Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Navigate39234

Ξεκούραστα με παιδιά!

Κριτική για: Ktima Fokaeon-Cherryland
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 17 Οκτ 2022μέσω κινητής συσκευής
Περάσαμε ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο στο κτήμα. Δε χρειάστηκε να φύγουμε καθόλου διότι το κτήμα μας τα προσέφερε όλα! Παραδοσιακό ελληνικό πρωινό, καφέ της αρεσκείας μας, συνεχίσαμε με μεζέδες και τσίπουρο, και νωρίς το βράδυ τζακι και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Ενώ για τα παιδιά που δε μας ενόχλησαν καθόλου διότι τρεχαν στο κτήμα μέχρι το βράδυ είχε φαγητό της αρεσκείας τους . Ήταν ένα ξεκούραστο ΣΚ που θα το επαναλάβουμε σίγουρα μέσα στη χρονιά. Η Σούζανα εξαιρετική οικοδέσποινα
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
    135 €
    Κριτικές (50)
    50 αποτελέσματα
    11 - 16 από 50 κριτικές
    Η κριτική έγινε: 1 Ιουνίου 2022

Πέρσι καλοκαίρι είχαμε κλείσει για μία εβδομάδα και είχαμε προπληρώσει και μια βραδιά αξίας 90 ευρώ μην γνωρίζοντας τι μας περιμένει. Φθάνουμε αρχές Αυγούστου ήταν, δεν υπήρχε κανείς να μας καθοδηγήσει που να πάμε μέχρι που ήρθε ο ιδιοκτήτης. Μας έδειξε το δωμάτιο ωραίο και καθαρό δεν λέω αλλά δυστυχώς δεν είχε νερό ούτε να πιούμε , να πλυθούμε να κάνουμε ένα μπάνιο γιατί μας είπαν ότι κάνουν έργα. Αναγκαστικά πήγαμε στα Καλάβρυτα με 40 βαθμούς κελσίου να αγοράσουμε εμφιαλωμένα νερά για να πιούμε και να κάνουμε μπάνιο.
    Εκτός αυτού δεν υπήρχε κανείς εκεί να μας πει κάτι για το κτήμα το οποίο ήταν σε άθλια κατάσταση. Λιμνούλα τεχνητή με πάπιες μέσα στην βρώμα και την μούχλα, παιχνίδια για παιδιά κάπου στην μέση του πουθενά , λιγο πιο πέρα κουνελάκια, κατσικάκια, ένα γαιδουράκι όπου τα ταιζε μια κυρία ιδιοκτήτρια και αυτή και δεν καταδέχθηκε ούτε να μας πει γεια σας. Πιο πέρα μια πισίνα παιδική με παιχνίδια , με μουχλιασμένα βρώμικα νερά και γύρω γύρω σκουριασμένα σίδερα. Επίσης είμασταν μόνο εμείς δεν υπήρχε ψυχή από άλλους μόνο εμείς μέναμε. Με το νερό έγινε μια προσπάθεια να πάρουμε απο μια στέρνα όπου μας είπε η ιδιοκτήτρια οτι δεν πίνεται και να μην κάνουμε μπάνιο...Άρα ποια η χρησιμότητα του? Επίσης το ψυγείο ήταν παλιό και χαλασμένο και όλο το βράδυ ακόυγαμε το μοτέρ σαν να ηταν αεροπλάνο να απογειωθεί. Το βγάλαμε απο την πρίζα για να καταφέρουμε λίγες ώρες να κοιμηθούμε με αντίτιμο να μας χαλάσουν ότι τρόφιμα είχαμε μαζί μας.Κάτσαμε μια μέρα και φύγαμε δεν αντεχόταν ούτε για λίγες ώρες. Επιεικώς απαράδεκτο, δεν το συστήνω ούτε για βόλτα και πόσο μάλλον για διαμονή. Μεγάλη ανευθυνότητα εκ μέρους των ιδιοκτητών και άθλια εξυπηρέτηση.Κρίμα γιατί μας χάλασε τις διακοπές και η διαφήμιση που έκαναν ήταν τελείως fake.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Μην σταματήσετε αν το βρείτε στον δρόμο σας θα χάσετε τον χρόνο σας συνεχίστε για Καλάβρυτα
    Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
      • Τοποθεσία
      • Δωμάτια
      • Εξυπηρέτηση
    Ευχαριστούμε, 193elenip
    Η κριτική έγινε: 3 Μαΐου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Καταπληκτική φάρμα ,με πολύ ωραία σημεία για να κάτσεις ή να κάνεις την βόλτα σου ,μπασκέτα και τέρμα όπως και ξύλινες κούνιες για τα παιδιά.
    Μείναμε στο δωμάτιο του κυνηγού με την κόρη μας.
    Τα δωμάτια εξαιρετικά καθαρά ,δεν βρήκα ούτε ένα ζουζούνι μέσα και η σάουνα επίσης πολύ καλή.
    Ποιοτικό φαγητό και ωραίο πρωινό με τοπικά προϊόντα .
    Οι άνθρωποι της φάρμας πολύ φιλικοί ,ευγενικοί και πρόθυμοι .
    Θα παμε σίγουρα ξανά με μεγαλύτερη παρέα.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Όχι πολλές αποσκευές .Το πάρκινγκ είναι μπροστά απτό κτήμα ,ανεβαίνεις σκαλάκια.
    Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2022
    2  Ευχαριστούμε, natasawin
    Η κριτική έγινε: 9 Φεβρουαρίου 2022

