Ανοικτά σήμερα: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.
Δείτε τα καλύτερα
Κατάδυση

Πολύ ωραία εμπειρία θα ήθελα να την ξανά ζήσω σίγουρα θα το ξανά επισκεφτούμε όλα ήταν υπέροχα....!!

Η κριτική έγινε: 26 Σεπτεμβρίου 2021
Irina_urd
Κρήτη, Ελλάδα
Περάσαμε απίστευτα

Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2020
D8621VBnikost
Διαβάστε και τις 284 κριτικές

Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Η κριτική έγινε: 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, Irina_urd
Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2020

Υπέροχη εμπειρία με καταπληκτικούς δύτες και μαγικές εικόνες.Ευχαριστούμε την ομάδα του sea dream divers για την εμπειρία!

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2020
Ευχαριστούμε, D8621VBnikost
Η κριτική έγινε: 3 Νοεμβρίου 2019

Πήγα με τον άντρα μου και περάσαμε τέλεια. Ήταν απίστευτο αυτό που είδαμε για πρώτη φορά και πήγαμε ξανά την επόμενη εβδομάδα!Και σίγουρα θα ξαναπάμε!Μην το χάσετε.Αξιζει πραγματικά!

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2019
Ευχαριστούμε, Κωνσταντίνα Β
Η κριτική έγινε: 5 Μαΐου 2019

Ήταν μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου,περάσαμε υπέροχα όλη η εκδρομή ήταν εξαιρετική, το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και φιλικό με όλους μας!! Σίγουρα θα ήθελα να ξανά να πάω για χαλάρωση και ξεγνοιασιά!!

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2019
Ευχαριστούμε, Ζανια Ο
Η κριτική έγινε: 17 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Έχω κλείσει ήδη την επόμενη επίσκεψη μου σε αυτό το εξαιρετικό μέρος με αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους.

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2018
Ευχαριστούμε, Likourgos D