Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Elisavet P
Αθήνα, Ελλάδα

Απίστευτο ξενοδοχείο !!!

Κριτική για: Pirin River Ski, Fun & Family
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 15 Φεβ 2018
Πηγαίνουμε πέντε χρόνια τώρα και κάθε χρόνο είναι και καλύτερο!!!!!!
Εξαιρετικό ξενοδοχείο με διαμερίσματα, απίστευτα καθαρό, καταπληκτικές παροχές και φιλικότατο και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό !!!
Νιώσαμε ότι είναι πιο καθαρό κι από το σπίτι μας. Τα σκεύη στην κουζίνα είναι ολοκαίνουργια και πεντακάθαρα.
Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης, μέσω του ξενοδοχείου, κάρτας VIP για τα lift του χιονοδρομικού, πράγμα που βοήθησε να γλυτώσουμε τεράστιες ουρές και αναμονή στη gondola προκειμένου να ανέβουμε στο χιονοδρομικό.
Πολύ ωραία απασχόληση για παιδιά.
Αξιόλογο φαγητό με μεγάλη ποικιλία.
Ωραία (και ζεστή) πισίνα, χαμάμ και σάουνα.
Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2018
Συμβουλή: Όλα είναι σούπερ
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
4,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
3,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
    0.5 χλμ. από Pirin River Ski, Fun & Family
        Κριτικές (461)
        461 αποτελέσματα
        3 - 8 από 461 κριτικές
        Η κριτική έγινε: 22 Ιανουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες διακοπές στο καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο. Το ξενοδοχείο το καλύτερο που έχω μείνει. Ότι ήθελες το είχες χθες. Δωμάτια τέλεια, κουζίνα καταπληκτική, παροχές πιο πολλές από αυτές που ήθελες.

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2018
        Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
        Ευχαριστούμε, EVIDOYR
        Η κριτική έγινε: 12 Νοεμβρίου 2017

Για άλλη μιά φορά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μας ενθουσίασε! Τόσο που πλέον νιώθω άβολα να το ονομάζω "ξενοδοχείο", μιας και όλοι εκεί σε κάνουν να αισθάνεσαι "σαν το σπίτι σου"! Όλο το προσωπικό αλλά κυρίως οι ιδιοκτήτες, ο Κος Γιάρο και η Κα Κατερίνα, ήταν τόσο φιλικοί και οικείοι που πραγματικά φεύγεις με την επιθυμία και την υπόσχεση ότι θέλεις να ξαναπάς. Τί να πρωτοαναφέρω? Εξαιρετικό φαγητό και φοβερή ποικιλία στα γεύματα, δωμάτια περιποιημένα, καθαρά και με θέα, μασάζ και spa με ψαγμένα προϊόντα....Και το βραδάκι, ζεστό κρασάκι, ή κοκτέιλ, μουσικούλα, κουβεντούλα και έξω -18! Τέλεια! Δεν έχω λόγια! Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι ένας υπέροχος τόπος διαμονής πολύ κοντά στο κέντρο, με άψογη οργάνωση και αισθητική που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς.

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2017
        • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
          • Ποιότητα
          • Τοποθεσία
          • Εξυπηρέτηση
        Ευχαριστούμε, lia m
        Η κριτική έγινε: 11 Ιανουαρίου 2017

Πολυ καλη επιλογη για οσους θελουν να πανε σε ενα μερος που να νιωθουν οικεια.Εξηπηρετηση πολυ καλη απο το προσωπικο και τους ιδιοκτητες .Οι παροχες του ξενοδοχειου σε παρα πολυ καλο επιπεδο(σπα πισινα γυμναστηριο)τα δωματια μεγαλα(εμεις ειχαμε και τζακι) και απο φαγητο μονο τα καλυτερα,και πλουσιο και ποσοτητα και γευση.Νομιζω πως καλυπτει ολα τα γουστα.συγουρα θα ερθουμε ξανα. Πολλα ευχαριστω στην Κατερινα και τον συζυγο της και σας περιμενουμε στην Κρητη(Αγιο Νικολαο)

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2017
        • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
          • Τοποθεσία
          • Δωμάτια
          • Εξυπηρέτηση
        Ευχαριστούμε, ΜΑΝΩΛΗΣ Δ
        Η κριτική έγινε: 29 Δεκεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Επιλέξαμε το ξενοδοχείο αυτό για τις διακοπές μας γιατί θέλαμε να πάμε για σκι και να ξεκουραστουμε στο σπα. Αναφορικά με το σκι, ήταν εξαιρετική επιλογή διότι νοικιασαμε τον εξοπλισμό από το ξενοδοχείο, βγάλαμε την κάρτα του λιφτ από το ξενοδοχείο κάτι που μας γλίτωσε από τις ουρές του χιονοδρομικου! Επίσης υπάρχει λεωφορείο του ξενοδοχείου που σε μεταφέρει δωρεάν στο χιονοδρομικό. Οπότε φοράς τις μπότες σου από το ξενοδοχείο και πας κατευθείαν στο λιφτ κάτι το οποίο βρήκαμε εξαιρετικό!
        Το ξενοδοχείο ήταν πολύ καθαρό και όλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοι, ιδιαίτερα η Katarina. Μας αναβάθμισε δωρεάν - χωρίς καν να το ζητήσουμε - το δωμάτιο μας και το αυτοκίνητο που μας πήγε στο αεροδρόμιο. Το πρωινό ήταν καλό και με ποικιλία και μια φορά που φάγαμε στο εστιατόριο ήταν νόστιμα όλα τα πιάτα.
        Το μόνο που δεν μας ικανοποίησε ήταν το σπα. Γενικά ο χώρος του σπα μας έβγαλε κάτι πολύ πρόχειρο, συγκριτικά με το υπόλοιπο ξενοδοχείο που είχε ωραίους και προσεγμενους χώρους. Η πισίνα ήταν σαν παιδική διότι ήταν ριχη και η διακόσμηση ήταν με τον Νεμο και με χρωματιστά καθισματακια. Το χαμάμ και η σάουνα ήταν οκ. Αλλά το μασάζ ήταν πολύ μέτριο τουλάχιστον για τα γούστα μας.Έχει 2 μασερ, να ζητήσετε αυτήν που κάνει το "δυνατό" μασάζ.
        Η εντύπωση που μας έμεινε συνολικά για το ξενοδοχείο ήταν καλή.Για τα λεφτά του αξίζει και ειδικά αν πάτε για σκι/ snowboard.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2016
        Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
        1  Ευχαριστούμε, anparts
        Η κριτική έγινε: 7 Ιουλίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Ολα ηταν τελεια. Η φιλοξενια, το διαμερισμα, το φαγητο. Πολυ καθαρο και όμορφα διακοσμημενο. Αρτια οργανωμενο το SPA. Αριστη υποδομη για τους σκιερς. Φιλικο για τα παιδια. Θελουμε να ξαναπαμε και το συστηνουμε ανεπιφυλακτα.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2015
        Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια