Φοβερο φαγητο,σε πολυ ωραια τοποθεσια,κατω απο ελαιοδεντρα και διπλα στην θαλασσα,και οχι σε προχειρα φτιαγμενες καλαμωτες και τεντες που συνηθως συναντας στις διακοπες.Κορυφαιο φαγητο στο μαγαζι,το μεσημερι ειναι το κοτοπουλο με τις χυλοπιτες και το γιουβετσακι,χωρις να υπολειπονται τα υπολοιπα φαγητα(το μονο μερος που αγαπησα τις μπαμιες).Καλο θα ηταν οσοι βρεθειτε high season εκει,να αφησετε πισω τους fast food χρονους σερβιρισματος που εχετε συνηθισει στην Αθηνα,μιας και τα μεσημερια γινεται πανικος απο κοσμο.Φαγητο σερβιρεται ως τις 6μμ αλλα μην περιμενετε να βρειτε και πολλες επιλογες εκεινη την ωρα.Το βραδυ μετα τις 8 λειτουργει και βραδυνο εστιατοριο,το οποιο επιμελειται τα τελευταια 2 χρονια ο Κ.Παπαχαραλαμπους,κανοντας ελληνικη δημιουργικη κουζινα με ευρυτερες μεσογειακες επιρροες.Επαθα πλακα πραγματικα με τη διλογια κοτοπουλου με παεγια λαχανικων και τσιπς πατζαριου και πατατας,καθως και με τον "Ελληνα" Καισαρα σε σαλατα με ελληνικο μαρουλι,αυγο ματι και τσιπς λουκανικου Τριπολεως.Απο επιδορπια το γκαναζ σοκολατας με ξηρους καρπους και γλυκο του κουταλιου πληγουρι ηταν ο καλυτερος επιλογος...Οσοι πατε Καρδαμυλη θα μεινετε απολυτως ικανοποιημενοι τοσο γενικοτερα απο το μερος οσο και ειδικοτερα απο το μαγαζι.Να μαστε καλα,του χρονου παλι...!