Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Sakis Bolton

Τέλειο τριήμερο...

Κριτική για: Κέδρος
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 12 Ιουν 2020
Επισκευθήκαμε το κατάλυμα με φίλους και τα παιδιά μας για διακοπές τριήμερου και πραγματικά περάσαμε τέλεια. Κρυμμένο μέσα στο δάσος σε μια μαγευτική τοποθεσία φανταστικές κατοικίες , μεγάλο κήπο με μπάρμπεκιου και παιδική χαρά. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν . έξυπνη ιδέα και το σπιτάκι στο δέντρο. Εξαιρετικό το σπίτι που μέναμε εξοπλισμένο στο φουλ . Πραγματικά δε του λείπει τίποτα . Το μόνο μείον ήταν ότι το νερό δεν ήταν πόσιμο πράγμα που ίσως θα πρέπει να αναφέρεται. Προσφέρεται για πεζοπορία σε κοντινή δασική διαδρομή. Πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί οι ιδιοκτήτες ήταν εκεί κάθε μέρα για ότι χρειαζόμασταν άλλα και με συμβουλές και οδηγίες που ζητήσαμε για την περιοχή. Ευχαριστούμε πολύ.
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2019
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Ο/η george gatzos, Owner του Κέδρος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 13 Οκτ 2021
Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σας. Όλα τα σχόλια των καλεσμένων μας είναι πολύ χρήσιμα για εμάς και μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε συνεχώς προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες μας. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο προκειμένου οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν στο μέγιστο δυνατό την διαμονή τους. Για τον λόγο αυτό στην περίπτωση του πόσιμου νερού, παρέχουμε δωρεάν εμφιαλωμένο νερό στους επισκέπτες μας κατά την άφιξη τους , ενημερώνοντας παντα με την σχετική σήμανση εντός των κατοικιών για το μη πόσιμο νερό.
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
8.9 χλμ. από Κέδρος
  • StayForLong
Δωρεάν WiFi
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • Vio.com
    Κριτικές (20)
    20 αποτελέσματα
    4 - 9 από 20 κριτικές
    Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2019

Σκεφτήκαμε να επιλέξουμε για τις διακοπές μας, διάρκειας δύο εβδομάδων,την ορεινή Χαλκιδική,για την δροσιά που προσφέρει το βουνό,κ την εύκολη πρόσβαση στις παραλίες.Το κατάλυμα φάνηκε αμέσως πως ήταν η ιδανική επιλογή για εμάς κ δεν κάναμε λάθος.. Αρχικά,η πρόσβαση από Θεσσαλονίκη,είναι εύκολη κ γρήγορη,καθώς η κίνηση σε αυτό το τμήμα του νομού είναι περιορισμένη.Μολις φτάσαμε μας έκανε εντύπωση το άγριο δάσος που το περιβάλλει,κ η πανέμορφη αυλή με γκαζόν, ψησταριά,μια μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία κάτω από στέγαστρο,κ παιδική χαρά.Το σπίτι ήταν πεντακάθαρο,κ έτσι παρέμεινε όλο το διάστημα,αφού υπήρχε άνθρωπος που φρόντιζε συνέχεια γι'αυτό.Η κουζίνα είχε όλα τα απαραίτητα,το μπάνιο μονίμως ζεστό νερό, νιώσαμε σαν στο σπίτι μας..Ακόμη κ για το μωρό μας ολοκαίνουργιο κ πεντακάθαρο κρεββάτι κ καρέκλα φαγητού..Οι ιδιοκτήτες είναι από τους πιο ευγενικούς κ ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κανείς..Μέχρι κ φρέσκα αυγά κ λαχανικά από τον κήπο μας έφερναν κάθε μέρα..Προτείνω λοιπόν τον Κέδρο ανεπιφύλακτα σε μια οικογένεια,ή μια παρέα που θέλει να ξεφύγει για λίγο από την ρουτίνα κ να απολαύσει την ηρεμία κ τη φυση,χωρίς να στερηθούν κ τις ανέσεις ενός σπιτιού...

