Travelocity
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Προβολή και των 16 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (1.466)
1.466 αποτελέσματα
1.040
1.040
1 - 6 από 1.466 κριτικές
Η κριτική έγινε: 7 Ιανουαρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο ήταν πολύ όμορφο με υπέροχη θεα…τα δωμάτια ανετα κι με όλες τις ανέσεις σίγουρα όμως θα ξανά επισκεφτώ το σπα με τις θεραπεύτριες Χριστίνα Ραια κι την όμορφη ομάδα Έλενα Ευα Ραφαέλα!!!!!

Ευχαριστούμε, _P2809SX
Ο/η Marina Papounidou, General Manager του Premier Luxury Mountain Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2023

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Χαιρόμαστε που απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας.
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και πάλι σύντομα.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 7 Ιανουαρίου 2023

Πολύ όμορφο περιβάλλον με πολύ όμορφη εξυπηρέτηση από την Χριστίνα,Ραΐα, Έλενα, Ραφαέλα και Εύα στον τομέα του μασάζ και της φυσικοθεραπείας.Επιπλεον τα δωμάτια είναι υπέροχα και καθαρά και το κερασάκι στην τούρτα είναι οι εγκαταστάσεις των σπα που χαλαρώνεις πολύ και βοηθάνε

Ευχαριστούμε, Bill O

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αξιολόγησή σας.
Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένοι από τη διαμονή σας και από τις θεραπείες SPA.
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και πάλι!

Η κριτική έγινε: 6 Ιανουαρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Καταπληκτικό ξενοδοχείο, με φοβερές παροχές.
Ειδικά το antistress massage ήταν ότι χρειαζόμουν!! Ευχαριστώ τη θεραπευτρια μου Χριστίνα και την υπόλοιπη ομάδα Ραϊα, Έλενα, Ραφαελλα και Εύα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

Ευχαριστούμε, ΕΛΕΝΗ Χ

Αγαπητή Ελένη,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.
Χαιρόμαστε που απολαύσατε την εμπειρία στο ξενοδοχείο μας και στο SPA.
Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε.

Η κριτική έγινε: 6 Ιανουαρίου 2023

Η θεραπεύτρια μου η Ραιν ήταν εξαιρετική η εμπειρία ένιωσα πολύ όμορφα,ήρεμα και αφέθηκα έστω κι λίγο. Η Ραφαέλα είναι πολύ ευχάριστο άτομο και με βοήθησε πολύ και μου προσφορές ένα πολύ ωραίο τσάι. Το ξενοδοχείο προσφέρει τέλειες παροχές. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλοι την ομάδα Χριστίνα,Έλενα,Εύα.

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Αξία
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, George R

Αγαπητέ Επισκέπτη,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.
Χαιρόμαστε που μείνατε ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες μας αλλά και από το SPA.
Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε σύντομα.

Η κριτική έγινε: 5 Ιανουαρίου 2023

Δοκίμασα το μασάζ προκατειλημενα ότι δεν θα μου αρέσει καθώς επέλεξα ένα δυνατό μάσαζ κι δεν περίμενα από την θεραπευτρια μου να πετύχει την δύναμη που ήθελα και να μου αρέσει τόσο πολύ που να θέλω κι άλλο,ευχαριστώ πολύ για την ευχάριστη έκπληξη και την ομάδα του σπα Εύα Ραφαέλα Χριστίνα Ράιαν...το ξενοδοχείο μην ξεχάσω να πω εξαιρετικο

Ευχαριστούμε, 618christosa

Αγαπητέ επισκέπτη,

Χαιρόμαστε που μπορέσαμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα! Χαιρόμαστε που απολαύσατε την εμπειρία.
Θα χαρούμε να σας δούμε και πάλι.