Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον πιο κεντρικό δρόμο του Μπάνσκο και απέχει λίγα μόλις μέτρα από το λιφτ (2 λεπτά περπάτημα). Βρίσκεται δίπλα σε μια καλή ταβέρνα την Βεράντα, που αν δεν κάνω λάθος την έχουν οι ίδιοι ιδιοκτήτες. Στο ξενοδοχείο δεν μιλούν ελληνικά, μιλάνε όμως όλοι αγγλικά. Είναι μια μικρή, οικογενειακή επιχείρηση με λίγα δωμάτια, προσεγμένη και καθαρή. Δεν μπορώ να πω ότι η ευγένεια των ανθρώπων σπάει κόκαλα, θα έλεγα ότι είναι αρκετά τυπικοί. Ό, τι ζητήσαμε ωστόσο, μας το παρείχαν. Το δωμάτιο ήταν πολύ ζεστό χωρίς να χρειαστεί να ανάψουμε θέρμανση και ο ξεναγός μας είπε ότι θεωρείται από τα πιο ζεστά ξενοδοχεία. Το μόνο αρνητικό που θα είχα να τονίσω είναι ότι δεν δίνονται παντόφλες, κάτι που προσωπικά με ενόχλησε γιατί μιλάμε για ένα ξενοδοχείο με σπα, θα έπρεπε να είχαν φροντίσει για αυτό, και ότι η πίεση του νερού δεν ήταν τόσο δυνατή. Δεν χρησιμοποίησα ούτε την πισίνα ούτε το τζακούζι διότι δεν είχα παντόφλες, όμως ο χώρος ήταν εντάξει και καθαρός. Επίσης το WiFi ήταν δωρεάν κάτι που δεν συμβαίνει σε όλα τα ξενοδοχεία στο Μπανσκο. Το πρωινό ήταν ικανοποιητικό, ο καφές ήταν μηχανής αλλά πινόταν και είχε διάφορα αλλαντικά αλλά και γλυκά. Σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι και θα το ξαναπροτιμούσαμε, κυρίως λόγω θέσης.