ σοβαρά και για αυτό έχουμε δημιουργήσει μια σχεδόν ανέπαφη εμπειρία για τους επισκέπτες μας.

3. H ποιότητα του πρωινού μας είναι εξαιρετική και το κόστος των 35€ αφορά 3 άτομα (τρίκλινο). Επίσης δεν αφορά ένα πιάτο αλλά τα εξής: Σερβίρουμε για αρχή ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα. Επιλέγετε ένα πιάτο από την κατηγορία “Σπέσιαλ Πρωινό” ή “Απλό Πρωινό“, ένα καφέ και χυμό ή γάλα από την κατηγορία “Ροφήματα”. Για τελείωμα σας σερβίρουμε ντόπιο γλυκό αμυγδαλωτό & φρούτο.

4. Σχετικά με το Beach Bar έχουμε μειωμένες ξαπλώστρες λόγω της πανδημίας. Επίσης βάση νόμου δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πελάτες εκτός ξενοδοχείου. Θα μπορούσατε να κάνετε κράτηση όπως ενημερώνουμε στην υποδοχή.

5. Τα πιάτα μας είναι προϊόν δημιουργικής κουζίνας, προσφέροντα επίσης απλούστερες επιλογές, όπως για παράδειγμα κοτομπουκιές, κεφτεδάκια και φυσικά επιλογές snack. Αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς δοκιμάζοντας απλώς διαβάζοντας το μενού μας.

6. Λόγω Covid-19 δεν ανοίξαμε το pool bar λόγω του ότι είναι ένα τμήμα υψηλού συνωστισμού. Γίνεται για την δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια όλων μας.

Είμαστε στη διάθεση σας αν χρειάζεστε κάποια επιπλέον επεξήγηση

Η κριτική έγινε: 24 Αυγούστου 2021

Αν και το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ωραία περιοχή, όλα τα υπόλοιπα είναι μείον, μείον, μείον... 1)το προσωπικό στη ρεσεψιόν είναι απαράδεκτο! Θα προτιμούσα να μην μιλούσανε καν, με δυσκολία και δυσαρέσκεια απαντούν στις όποιες ερωτήσεις.. 2)μην έχετε καμία ελπίδα ότι θα μπείτε στο δωμάτιο πριν τις 3.. αυτό γιατί μία Μόνο καθαρίστρια που δεν είναι και νεαρά, δε μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν είναι τόσο εύκολο να καθαρίσεις όλα τα δωμάτια all alone.. 3)το δωμάτιο, όπως φαντάζομαι και τα υπόλοιπα, ήταν το λιγότερο αδιάφορο. Παμπάλαιο air condition που αγκομαχά κάθε λίγο στους 16 βαθμούς, δουλεύει μόνο σαν ανεμιστήρας, και αυτό με το ζόρι..4)ρωτάς τις επιλογές για το πρωινό και η απάντηση είναι: Σκάναρε το QR με το κινητό σου για να μάθεις! Καμία προσπάθεια για ανθρώπινη επικοινωνία..5)στο beach bar καμία αίσθηση χαλάρωσης, η μουσική στη διαπασόν, να σου κάνει τα νεύρα κρόσια!! Νομίζουν πως είναι και πολύ γκουρμέ και όλα τα πιάτα κοστίζουν 10€ και πάνω..6)αν χρησιμοποιήσεις τις ξαπλώστρες στη παραλία ως πελάτης του ξενοδοχείου, σε χρεώνουν 5€ αν όμως θες να κάνεις κράτηση για ξαπλώστρες η τιμή πάει στα 15€ .. 7)πρέπει να είναι και το μοναδικό ξενοδοχείο που κάνοντας κράτηση απευθείας σε αυτό πληρώνεις περισσότερα απότι από άλλες πλατφόρμες κρατήσεων πχ booking.. 8)Τέλος, επειδή τελειωμό δεν θα έχουμε με τα αρνητικά, πραγματικά ξενοδοχείο μόνο για άσχετους περαστικούς και για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Θα τους πρότεινα να κάνουν κάποια άλλη δουλειά χωρίς επαφές με ανθρώπους.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Μη πάτε εκεί καλύτερα..
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, _K9625CE
Ο/η Yannis Pittakidis, Guest Services / Front Office του Hotel Perrakis, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Αυγούστου 2021

Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να απαντήσουμε σε μια τόσο κακοπροαίρετη κριτική. Αλλά ας τα πάρουμε ένα - ένα.

1. Σχετικά με την εξυπηρέτηση στην υποδοχή προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή με τους επισκέπτες λόγω της πανδημίας. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει ηλεκτρονικό directory με όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε για την διαμονή σας, χρήσιμα τηλέφωνα μέχρι και προτάσεις για εστιατόρια καφέ, παραλίες κτλ.

