Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
ΣΙΜΩΝ Τ
Λάρισα, Ελλάδα

Το καλύτερο στο Πόζαρ

Κριτική για: 4 Εποχές Hotel Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 31 Δεκ 2022
Δωμάτια σουίτες,πρωινό βασιλικό,spa τέλειο,πισίνα με 30 βαθμούς.Σάουνα,υδρομασάζ και Χάμαμ ωραία ,άνετο πάρκινγκ,μπουρνούζια και παντόφλες στο δωμάτιο,θέρμανση ικανοποιητική.Το μόνο μειονέκτημα ο χώρος αποδυτηρίων στο σπα που μυρίζει υγρασία και θέλει βελτίωση.
Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2022
Συμβουλή: Νέα πτέρυγα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Όμορφο ξενοδοχείο μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό και το χωριό Λουτράκι!
  • Agoda.com
Κριτικές (223)
223 αποτελέσματα
23 - 28 από 223 κριτικές
Η κριτική έγινε: 30 Δεκεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Κάναμε την κράτηση μισό μήνα πιο πριν και μας κάλεσαν για επιβεβαίωση. Με την άφιξη μας υποδέχθηκαν με χαμόγελα. Άμεση εξυπηρέτηση και απαντήσεις σε τυχόν απορίες. Το δωμάτιο καθαρό και ευρύχωρο. Μας παρείχαν και μπουρνούζια και παντόφλες μιας χρήσης για την πισίνα και το χώρο του σπα. Ωραίο πρωινό. Άριστη εξυπηρέτηση.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, _R8835HD
Η κριτική έγινε: 30 Σεπτεμβρίου 2022

Οργανωμένο ξενοδοχείο σε πολύ καλή τοποθεσία με διαθέσιμο parking. Ωραίο και ευρύχωρο δωμάτιο με καθημερινή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας και αλλαγής πετσετών. Ποιοτικό πρωινό με αρκετή ποικιλία που κάλυπτε όλα τα γούστα. Ευγενικό προσωπικό με φιλική διάθεση και προθυμία να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών. Παροχή υπηρεσιών SPA (τζακούζι, χαμάμ, σάουνα) χωρίς επιπλέον χρέωση. Δυστυχώς δεν λειτουργούσε η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα.
Το μόνο αρνητικό ήταν η λειτουργία του κλιματιστικού που ήταν αρκετά θορυβώδης και ενοχλητική.
Θα ξαναπήγαινα.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, _Z5637DO
Η κριτική έγινε: 6 Απριλίου 2022

Άλλαγμα και στρώσιμο πετσετών κάθε μέρα υπέροχο πρωινό επαγγελματίες στην reception και στο service υπέροχη εσωτερική πισίνα με τέλειο τζακούζι, χαμάμ, σάουνα.
και μόλις 3 χλμ από τα λουτρά πόζαρ θα ξαναπήγαινα με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2022
Ευχαριστούμε, 142elenis
Η κριτική έγινε: 28 Δεκεμβρίου 2021

Θαυμάσιο ξενοδοχείο, πεντακάθαρο, με πολλές ανέσεις και σπα, πλούσιο πρωινό, ευγενικό προσωπικό, προσφέρει άνετη κι ευχάριστη διαμονή!!! Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα και θα το ξαναεπισκευτουμε σίγουρα...Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν προβλέπεται τρόπος για το στέγνωμα πετσετων και μαγιό...

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, _W3272WM
Η κριτική έγινε: 28 Δεκεμβρίου 2021

Επισκεφτηκαμε το ξενοδοχείο τις μέρες των Χριστουγέννων και μόνο ευχαριστημένοι δεν μείναμε! Υπήρχε ελλειπής καθαρισμός διότι μόνο μια μέρα μας άλλαξαν τις πετσέτες του μπάνιου. Σεντόνια δεν αλλάχτηκαν ποτέ και χαρτί υγείας έπρεπε να ζητήσω για να μας φέρουνε. Επίσης, ενώ ήμασταν μέσα στο δωμάτιο τις πρωινές ώρες οι καμαριέρες χωρίς να χτυπήσουν έβαλαν την καρτα του δωματίου που ήδη διέθεταν και μπήκαν μέσα. Δεν μας ζήτησαν συγνώμη και είπαν ότι έπρεπε να καθαρίσουν αυτή την πτέρυγα . Απαράδεκτη συμπεριφορά. Τέλος, κατά την αποχώρηση μας από το ξενοδοχείο μας ζητήθηκε να πληρώσουμε ένα επιπλέον ποσό ενώ αυτό δεν ήταν στην συμφωνία μας καθώς είχαμε αποπληρώσει τα δωμάτια πριν την άφιξη μας. Η δικαιολογία που μας δόθηκε ήταν ότι αποκλείεται να σας είπαμε αυτό το ποσό, κάνατε διαφορετικές κρατήσεις γι αυτό και η έξτρα χρέωση. Ενώ μείνανε σε δωμάτια ίδιου τύπου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ λειαν επιεικώς. Δεν το συστήνουμε για κανένα λόγο.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, _S1813OB