Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Εξαιρετικό ”
Κριτική για: Leonardo

Leonardo
Πιστοποιητικό διάκρισης
Κουζίνες: Ιταλική
Επιλογές δείπνου: Πρωινό, Αργά τη νύχτα, Διανομή κατ’ οίκον, Κρατήσεις
Στοιχεία εστιατορίου
Επιλογές δείπνου: Πρωινό, Αργά τη νύχτα, Διανομή κατ’ οίκον, Κρατήσεις
Η κριτική γράφτηκε 10 Μαρτίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ένα μεγάλο μπράβο, Όλα ήταν υπέροχα. ΠΊΤΣΑ, Ριζότο, η παπαρδελα 10 με τόνο και το μοσχάρι υπέροχο. Το καλύτερο φαγητό στο Μπανσκο.

Ευχαριστούμε, Απόστολος Α
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Lucky_Bansko_Team, Manager του Leonardo, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 17 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear, Απόστολος Α,
Thank you so much for taking the time to review our restaurant!
We are delighted to see that you have enjoyed the meal and had such a lovely experience!
We really look forward to be your host again when you next visit Bansko!
Kind Regards,
Romeo Georgiev,
Restaurant manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

1 - 5 από 247 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 12 Φεβρουαρίου 2018

Μια μέτρια σχετικά επιλογή. Απόμερα από το κέντρο του Μπάνσκο σε ένα ήσυχο στενάκι.Η πίτσα είχε λεπτή ζύμη, πολύ κοντά στην αυθεντική ιταλική. Ωστόσο η ποσότητα στα ζυμαρικά ήταν μέτρια έως μικρή. Σαλάτα επίσης πολύ μικρή ποσότητα. Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση με πολύ ευγένεια στην αρχή μέχρι να τελειώσει το γεύμα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ωστόσο ήταν σαν να ήθελαν να μας διώξουν. Ήσυχος και αρκετά περιποιημένος χώρος το εσωτερικό του.

    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, Sasa F
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Lucky_Bansko_Team, Manager του Leonardo, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 17 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Sasa F,
Thank you for taking the time to share your impressions from your recent visit to Leonardo Restaurant!
We appreciate very much your opinion as we always strive to provide a high-quality service, delivered in a timely efficient manner!
The quantity of the portions are complying to the international standards for salads and starters, while the pasta in not a main course actually! Also, the menu contains detailed information about the size and components of the dishes.
We are really sorry that you weren't entirely satisfied with your experience and would be glad to having you as our guest again in the future such as to having the chance of convincing you in our excellent service!
Kind Regards,
Romeo Georgiev
Restaurant Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 3 Ιανουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικο ιταλικο φαγητο. Αριστη εξυπηρετηση και προσιτη τιμη. Ανηκει στο Lucky Bansko Hotel. Η πιτσα, λεπτη ζυμη, πολυ γευστικη.

Ευχαριστούμε, Petros S
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Lucky_Bansko_Team, Manager του Leonardo, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 6 Ιανουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear, Petros S,
Thank you very much for providing us with such a great review!
I highly appreciate your feedback and will make sure to pass it on to the team.
We look forward to your next visit!
Kind Regards,
Romeo Georgiev
Restaurant Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 4 Ιουνίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Το μέρος ειναι απίστευτο. Νομίζεις ότι είσαι άλλου. Στην Μύκονο, Ιμπιζα, Άμστερνταμ και τέτοια. Το φαγητό καλό, θα μπορούσε κ καλύτερο αλλά θα βάλω το 5 γιατί τα παιδιά στο σέρβις εξυπηρετούν με διάθεση κ ο chef στην κουζίνα όλα τα λεφτά.

1  Ευχαριστούμε, Alex C
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Lucky_Bansko_Team, Manager του Leonardo, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 21 Ιουλίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Mr. Alex,

Thank you for you excellent review!

It is a pleasure for us to hear that you had enjoyable time at our restaurant and you like the food and the atmosphere!

We will be glad to welcome you again as guests at Leonardo restaurant!

Kind regards,
Romeo Georgiev
Restaurant manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 12 Μαρτίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ υπερτιμημενο το συγκεκριμενο εστιατόριο. Ο IVAN που μας εξυπηρέτησε είχε πολύ περίεργο ύφος και τον ενοχλούσαν τα πάντα.Οι φρέσκες μακαρονάδες του απλώς καλές.Και πολύ ακριβό....

Ευχαριστούμε, Alexandros_Chalk
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Lucky_Bansko_Team, Manager του Leonardo, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 15 Μαρτίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Mr. Alexandros,

Thank you for taking the time to share your comments regarding Restaurant Leonard!

We appreciate very much your opinion as we always strive at improving our service and put efforts to do so!

We would be glad to having you as our guest again in the future and having the chance to convince you of our service!

Kind Regards,

Romeo Georgiev
Restaurant Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Leonardo: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Μπάνσκο, Μπλαγκόεβγκραντ
Μπάνσκο, Μπλαγκόεβγκραντ
 
Μπάνσκο, Μπλαγκόεβγκραντ
Μπάνσκο, Μπλαγκόεβγκραντ
 
Μπάνσκο, Μπλαγκόεβγκραντ
Μπάνσκο, Μπλαγκόεβγκραντ
 

Leonardo: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
;