2. Το check-in είναι όντως έως τις 15:00 ώστε να καθαριστεί το δωμάτιο σας σωστά σύμφωνα με τα μέτρα κατά του Covid-19 και όχι λόγω της μιας καθαρίστριας όπως ισχυρίζεστε. Επίσης οι ώρες check-in και check-out αναφέρονται ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα μας και σε όποιο μέσο κάνετε κράτηση είναι σαφές.

3. Σχετικά με το air condition θα πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν χρειάζεται να το βάλουμε στους 16 βαθμούς γιατί θα προσπαθήσει να φέρει την θερμοκρασία του δωματίου στους 16 βαθμούς. Δεν νομίζω να θέλατε 16 βαθμούς στο δωμάτιο σας; Οπότε δεν είναι θέμα παλαιότητας μιας και όλα από τον νόμο έχουν πιστοποίηση συντήρησης από εξειδικευμένο συνεργείο.

4. Σχετικά με το πρωινό αλλά και γενικότερα λόγω της πανδημίας έχουμε δημιουργήσει ένα όσο το δυνατόν ανέπαφο περιβάλλον. Ένα από αυτά τα μέσα είναι τα ανέπαφα μενού μέσω QR code για να μην πιάνετε ένα μενού που έχει πιάσει άλλος αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τις επαφές των επισκεπτών με το προσωπικό

5. Σχετικά με το Beach Bar το μενού μας είναι αναρτημένο παντού και είναι επιλογή του καθενός αν θα κάτσει ή τι θα παραγγείλει. Επίσης όλα τα μενού των τμημάτων μας είναι αναρτημένα με τιμές στην ιστοσελίδα μας ώστε να είναι ενήμερος κάποιος πριν κάνει κράτηση.

6. Το ίδιο ισχύει και για τις χρεώσεις των σετ ομπρέλας και των κρατήσεων είναι αναρτημένο ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα μας.

7. Αυτό που αναφέρετε ότι οι απευθείας κρατήσεις μας είναι ακριβότερες π.χ. από την Booking μας δείχνει ξεκάθαρα πόσο κακοπροαίρετη είναι η κριτική σας.

Καταλαβαίνουμε ότι σας λείπει η ανθρώπινη επαφή αλλά το ίδιο ισχύει για όλους μας.

Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο έχει ωραία θέση , και ωραία θέα !
Τα δωμάτια , ευχάριστα άνετα και καθαρά ….
Pool bar , δεν υπάρχει , και τα μαξιλάρια στις ξαπλώστρες της πισίνας είναι μάλλον βρώμικα .
Στην παραλία , οι ξαπλώστρες δεν απόλυμαίνονται !!!
Ούτε καν καθαρίζονται από την άμμο !!
Το εστιατόριο λειτουργεί περίεργο ωράριο , και είναι άκαμπτο …
Το προσωπικό στην παραλία είναι αγενές .
Η μουσική είναι πολύ δυνατά , σου τρυπάει τα τύμπανα , και δεν δέχονται να την χαμηλώσουν !!!
Πρώτη φορά συναντάω τόσο μη εξυπηρετικούς υπαλλήλους !!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Relax28293585301
Ο/η Yannis Pittakidis, Guest Services / Front Office του Hotel Perrakis, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2021

Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς αλλά θα πρέπει να σταθούμε σε κάποια σημεία της κριτικής σας

Λόγω Covid-19 δεν ανοίξαμε το pool bar επειδή είναι ένα τμήμα υψηλού συνωστισμού. Γίνεται για την δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια όλων μας. Παρόλα αυτά τα μαξιλάρια πλένονται καθημερινά.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα μέτρα για την πανδημία και για αυτό οι ξαπλώστρες όπως και όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται συνεχώς.

Το εστιατόριο μας λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 10:30 πρωί σερβίροντας πρωινό και από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 για φαγητό. Όταν κάνει κάποιος την κράτηση οι ώρες λειτουργίας είναι ξεκάθαρες στην ιστοσελίδα μας και σε ενημερωτικά emails που λαμβάνει μέχρι την άφιξη του.

Η μουσική τον Αύγουστο σε όλα beach bar είναι πιο δυνατά λόγω του ότι είναι ο μήνας που όλοι έχουν μια πιο ανεβασμένη διάθεση.

Σχετικά με το προσωπικό μας κάνει εντύπωση ότι σας φάνηκε αγενές. Συνήθως ακούμε το αντίθετο. Ευχόμαστε να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Είμαστε στη διάθεση σας