Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Φιλτράρισμα κριτικών
96 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
27
41
15
5
8
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
27
41
15
5
8
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 96 κριτικές
Η κριτική έγινε: 8 Ιανουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ευγενέστατο προσωπικό, ικανοποιητικά δωμάτια αν και είχαν θέμα με τη μόνωση, πολύ κοντινή απόσταση απ το κέντρο και το χιονοδρομικό, εντυπωσιακός ο χώρος του σπα και πολλή μεγάλη ποικιλία στα φαγητά. Αν έχετε εγκράτεια στα πονταρίσματα στο καζίνο να πάτε οπωσδήποτε...

Διαμονή: Ιανουάριος 2018, ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Excursion609720
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Ivaylo C, Guest Relations Manager του Hotel Perun, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 11 Ιανουαρίου 2018

Εφχαριστουμε για τα ορεια σασ λωγια. Σασ περιμενουμε ξσανα.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 30 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικό μέρος καθαρό ξενοδοχείο αρκετά καλό φαγητό
Χρήση spa cazino
Σχετικά κοντά με τα πόδια τα μαγαζιά δεν θα έλεγα οτι τα δωμάτια είχαν και αρκετή ζέστη
Σε γενικές γραμμές καλό⛄❄❄⛄❄⛄αρκετά επικίνδυνοι οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια όταν χιονίζει πολύ εκεί εαν δεν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό διότι δεν καθαρίζονται πλήρως

Διαμονή: Ιανουάριος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
Ευχαριστούμε, kiki k
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Zlatin I, Public Relations Manager του Hotel Perun, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 20 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Hello,
Thank you very much for your review. We highly appreciate your comment and opinion, we have taken note in order to improve our services.
Kind Regards.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 23 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Επισκεφθήκαμε το ξενοδοχείο για ρεβεγιόν Χριστουγέννων. Αρκετά καλό ξενοδοχείο, ευρύχωρα και καθαρά δωμάτια,το μόνο αρνητικό το στρώμα του κρεβατιού που βούλιαζε. Διαθέτει και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα στην οποία είναι φανταστικά! Επίσης υπάρχει καζίνο δεξιά από την είσοδο. Καλή τοποθεσία,θα ξαναπήγαινα

Διαμονή: Δεκέμβριος 2016, ταξίδι με τον/την σύντροφο
Ευχαριστούμε, Irene_48Greece
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Zlatin I, Public Relations Manager του Hotel Perun, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 20 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Hello,
Thank you very much for your review. We highly appreciate your comment and opinion, we have taken note in order to improve our services.
Kind Regards.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 18 Ιανουαρίου 2017

Η Ηχομονωση των δωματιων ηταν παρα πολυ κακη.Οι υπηρεσιες σαουνα -χαμαμ Κ.Τ.Λ μερικες φορες δεν επαρκουσαν .Τα δωματια ηταν πολυ λιτα για 4 στερο .Το προσωπικο της ρεσεψιον δεν γνωριζε καθολου ελληνικα παροτι το 80% των ενοικων ηταν Ελληνες .Τα αγγλικα τους δε ηταν χαλια .Ειχα προπληρωσει χριστουγεννιατικο δειπνο "GALA" αξιας 150 ευρω για 5 ατομα στο ταξιδιωτικο γραφειο mouzenidis travel .Τo ξενοδοχειο μας εβαλε να καθησουμε στον χωρο του κοινου εστιατοριου και τις ωρες που ετρωγαν και οι αλλοι που δεν πληρωσαν.Σημειωτεον οτι απο τους 300 περιπου μονο εμεις και αλλα 3 ατομα αυτου του γραφειου ειχαμε πληρωσει και εχει βεβαια μεγαλη ευθυνη γιατι δεν μας ειχε ενημερωσει οτι ετσι γινονται τα εορταστικα σε αυτο το ξενοδοχειο ετσι ωστε να ειχαμε αποψη και να πραταμε αναλογως μια που το εν λογω γραφειο διοργανωνει συνεχεια εκδρομες εκει.Το φαγητο του ξενοδοχειου κατα τα αλλα ηταν αρκετα καλο.

  • Διαμονή: Δεκέμβριος 2016, ταξίδι με οικογένεια
    • Αξία
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, 57giannis
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Zlatin I, Public Relations Manager του Hotel Perun, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 20 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Hello,
Thank you very much for your review. We highly appreciate your comment and opinion, we have taken note in order to improve our services.
Kind Regards.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 10 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Κλασικό Βουλγάρικο ξενοδοχείο. Τα αστέρια σίγουρα δεν ανταποκρίνονται. Τα στρώματα είχαν πάρει κλήση. Το ράντζο για το παιδικό κρεβατάκι...χάρβαλο.Μία Πετσέτα για 3 άτομα. Στην κουζίνα δεν είχε ούτε κουταλάκι!!! Στο πρωινό δεν έβρισκες τραπέζι για να καθίσεις. Η ποιότητα των φαγητών ...χάλια. Δεν θα ξαναπήγαινα. Η τοποθεσία είναι καλή, πολύ κεντρικό. Υπάρχει Bus που σε πηγαίνει στη γόνδολα.

Διαμονή: Ιανουάριος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
Ευχαριστούμε, marilou-marilou
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Zlatin I, Public Relations Manager του Hotel Perun, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 20 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Hello,
Thank you very much for your review. We highly appreciate your comment and opinion, we have taken note in order to improve our services.
Kind Regards.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές