“Yπέροχο!”

Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα
Στοιχεία εστιατορίου
Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα
Η κριτική γράφτηκε πριν από 4 εβδομάδες

Tα πιάτα που δοκίμασα ήταν εξαιρετικά, με καλομαγειρεμένες παραδοσιακές γεύσεις και ποιοτικά υλικά. Ο χώρος ήταν ζεστός και προσεγμένος, ενώ η εξυπηρέτηση φιλική και άμεση. Μια ιδανική επιλογή για αυθεντική ελληνική κουζίνα!

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιανουάριος 2025
1  Ευχαριστούμε, mathis t
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 15 Δεκεμβρίου 2024

Tο εστιατόριο ξεχωρίζει για τη γεύση, την ποιότητα και τη φροντίδα στις διατροφικές ανάγκες. Με vegan, vegetarian και gluten-free επιλογές, ικανοποιεί όλους. Λογικές τιμές για την εξαιρετική ποιότητα. Προτείνεται χωρίς ενδοιασμούς!

Ημερομηνία επίσκεψης: Δεκέμβριος 2024
1  Ευχαριστούμε, Faubel S
Η κριτική γράφτηκε 7 Δεκεμβρίου 2024

Μετά τον κωρονοϊό έχω πάει 6-7 φορές στο Μητάτο και η μόνη φορά που κάτι με χάλασε ήταν πέρσυ όταν ο σερβιτόρος έκανε λάθος στην παραγγελία μου και ήταν απότομος μαζί μας, μάλλον επειδή οι διπλανοί τον είχαν πρήξει πηγαίνοντάς τον πέρα-δώθε χωρίς λόγο και ζητώντας κάτι κάθε 3 λεπτά. Πόσο να αντέξει κι ο άνθρωπος;
Όλες τις άλλες φορές, συμπεριλαμβανομένου χθες, το προσωπικό είναι ευγενέστατο και το φαγητό πολύ σωστό. Σε ΣΚ κι αργίες μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά ότι προσφέρουν είναι πολύ τίμιο. Νόστιμο φαγητό, σε τιμές και ποσότητες λογικές.

Σεβαστείτε τους ανθρώπους για να σας σεβαστούν κι αυτοί και να περνάμε όλοι ωραία στις εξόδους και στις εκδρομές μας!

Ο λογαριασμός είναι λογικός, πάντα σύμφωνα με την τοποθεσία και την ποιότητα.
Αν τώρα περιμένετε σε κεντρικό σημείο στο Ναύπλιο τιμές συνοικιακού σουβλατζίδικου στο Κερατσίνι ή στην Άνω Τραχανοπλαγιά, μάλλον ζείτε σε άλλο πλανήτη.

Ημερομηνία επίσκεψης: Δεκέμβριος 2024
    • Ποιότητα
    • Ατμόσφαιρα
    • Φαγητό
2  Ευχαριστούμε, kostasgavros
Η κριτική γράφτηκε 8 Νοεμβρίου 2024

Ενθουσιαστηκα! Καλό φαγητό και εκπληκτικό σερβίρισμα! Πολύ ζεστός χώρος και ευγενική εξυπηρέτηση! Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα!

Ημερομηνία επίσκεψης: Νοέμβριος 2024
Ευχαριστούμε, Καλλιοπη Α
Η κριτική γράφτηκε 5 Οκτωβρίου 2024

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
Χάλια μαγαζί..
Μας έφεραν ένα απαράδεκτο κοντοσουβλι...ελάχιστο...κρέας....για δείγμα και...
πολύ ΛΙΠΟΣ και κρεμμύδια...
Υποτίθεται σούβλας αλλά έμοιαζε με...μαγειρευτο.. ...λίπος...
Αντί να το παραδεχτούν πήγαν να μας βγάλουν τρελούς...
Μας είπαν ότι αυτοί το τρώνε!!!
Καλή όρεξη...

Ημερομηνία επίσκεψης: Οκτώβριος 2024
Ευχαριστούμε, costasg993
Ο/η Mitato Nafplio, Ιδιοκτήτης του Mitato, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2024

Σάς είπαμε ότι οι πελάτες μας έμειναν ενθουσιασμένοι με το κοντοσούβλι μας! Εσείς μας υποδεικνύεται τό κρεμμύδι ως λίπος!!!Η αγένεια εμφανής εξ αρχής άλλωστε.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Mitato: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Πυργιώτικα, Ναύπλιο

Mitato: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.