Στης 29/01/22 κλείσαμε για δυο νυχτες με μεγάλη χαρά το νεραϊδόσπιτο.
    Τονίζω, με μεγάλη χαρά γιατί κι εγώ και η μικρή μου ανυπομονούσαμε να ζήσουμε σε αυτό το μαγικό τοπίο που φαίνεται στις φωτογραφίες.
    Θα μιλήσω λοιπόν μόνο για το σπίτι της Νεράιδας και για ότι πρόλαβα να δω.

Το τοπίο είναι πραγματικά πανέμορφο, το σπιτάκι δίπλα στην παγωμένη λιμνούλα ονειρικό, οι χήνες και όλος ο εξωτερικός χώρος. Ο καφενές από ένα πέρασμα που έκανα επίσης πολύ όμορφος!

Το σπίτι της Νεράιδας για χειμώνα, δυστυχώς δεν ενδείκνυται, ενώ είχε θέρμανση και μεγάλα σώματα για το διάστημα που βρισκόσουν στο σπιτάκι, τα παράθυρα και η πόρτα δεν ήταν στην κατάσταση που θα έπρεπε για να το συντηρήσουν ζεστό στην καρδιά του χειμώνα και ειδικότερα με χιόνι και πολύ αέρα.
    Το σπιτάκι έμπαζε από παντού, οι κουρτίνες κουνιόντουσαν από τον αέρα που έμπαινε, η πόρτα φαγωμένη από τον καιρό και την παλαιότητα, δεν μπορούσε να πιάσει θερμοκρασία με τίποτα.
    Τα σκεπάσματα παγωμένα, βάλαμε τα μαξιλάρια στο καλοριφέρ για να απορροφηθεί η υγρασία, ο καναπές κρεβάτι παρά πολύ παλιός με ένα στρώμα πίτα απο τα χρόνια που έχει χρησιμοποιηθεί, ακόμα και το παιδί που είναι 18 κιλά αισθανόταν τα ελατήρια. Το διπλό κρεβάτι είχε μονό πάπλωμα, πολύ ζεστό μεν αλλά δεν μπορούσαμε να στρίψουμε η να τολμήσουμε να κουνηθούμε απο το κέντρο του κρεβατιού είχαμε καιρό να αγκαλιαστούμε τόσο πολύ με τον σύζυγο είναι η αλήθεια, ευχαριστούμε γι αυτό.
    Εκείνο το απόγευμα, μίλησα με την Σουζάνα και μου έφερε ένα εξτρα σώμα για να ζεσταθεί ο χώρος και μια φλοκάτη για να καλύψουμε την πόρτα όσο γινόταν για να περιορίσουμε το κρύο που έμπαινε. Όντως ζεστάθηκε περισσότερο ο χώρος αλλά δεν ήταν αυτό που είχαμε κατά νου, ένα σπιτάκι σε ένα εξαιρετικό μέρος, άνεση, ζεστό μπάνιο, ξεκούραση.

Την επόμενη ημέρα ξυπνήσαμε και φύγαμε απογοητευμένοι, δεν κάτσαμε να φάμε ούτε πρωινό.
    Κλείνοντας να ενημερώσω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό ούτε θέλω το κακό της επιχείρησης, απογοητεύτηκα απλά και θεωρώ σωστό ότι πρέπει να ενημερώσω και τους υπόλοιπους που θα ήθελαν να κλείσουν το σπίτι της Νεράιδας αυτή την εποχή, δεν θα έπρεπε η επιχείρηση να το έχει διαθέσιμο.

Με εκτίμηση,

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2022
    1  Ευχαριστούμε, DespiFi1
    Η κριτική έγινε: 2 Ιανουαρίου 2022

Υπέροχος χώρος, αυτό που πραγματικά είχαμε ανάγκη! Η φύση σε όλο της το μεγαλείο και οι ιδιοκτήτες χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί, φιλικοί σαν να πηγαίνεις στο χωριό σου, σε δικούς σου ανθρώπους!!! Τα παιδιά χάρηκαν και έπαιξαν με τη ψυχή τους, σίγουρα θα ξαναπάμε!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2022
    Ευχαριστούμε, E8174LKmariaa
    Η κριτική έγινε: 2 Ιανουαρίου 2022

Ηταν όλα υπέροχα!!!ένας παράδεισος!!!σίγουρα θα ξαναπάμε, μας αρεσε πολυ κ τα παιδιά χάρηκαν πολύ!!Φάγαμε νόστιμες γεύσεις κ οικοδεσπότες πολύ καλοί!!Ακόμα κ παρέα να μην έχεις είναι τόσο φιλικοί που νιώθεις σαν το σπιτι σου!!!Συγχαρητήρια!!!

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2021
    Ευχαριστούμε, Μαρία Π