“Πολύ καλό”

Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα, Πρωινό, Διανομή κατ’ οίκον, Κρατήσεις
Στοιχεία εστιατορίου
Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα, Πρωινό, Διανομή κατ’ οίκον, Κρατήσεις
Η κριτική γράφτηκε 15 Ιουλίου 2022

Αξίζει να γευματίσετε στο συγκεκριμένο μαγαζί γιατί έχει ωραίο φαγητό , σωστή εξυπηρέτηση , υπεροχο περιβάλλον με απίστευτη θεα , λογικές τιμές .

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2022
Ευχαριστούμε, Areti Z
Ο/η harilaos89, Ιδιοκτήτης του Χαρίλαος Εστιατόριο, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Αυγούστου 2022

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και για το χρόνο σας! Θα χαρούμε να σας δούμε και πάλι σύντομα :)

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Κριτικές (484)
Γλώσσα

9 - 13 από 484 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 16 Απριλίου 2022

Τόσο το φαγητό όσο και το περιβάλλον ήταν εξαιρετικά.
Τιμές μοναδικές και ευγενεστατη η ιδιοκτήτρια.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ως το καλύτερο της Καρδαμύλης.

Ημερομηνία επίσκεψης: Απρίλιος 2022
Ευχαριστούμε, labrosl937
Ο/η harilaos89, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Χαρίλαος Εστιατόριο, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Ιουνίου 2022

Η κριτική γράφτηκε 27 Μαρτίου 2022

Επιστροφή μετά τον περσινό Σεπτέμβριο. Ο ίδιος πανέμορφος μινιμαλ χωρος με την πιο ωραια θεα στην Καρδαμύλη. Ανανεωμένο μενού σε σχέση με πέρσι αν και μας φάνηκε μικρότερο ίσως λόγω της ημέρας. Απίστευτο new entry η σαλάτα παντζάρι και το παϊδάκι κοτόπουλο άνευ κόκαλου με ψητο μαρούλι και σουσάμι. Συστήνετε και πάλι ανεπιφύλακτα!!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Μάρτιος 2022
Ευχαριστούμε, marinafU3015VC
Ο/η harilaos89, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Χαρίλαος Εστιατόριο, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Απριλίου 2022

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! Μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός ότι απολαύσατε το φαγητό, την ατμόσφαιρα και τη φιλοξενία στο "Harilaos Restaurant"! Θα χαρούμε να σας δούμε και πάλι :)

Η κριτική γράφτηκε 25 Οκτωβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Είμαστε ντόπιοι. Ερχόμαστε εδώ από τότε πιυ θυμάμαι τον εαυτό μου. Τότε ιδιοκτήτης ήταν ο Χαρίλαος. Ερχόμασταν κυρίως για την θέα και όχι για το φαγητό του.
Τα τελευταία χρόνια, όμως, ερχόμαστε και για το φαγητό, για την εξυπηρέτηση,την καθαριότητα. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι η τωρινή ιδιοκτήτρια.

Ημερομηνία επίσκεψης: Οκτώβριος 2021
Ευχαριστούμε, anthier
Η κριτική γράφτηκε 23 Σεπτεμβρίου 2021

Είναι η δεύτερη φορά που επισκεφτομαστε το συγκεκριμένο εστιατόριο μέσα στις 5ημερες διακοπές μας!Η Τοποθεσία του μαγαζιού είναι εξαιρετική, ο Σεφ έχει απίστευτο μεράκι και η σερβιτόρα (ΝΟΡΑ το όνομα της) μας καθοδήγησε ιδανικά με την επιλογή κρασιού και πιάτων!Όλα ήταν υπέροχα!σας ευχαριστούμε που συμβάλατε να απολαύσουμε περισσότερο τις διακοπές μας! Θα το συστήσω σε φίλους μου οπωσδήποτε!!!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Σεπτέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, zoze1716
Ο/η harilaos89, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Χαρίλαος Εστιατόριο, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2021

Μα πόσο όμορφη κριτική! Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που μας αφιερώσατε και για τα καλά σας λόγια. Είναι πάντα χαρά μας να σας υποδεχόμαστε και να δημιουργούμε για εσάς τις συνθήκες για όμορφες αναμνήσεις :)

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης

Χαρίλαος Εστιατόριο: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Καρδαμύλη, Μεσσηνία

Χαρίλαος Εστιατόριο: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.