Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Aliki P

Μία μέτρια διαμονή.

Κριτική για: Hotel Perun Lodge
3,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 22 Φεβ 2020
Τα σεντόνια και τα μπουρνούζια ήταν σχισμένα και όταν ζητήσαμε έξτρα πετσέτες, εκτός ότι την πρώτη φορά δεν μας τις έφεραν ποτέ, τη δεύτερη φορά που τις ζητήσαμε, η καθαρίστρια μπήκε στο δωμάτιο με την κάρτα της χωρίς να προλάβουμε να της ανοίξουμε και έκανε παράπονα (στα βουλγαρικά) ότι έχουμε ήδη πετσέτες, δεν μας τις άφηνε και κάλεσε τον ρεσεψιονίστ, ενώ στο ενδιάμεσο μπήκε και στο μπάνιο χωρίς να μας ρωτήσει για να ελέγξει τις. Έλεγε ότι είχε αλλάξει πετσέτες ενώ δεν το είχε κάνει και με τα χίλια ζόρια στο τέλος μας άφησε τις καθαρές πετσέτες που της ζητήσαμε. Εξαιρετικά αγενής η εν λόγω κυρία.
Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
    214 €
Πισίνα
Εσωτερική πισίνα
Μπάνσκο: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 17 Ιανουαρίου 2020

Ο λόγος που έβαλα 2 αστέρια είναι μόνο για την κοπέλα που δούλευε στο μασάζ άψογη και πολύ ευγενική!όλα τα άλλα χαλιά ! καθαριότητά δεν υπήρχε , στις 3 μέρες που μείναμε δεν μας άλλαξαν ούτε καν τις πετσέτες ,το δωμάτιο μας μύριζε τσιγάρο... ζητήσαμε 1 μπουκαλάκι νερό 11 μισή ώρα από την ρεσεψιόν και δεν μας έδωσαν γιατί το μπαρ λέει είχε κλείσει...(το ψυγείο δεν ήταν κλειδωμένο)..η πισίνα ήταν κρύα ούτε καν χλιαρή.Γενικα έχω την απορία πώς αυτά τα ξενοδοχεία έχουν 4 αστέρια...

Ευχαριστούμε, ΧΑΡΑ Γ
Η κριτική έγινε: 17 Ιανουαρίου 2020

Πολύ αίσχος το ξενοδοχείο.. Πλήρωσαμε ακριβά με το αγόρι μου για ένα ωραίο δωμάτιο.. Που στη τελική μου δώσανε μια ποντικότρύπα.. Χωρίς θέα, χωρίς ψυγείο μέσα με ξεσκιζμενα πουρνουζια και κυρίως την επόμενη μέρα μπήκε η καμαριέρα το πρωί για να καθαρίσει και το μόνο που έκανε ήταν να πετάξει τα σκέπασματα σε μια γωνια μιας πολυθρόνας που είχε μέσα στο δωμάτιο.. Ούτε τα σκουπίδια είχε μαζέψει ούτε καν τα ποτήρια που αφήσαμε από τον καφέ το πρωί.. Για πετσέτες δεν κάνουν αλλαγές και ο κάδος στο μπάνιο δεν έχει καπάκι.. Γενικά δεν καθαρίζουν το δωμάτιο ..στους διαδρόμους δεν υπάρχει ώρα κοινής ησυχίας.. Λυπάμαι τα λεφτά που έδωσα..!

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2020
Ευχαριστούμε, Iliketraveling1801
Η κριτική έγινε: 31 Δεκεμβρίου 2019

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν αξίζει ούτε ένα αστέρι! Πεταμένα λεφτά! Καταρχήν έχουν μια κάρτα που ανοίγει όλα τα δωμάτια. Μας άνοιξαν την πόρτα του δωματίου μας κάποια ‘’ παιδιά’’ με την δίκη τους κάρτα που αυτό σημαίνει ότι άνετα μας κλέβουν, το είπαμε στην ρεσεψιόν και η απάντηση της ήταν εντάξει παιδιά είναι, παιδιά δεν είναι,ήταν 25-30 χρόνων. Τα κρεβάτια είναι παλιά καθόλου άνετα, σεντόνια πετσέτες δεν αλλάζουν δεν καθαρίζουν καθόλου. Επίσης είχαμε κλείσει δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, και μας έδωσαν σε ένα με 2 μόνα κρεβάτια άλλο πληρώνεις και άλλο σου δίνουν.
Δεν αξίζει!

Ευχαριστούμε, _A6967PJ
Η κριτική έγινε: 30 Δεκεμβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Πολυ καλη τοποθεσια εξυπηρέτηση ρεσεψιον πολυ καλο το φαγητο ζέστη παντου .
Πολυ κακή η καθαριότητα Κριμα χαλάτε ολα τα παραπάνω με αυτό το κομμάτι που ειναι πολυ σημαντικό . Η πισίνα επίσης βρώμικη και οι γύρο χώροι με τρίχες κτλ !!!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, black7777
Η κριτική έγινε: 21 Δεκεμβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Εστιατόριο φτωχο, μόνο όταν πεινας πολύ και τα πιάτα πολυ μικρά, τα "γλυκά" είναι άθλια. Πρωινό room service απαράδεκτο. Ενώ τα δωμάτια είναι πολύ άνετα, το στρώμα πολύ κακό, με ξαναπιασε η μέση μου πάνω είχε περάσει. Το parking πληρώνεται extra 12 λεβα, και δεν υπάρχει αυτόματη μπάρα με κάρτα ή camera, πρέπει να σου ανοίγουν κάθε φορά οι πάντα ευγενικοί receptionist αφου βγουν έξω στο κρυο. Κρίμα, είχα τον γιο μου μαζί, και ήθελα να περάσει καλά. Εξαίρεση το γυμναστήριο, σάουνα, steam bath, πολυ καλα.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Stavros V