Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Κωσταντινα μπρικου

Το καλύτερο σημείο της πόλης

Κριτική για: Saga Pension
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 22 Ιουν 2024
Δεν θα μπορούσαμε να είχα βρει καλύτερο κατάλυμα !
πολύ κεντρικό σημείο με εύκολο πάρκινγκ μόλις Ένα λεπτό με τα πόδια από το ξενοδοχείο η υποδοχή στη ρεσεψιόν ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί τα δωμάτια πολύ καθαρά και ανακαινισμένα η θεα ήταν απλά μαγευτική ! Το προτείνω ανεπιφύλακτα !
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Πανοραμική θέα του κτιρίου μας όπου βρίσκονται τα στούντιο με θέα θάλασσα και τα πλαινά στούντιο με μερική θέα θάλασσα. Στα αριστερά  του κτιρίου υπάρχει μονοπάτι το οποίο οδηγεί στην θάλασσα .
    59 €
  • Booking.com
7.6 χλμ. από Saga Pension
Γύθειο: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 10 Αυγούστου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Επιλέξαμε το saga Pansion για τις διακοπές μας στο γυθειο. Ήταν πολύ καλή επιλογή καθώς ηταν σε ωραίο σημειο κοντά σε όλα !
Το δωμάτιο μας είχε τέλεια θέα στην θάλασσα και ηταν πεντακάθαρο . Το μόνο αρνητικό αλλά όχι για να μας χαλάσει την τέλεια εντύπωση που έχουμε είναι ότι μας ελειπε η απλώστρα από το μπαλκόνι για να απλώνουμε έστω τα μαγιό μας .

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Ευχαριστούμε, iliugg
Η κριτική έγινε: 21 Απριλίου 2023

Πολύ ωραίο δωμάτιο, με απίστευτη θέα στη θάλασσα! Βγαίνεις στο μπαλκόνι και χαζεύεις με τη θέα. Η κοπέλα στη ρεσεψιόν ευγενέστατη και μας βοήθησε σε ότι απορία είχαμε! Το δωμάτιο πεντακάθαρο. Τέλειο σε όλα και πολύ καλό wifi. Αα.. για τη θέα από το μπαλκόνι σας είπα; Δεν περιγράφεται. Θα ξανα πάμε σύντομα οπωσδήποτε.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, Culture47556615392
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Δυστυχώς το δίκλινο δωμάτιο είχε ένα διπλό κρεβάτι το οποίο έτριζε και με το που το ακουμπαγες! Ζητήσαμε να γίνει αλλαγή δωματίου και το νέο που είχαν διαθέσιμο δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες! Παλαιό με πολύ μικρό χώρο και σίγουρα όχι για τα λεφτά του !Εξυπηρετικοί άνθρωποι αλλά μάλλον δεν ελέγχουν τον χώρο τους όπως πρέπει ! Πολύ ταλαιπωρία με την αλλαγή δωματίου και φυσικά έγινε check out την επόμενη μέρα !

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Ευχαριστούμε, afroditir2017
Η κριτική έγινε: 2 Μαΐου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Μείναμε στην Pension SAGA από Μ Παρασκευή έως και Τρίτη του Πάσχα.
Η διαμονή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
Το δωμάτιο πολύ καθαρό, με εκπληκτική θέα στην θάλασσα.
Η ιδιοκτήτρια, η Κα ODILE και το προσωπικό, ευγενεστατοι και εξυπηρετικοί.
Ευχαριστούμε για την ευχάριστη διαμονή .
Μίνως - Νασα.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2019
Ευχαριστούμε, Μινως Α
Η κριτική έγινε: 17 Απριλίου 2019

Πολύ καλή κουζίνα σε καλές τιμές .καθαριότητα σε ολους τους χώρους και ευγενικότατη η Ιδιοκτήτρια Γαλλίδα παντρεμένη με Ελληνα Αρκάδα σεβόμενη την Ελληνική παράδοση και κουλτούρα .Προσιτές τιμές στα δωμάτια.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2018
Ευχαριστούμε, VRETTOS2013