Θετικά : η περιοχή είναι πολύ όμορφη, με πολύ ωραία εστιατόρια πολλές δραστηριότητες, φύση και χαλάρωση.
Το ξενοδοχείο είναι μια κατηγορία από μόνο του, περιμέναμε πως και πως αυτές τις 3μερες χαλαρώσης καθώς η εργασία μας είναι πολύ απαιτητική.
Ήρθαμε δύο ζευγάρια τα δωμάτια ήταν έτοιμα αλλά με ξεχωριστά μόνα κρεβάτια. Όταν επέστρεψα στην υποδοχή και ζήτησα αλλαγή δωματίου μας ενημέρωσε μια κυρία κάπως απότομα και στο όριο τις αγένειας (παραδόξως αγένεια υπάρχει σχεδόν σε όλα τα άτομα στην υποδοχή) ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μετά από επίμονη και λέγοντας ότι είχαμε ενημερώσει την πλατφόρμα που έγινε η κράτηση για διπλά κρεβάτια με τζάκι μας άλλαξαν δωμάτια αλλά δεν μπήκαμε πριν τις 1600 παρόλο που το ένα ζευγάρι περίμενε απέναντι από την υποδοχή για σχεδόν 2 ώρες δεν μπήκαν καν στο κόπο να ενημερώσουν ότι είναι έτοιμα τα δωμάτια και μόνο όταν απευθύνθηκαμε και πάλι στις 16.00 είπαν ότι είναι έτοιμα εδώ κ ώρα.
Το δωμάτιο σου δίνει την αίσθηση του βρώμικου, καμία συντήρηση στα δωμάτια, σκασμενοι τοίχοι, μούχλα κατά από την βρύση, βρώμικοι τοίχοι από κουνούπια, τοποθετημένη η παπλωματοθηκη ανάποδα στο κρεβάτι και πολλά άλλα.
Επίσης όταν ζήτησα έξτρα ξύλα για το τζάκι μου ζήτησαν 10 ευρώ για τα ξύλα πάλι χωρίς καμία ενημέρωση πουθενά, είναι το ξενοδοχείο του μην και του δεν γίνετε, χρειάζονται όλοι εκπαίδευση πρώτα από όλα για την φιλοσοφία του τουρισμού και της φιλοξενίας.
Επίσης δεν θα γράψω τίποτα για το πρωινό γιατι θα χρειαστώ άλλες δύο σελίδες.
Κλείνοντας απλά με μια φράση περασμένα μεγαλεία έχουν προσπαθήσει να ρίξουν τα κόστη πολύ και φαίνεται, είναι απλά τραγικοί.