Επισκέφθηκα το εν λόγω ξενοδοχείο για 2 διανυκτερεύσεις. Η τοποθεσία του είναι καλή, 10-15 λεπτά περπάτημα από το lift αλλά το βράδυ είναι σκοτεινά. Η πρώτη εντύπωση κατά την άφιξη μας στο ξενοδοχείο ήταν καλή! Το δωμάτιο που μας δώσανε ήταν στον 3ο όροφο. Το δωμάτιο μεγάλο, με ωραία διακόσμηση, έξτρα καναπέ αλλά βρώμικο. Στο πάτωμα υπήρχαν χνούδια και τρίχες. Στο μπάνιο δεν είχε γίνει αλλαγή στον κάδο απορριμμάτων ο οποίος ήταν γεμάτος από τους προηγούμενους και υπήρχαν τρίχες στο δάπεδο. Ο καθρέφτης χρήζει αλλαγής διότι είχε διάφορα σημάδια πάνω του. Ακόμη, οι πετσέτες δεν αλλάχθηκαν ποτέ. Όσον αφορά το Spa, το νερό της πισίνας ήταν χλιαρό προς κρύο και δεν λειτουργούσε ο καταρράκτης. Η σάουνα καλή όπως επίσης και το χαμάμ. Κ εδώ όμως το μειονέκτημα ήταν η καθαριότητα. Η χρήση του spa ήταν δωρεάν, πλην των θεραπειών και του τζακούζι. Τέλος, όσον αφορά το φαγητό, το πρωινό ήταν πλούσιο, ευρωπαϊκό αλλά το βραδινό μπορεί να γίνει και καλύτερο έχοντας μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερη ποιότητα. Υπάρχουν κ άλλα ξενοδοχεία στο Μπάνσκο και αν πήγαινα ξανά σίγουρα θα έψαχνα για κάτι καλύτερο. Τα 4 αστέρια που έχει το ξενοδοχείο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.