Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Γιάννης Α
Περιοχή Θεσσαλονίκης, Ελλάδα

Ένα άνετο ξενοδοχείο

Κριτική για: Pozar Pallas Salt Cave Hotel
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 5 Ιουν 2024
Πολύ καλό, καθαρό, ευγενικό και πολύ εξυπηρετικό προσωπική. Καλό πρωϊνο. Πάρκινγκ στην αυλή του ξενοδοχείου. Καλή τιμή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Το δικό μου δωμάτιο είχε και jacuzzi. Στο κέντρο του οικισμού. Θα το προτιμούσα πάλι!!
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Όμορφο ξενοδοχείο μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό και το χωριό Λουτράκι!
  • Agoda.com
  • Agoda.com
0.4 χλμ. από Pozar Pallas Salt Cave Hotel
τα Λουτρά Λουτρακίου: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 22 Ιανουαρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Όλα ήταν τίμια. Πεντακάθαρα εξαιρετικά άψογα. Πέρα από κάθε προσδοκία. Μπράβο Τους. Το πρωινό μας εξαιρετικό, Ένα υπέροχο ξενοδοχείο,Μέ άψογο προσωπικο και ιδιοκτήτη. 🥇🥇🥇💟💟πολλών αστέρων το λιγότερο Πού μπορώ να πω!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2023
Ευχαριστούμε, Sofia L
Η κριτική έγινε: 18 Ιανουαρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ όμορφο ξενοδοχείο άνετα δωμάτια με ωραία διακόσμηση !!! Καθημερινά υπήρχαν καθαρές πετσέτες και καθαρό δωμάτιο!! Ωριαίες πισίνες η σπηλιά με το αλάτι πολύ ωραία διαδικασία ! Τα κορίτσια που δουλεύουν πολύ εξυπηρετικά και πάντα με το χαμόγελο !! Λίγο το φαγητό θέλει δουλειά ..

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2022
Ευχαριστούμε, _r114
Η κριτική έγινε: 30 Οκτωβρίου 2021

Κλείσαμε κράτηση τηλεφωνικώς για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με πακέτο για μασάζ για τις 8 το απόγευμα του Σαββατου 30/10. Αφήνω όνομα και τηλέφωνο για την κράτηση και συμφωνούμε η εξόφληση να γίνει από κοντά. Με παίρνουν για επιβεβαίωση την 28η Οκτώβρη και απαντάω θετικά. Φτάνουμε το Σάββατο στις 20.00 ακριβώς ζητάμε από την κοπέλα της ρεσεψιόν το κλειδί δωματίου μας και είναι πρόθυμη να μας το δώσει. Όταν όμως της μιλήσαμε για το ραντεβού για μασάζ, μας είπε πως η κράτησή μας ακυρώθηκε γιατί ΔΗΘΕΝ προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν όλο το πρωί κ δε με βρισκαν!! Της εξηγώ ότι εγώ δεν δέχθηκα καμία κλήση παρά μόνο την 28η που κάναμε την επιβεβαίωση και της δείχνω τις πρόσφατες κλήσεις του κινητού μου ως απόδειξη. Δυσπιστει, μου κάνει κλήση επιτόπου, δε χτυπάει το κινητό μου κ μετά συνειδητοποιει ότι παίρναν σε ΛΑΘΟΣ αριθμό. Εδώ να σημειώσω ΞΑΝΑ ότι την Πέμπτη μιλήσαμε ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ!! Όταν της λέω ότι το λάθος ήταν δικό τους, όχι μόνο δεν μου βρήκε λύση, αλλά μου ΜΙΛΗΣΕ και με ειρωνικό τόνο. Μετά από λίγο έρχεται κι ο ιδιοκτήτης ο οποίος συνέχισε το ίδιο τροπάρι, ρίχνοντας μου και το φταίξιμο ότι δεν ήμουν στην ώρα μου!! Η αντίδρασή μου... Ακυρώνω κ το δωμάτιο επιτόπου κ φεύγω μες στα νεύρα!!
Η εξυπηρέτηση εν ολίγοις ΚΑΚΙΣΤΗ και η συμπεριφορά του προσωπικού και του ιδιοκτήτη του ίδιου Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ!!
Δε θα πρότεινα διαμονή στο συγκεκριμένο χώρο για ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΌΓΟ!! 😠

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2021
Ευχαριστούμε, Dimitris G
Η κριτική έγινε: 22 Οκτωβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχειο ηταν πολυ καλο, καθαρο, το προσωπικο πολυ εξυπηρετικο, πλουσιο πρωινο. Σε καλο σημειο για την περιοχη. Μειναμε πολύ ευχαριστημενοι, οτι και αν χρειαστήκαμε μας εξυπηρετησαν άμεσα και με πολύ ευγενικό τρόπο θα το ξανα προτιμήσουμε.

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, ThassosSpot
Η κριτική έγινε: 10 Αυγούστου 2021

Πολύ ωραίος χώρος με καθαρά ευρύχωρα δωμάτια και όμορφη αρχοντική διακόσμηση .Το πρωινό του καλό σε μπουφέ.Προσωπικο ευγενέστατο.Θά πρέπει να προδεξουν την αποχέτευση του μπάνιου για αυτο το λογο δεν τους δίνω 5 αστέρια.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Ευχαριστούμε, POKISTA1