Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Vasiliki I

Εξαιρετική εξυπηρετηση

Κριτική για: All Seasons Lida
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 11 Μαρ 2024
Εξυπηρετικοτατη και πολύ ευγενική η Αλεξάνδρα που μας υποδέχτηκε στη ρεσεπτιον..τα δωμάτια ήταν άνετα, ζεστά, ζεστό νερό , και πολύ καθαρά. Το πρωινό αξιοπρεπές. Πολυ κοντά στη πόλη σε λίγα λεπτα. Οι τιμες πολύ λογικές. Το προτείνω ανεπιφυλακτα.
Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
168 €
  • Lol.travel
0.9 χλμ. από All Seasons Lida
Bed
0.8 χλμ. από All Seasons Lida
In the breakfast room, on the ground floor, you can have a hearty home-style breakfast.
257 €
9.2 χλμ. από All Seasons Lida
Εστιατόριο
Καλάβρυτα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 9 Μαρτίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Ησυχη περιοχη, φιλοξενοι ανθρωποι.Καθαρα μεγαλα δωματια με λογικές τιμες.Μονιμα ζεστο νερο,τζακι με αφθονα ξυλα πλουσιο πρωινο.5 λεπτα απο σουπερμαρκετ-εστιατορια-σουβλατζιδικα.Ιδανικο και για ζευγαρια και για οικογενειες και για παρεες!

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, stratis n
Η κριτική έγινε: 31 Ιανουαρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετική εξυπηρέτηση απο τον ιδιοκτήτη και ολο το προσωπικό σε ενα ζεστο και φιλικό περιβάλλον που προσφέρει πολυ καλό πρωινό και ευρυχωρα δωματια σε λογικές τιμές. Η τοποθεσία επισης που βρισκεται το ξενοδοχειο ειναι πολυ καλή. Συνεχιστε ετσι!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Marie S
Η κριτική έγινε: 5 Μαΐου 2022

Αρχικά να πω ότι η άψογη εξυπηρέτηση φάνηκε από το τηλεφώνημα για κράτηση όπου παρόλο που ήταν το 3ημερο της Πρωτομαγιάς αλλά εμείς θέλαμε μόνο 1 διανυκτέρευση δεν μας ζητήθηκε ελάχιστη διανυκτέρευση 3 βραδιών όπως έχει γίνει της μόδας τελευταία σε πολλά ξενοδοχεία ειδικά τα 3ημερα!
Η τοποθεσία είναι πολύ καλή και πολύ κοντά στην πόλη των Καλαβρύτων.
Κατά την άφιξή μας μας υποδέχτηκε η ευγενέστατη Αιμιλία πρόθυμη να μας βοηθήσει σε ότι χρειαστούμε. Το ξενοδοχείο πολύ ωραίο, καθαρό και προσεγμένο. Μείναμε σε 2 τετράκλινα δωμάτια (δύο οικογένειες) και η τιμή μαζί με πρωινό ήταν καλή. Τα δωμάτια καθαρά, άνετα και ζεστά. Τα κρεβάτια πολύ άνετα. Το πρωινό δε, άψογο! Πολλές επιλογές τόσο σε γλυκιές όσο και σε αλμυρές γεύσεις και όχι τυποποιημένα.
Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν μιας και βρήκαν στον 1ο όροφο το δωμάτιο τύπου παιδότοπο και πέρασαν την ώρα τους εκεί μέχρι την ώρα που θα φεύγαμε για την βόλτα μας.
Ο Βασίλης επίσης πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια μιας και όπως μάθαμε το ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια του τους τελευταιους μήνες και έχει πλάνα για περαιτέρω εξέλιξη!
Κρίμα που δεν ήταν διαθέσιμα τα πέτρινα διαμερίσματα τα οποία φαίνονταν υπέροχα όμως είναι μια αφορμή για να ξαναπάμε!
Βασίλη και Αιμιλία καλές δουλειές και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2022
    • Ποιότητα
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, J4942LV_
Η κριτική έγινε: 25 Ιανουαρίου 2022

Ότι και να πούμε είναι λίγο!!
Αρχικά με το που πήγαμε μας καλωσόρισε ο Βασίλης με ένα ποτήρι ζεστό κρασί δίπλα από το τζάκι της reception!!
Το πέτρινο που πήραμε ήταν φανταστικό πεντακάθαρο ζεστό και με καταπράσινη θέα!!
Μας εξυπηρέτησαν σε ότι ζητήσαμε και μας καθοδήγησαν για ότι χρειαστηκαμε όσο αφορά εξοπλισμό κλπ για το χιονοδρομικό και για το πού να φάμε!!
Μακράν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στα Καλάβρυτα το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Zeitrips
Η κριτική έγινε: 8 Νοεμβρίου 2021

Πρόκειτε για ένα ξενοδοχείο μια ανάσα απο το κέντρο.Το μέρος έιναι εκπληκτικό , μπορείς να αφήσεις το βλέμα σου να ατενίζει ώς τις απέναντι πλαγιές.
Το αίσθημα ελευθερίας είναι μοναδικό.
Στην είσοδο , σε περιμένει μία χαμογεστή , ευγενική δεσποινίς .
Ρωτήστε ότι θέλετε , θα σας καθοδηγήσει και θα μαθετε τα πάντα.
Ο ιδιοκτήτης ο Βασίλης είναι μέσα στο χαμόγελο και πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει.
Τα δωμάτια είναι καθαρά , ζεστά , και με εκπληκτικά αναπαυτικά κρεβάτια και πολυ ζεστά παπλώματα.Έχουν εύκολη πρόσβαση και ασανσερ για τους κουρασμένους .
Το τζάκι το βράδυ στο κεντρικό σαλόνι σε προσκαλεί να περάσεις ώρες ξενοιασιάς.
Το πρωινό με αγνά υλικά και σπιτικά εδέσματα , γλυκά και αλμυρά ξεχωρίζει .ΟΛΑ φτιαγμένα απο τα παιδιά εκεί και με περίσια αγάπη .

Συμβουλή για το δωμάτιο: Υπάρχει το κεντρικό κτήριο αλλά και αυτόνομες μαιζονέτες.
Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2021
    • Τοποθεσία