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, Maria R
    Ο/η gatzman79, Ιδιοκτήτης του Κέδρος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 26 Αυγούστου 2019

Είναι πολυ όμορφα και κολακευτικά τα σχόλια σας για το το καταλυμά μας και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις συνθήκες για μία ευχάριστη διαμονή!!Χαιρετισμούς σε εσάς και στην όμορφη οικογένεια σας!!!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 24 Μαρτίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Κρυμμένο στο δάσος, έχει όλα τα εχέγγυα για μια ξέγνοιαστη διαμονή, μακριά από τη φασαρία της πόλης. Ξυλόσομπα, air-condition, τηλεόραση, εξοπλισμένη κουζίνα, άνετο δωμάτιο, σπιτικό κέρασμα ως πρωινό. Ωστόσο, κατά το διάστημα της παραμονής μας, ήμασταν μόνοι σε όλο το κατάλυμα (χωρίς ρεσεψιόν), γεγονός που μας έκανε να νιώσουμε μια ανασφάλεια. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαιτέρως ευνοϊκες και δεν μας επέτρεψαν να απολαύσουμε τον υπέροχο εξωτερικό χώρο. Το μπάνιο ήταν αξιοπρεπές και καθαρό και το κρεβάτι άνετο. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει άλλο κατάλυμα με ταβέρνα με ωραίο φαγητό.

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2018
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, nipenthi
    Ο/η george g, Ιδιοκτήτης του Κέδρος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Μαρτίου 2018

Σας ευχαριστούμε θερμά για το σχόλιό σας.Η κριτική σας όπως και όλες οι κριτικές μας βοηθάνε να γινόμαστε καλύτεροι .Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε στο μέλλον!

Η κριτική έγινε: 28 Οκτωβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Είναι ωραίο συναίσθημα να νιωθεις σαν στο ίδιο σου το σπίτι ....μεσα στη φύση! Βάζουμε άριστα σε όλα: φιλοξενία, τοποθεσία, εγκαταστάσεις, καθαριότητα,τιμή! Ερχόμενοι μας περίμενε ένα καλάθι σπιτικά καλουδια..μαρμελάδα, λικέρ, αυγουλάκια, πιτουλα! Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2017
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, ιορδανης δ
    Ο/η george g, Ιδιοκτήτης του Κέδρος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Νοεμβρίου 2017

Σας ευχαριστούμε πολυ για το σχολιο σας. Σας ευχαριστούμε επίσης για τον χρόνο που αφιερώσατε για να γράψετε την ανασκόπηση της πρόσφατης διαμονής σας στο ΚΕΔΡΟΣ. Όλα τα σχόλια μας γεμίζουν με δύναμη για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας! Ελπίζουμε να σας φιλοξενίσουμε ξανά στις εξοχικές μας κατοικίες.

Η κριτική έγινε: 24 Ιουλίου 2017

Εξαιρετικό κατάλυμα, με τρεις ευρύχωρες κατοικίες ,καινούργιες, πεντακάθαρες ,διακοσμημένες με μεράκι και γούστο, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
    Υπέροχος περιβάλλων χώρος μέσα στο δάσος με μία κουκλίστικη παιδική χαρά, ιδανική και ασφαλής για τα παιδιά με highlight το δεντρόσπιτο στην αυλή , που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.
    Ιδανικό ως ορμητήριο για εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες (Ενδεικτικά : Όρμος Παναγιάς, Ιερισσός, κ.α.).
    Ευχαριστούμε για την υπέροχη διαμονή, θα ξανάρθουμε.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
      • Ποιότητα
      • Δωμάτια
      • Εξυπηρέτηση
    Ευχαριστούμε, mmetallinou
    Ο/η george g, Ιδιοκτήτης του Κέδρος, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Αυγούστου 2017

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια σχετικά με τον περιβάλλων χώρο και τις ανέσεις των κατοικιών. Μας δίνουν δύναμη για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο .

Η κριτική έγινε: 17 Ιουλίου 2017

Μεγάλα δωμάτια, ωραία εσωτερική διαρρύθμιση, καθαριότητα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
    Πανέμορφη αυλή, περιστοιχισμένη από κάθε λογής δέντρα και φυτά. Μεγάλος χώρος μπάρμπεκιου, δίπλα στην παιδική χαρά.
    Χρησιμοποιήσαμε τον Κέδρο σαν ορμητήριο για τις παραλίες πέριξ του τρίτου ποδιού.Το πρωί θάλασσα και ζέστη, το βράδυ δροσιά και χαλάρωση, στην απόλυτη ησυχία του βουνού.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
      • Ποιότητα
      • Δωμάτια
      • Εξυπηρέτηση
    Ευχαριστούμε, xanthippiballis

Ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο σχόλιό σας . Είναι πολύ σημαντικό το κατάλυμα που επιλέξατε για την διαμονή σας εκτός των υπόλοιπων ανέσεων να μπορεί να σας προσφέρει δροσιά ακόμα και τις πιο θερμές μέρες του καλοκαιριού και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε απο κοντά και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε στο μέλλον.