Είμαστε για 2 βραδιά σε αυτό το ξενοδοχείο και επειδή έχουμε κλείσει τρίκλινο, το extra bed ειναι ραντζο για έναν ενήλικα είναι πολύ μικρό και όταν κάθισα πανω βούλιαζε έτοιμο να σπάσει. Σε επικοινωνία με την ρεσεψιόν μου άλλαξαν τον ραντζο και 4 στρωματακια μικρά αντί για κανονικονστρωμα που ζήτησα. Και δεν φτάνει που με αυχενικό κοιμηθηκα σε χάλια κρεβάτι όταν πήγα να πληρώσω το φόρο μου είπαν ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ!!!! ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ!!!!! Όταν τους ζήτησα σε ποια τράπεζα είναι για να μπορώ να τους βοηθήσω στην επιβάρυνση μου είπαν ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ όταν τους ειπα ότι δεν έχω 3 ευρώ γτ ειμαι με κάρτα μου είπαν ΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ 3 ΕΥΡΩ;!;!;;! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ!! Όταν τους ειπα δεν έχω τι θα μου κανετε;;; η απάντηση είναι ότι θα τα πάρουν από τον πράκτορα!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ!!!!!Περισσότερα
- Δωρεάν WiFi
- Μπαρ/Lounge