Πάνω στην "παραλία", ίσως ένα τακ πιο ακριβό από τα άλλα της σειράς αλλά και πιο προσεγμένο μενού, περιβάλλον και εξυπηρέτηση κατά τη γνώμη μου. Οι περισσότερες -λίγες- αρνητικές κριτικές λένε για κάποια καθυστέρηση σε μέρες αργίας ή για ακριβές τιμές. Πρέπει να ξέρεις λίγο που πας και τι ζητάς και πότε πιστεύω, αν έχεις budget και διάθεση για σουβλάκια, πήγαινε σε σουβλατζίδικο - και δεν το λέω υποτιμητικά, κι εγώ το κάνω. Αν βιάζεσαι και κάπου γίνεται "πόλεμος", κάτσε κάπου αλλού. Αν πας εκδρομούλα για να κλαίγεσαι, σκέψου το αν πρέπει να πας.
Έχω πάει αρκετές φορές μέσα στα χρόνια και ότι κι αν έχω δοκιμάσει είναι πολύ άνω του μετρίου. Ακόμα κι αν μια στιγμή τύχω κάπου σε off μέρα, που εδώ δεν έχει τύχει ποτέ, το σκέφτομαι διπλά πριν γράψω κάπου αρνητική κριτική. Κι οι άνθρωποι της εστίασης άνθρωποι είναι και λάθη συμβαίνουν.
Πάντως ποτέ μα ποτέ δεν έχω άσχημη εμπειρία με το προσωπικό/ιδιοκτήτες του μαγαζιού. Ίσα ίσα ένας λόγος που επιστρέψω είναι το φροντισμένο περιβάλλον και η μεγάλη ευγένεια και φιλοξενία που χαρακτηρίζει τη Φωλιά.
Αν δεν είστε μίζεροι και δε ψάχνεστε για να γκρινιάξετε με το παραμικρό, να πάτε. Υπολογίστε γύρω στα 25-30 ευρώ το άτομο χωρίς υπερβολές και τρέλες στα ποτά, αλλά και χωρίς να μοιραστείτε μια σαλάτα στα τέσσερα....Τιμή λογική για την τοποθεσία, το περιβάλλον, το φαγητό αλλά και γενικά την εποχή που ζούμε. Και το λέω εγώ που έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά τα τελευταία χρόνια.