Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή από αυτούς τους ιστότοπους
Expedia.com65 $
Hotels.com65 $
Priceline65 $
Travelocity65 $
Agoda.com65 $
getaroom.com71 $
Προβολή και των 15 προσφορών
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (2.237)
Φιλτράρισμα κριτικών
2.249 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.069
896
196
59
29
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.069
896
196
59
29
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
16 - 21 από 2.249 κριτικές
Η κριτική έγινε: 28 Δεκεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Κεντρικο ξενοδοχειο σε πολυ βολικη τοποθεσια. Σε 10 λεπτα με τα ποδια βρισκοσουν στο ιστορικο κεντρο της πολης. Στη γυρω περιοχη υπαρχουν πολλα καταστηματα, καφε, εστιατορια κ.τ.λ. Πολυ καθαρο, ανετα και μεγαλα δωματια. Το μπανιο ειχε μπανιερα και καμπινα με ντουζ. Η τουαλετα ηταν σε ξεχωριστο χωρο. Το πρωινο πολυ καλο και δεν ειχαν προβλημα να σερβιρουν νωριτερα το πρωι οταν επρεπε να φυγουμε νωρις απο το.ξενοδοχειο.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Maria P
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Madalina S, Quality and Training Executive του Novotel Bucarest City Centre, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Maria P,

Thank you for taking the time to share your positive review about your experience in Novotel Bucarest City Centre with all TripAdvisor travelers.
We are happy that you spent a great time in our hotel and that you enjoyed our hotel central location right on the main important street from Bucharest, Calea Victoriei, as well as your comfortable room and facilities.
Thank you for choosing Novotel Bucarest City Centre and we wish you an Amazing and a Successful 2017!

Looking forward to welcoming you back soon.

Kind regards,
Madalina Stan

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Νοεμβρίου 2016

Ένα ξενοδοχείο σε πολύ κεντρικό και ωραίο σημείο της πόλης.
Το δωμάτιο μας στον έκτο όροφο, ήταν ευρύχωρο, καθαρό με ωραία θέα.
Το μόνο μειονέκτημα ήταν τα μαξιλάρια. Το πρωϊνό ικανοποιητικό.
Γενικά μείναμε ικανοποιημένοι, από την διαμονή μας.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Επιλέξτε μπροστινό δωμάτιο και σε πάνω όροφο,έχει ωραία θέα
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, dhtravellers
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Madalina S, Quality and Training Executive του Novotel Bucarest City Centre, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for your positive review and for choosing Novotel during your trip to Bucharest.
We are happy to read that you enjoyed our hotel central location, your comfortable and clean room as well as our varied breakfast buffet. I am sorry to read that our pillows from the bed as well as the extra pillows from the wardrobe did not meet you expectations. Please rest assured that I already passed your comment to our Housekeeping Manager for her perusal.

We hope to have the opportunity to welcome you back soon.

Kind regards,
Madalina Stan
Quality and Training Executive
Novotel Bucarest City Centre

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Ήταν υπέροχο. Πεντακαθαρο με ευρύχωρα δωμάτια και τέλειο πρωινό. Η τοποθεσία του εξαιρετική. Δίπλα σε όλα τα αξιοθέατα. Εξαιρετικά όλα. Σημείωση πάρτε παντόφλες δωματίου δεν έχει. Ότι καλύτερο το προτείνω!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, victortheodora
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Madalina S, Quality and Training Executive του Novotel Bucarest City Centre, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for your wonderful review about our hotel services and products.
Exceeding our guests expectations is what we strive for, therefore we are delighted to read that you spent a quality time at Novotel Bucarest City Centre.

We look forward to welcoming you back at Novotel Bucarest City Centre.

Kind regards,
Madalina Stan

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 21 Ιουνίου 2016

Έμεινα για 4 νύκτες στο ξενοδοχείο αυτό. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η θέση του, είναι κεντρικό στον ωραιότερο δρόμο του Βουκουρεστίου ( Galea Victoriei) και απέχει πέντε λεπτά με τα πόδια από κεντρικό πάρκο, πέντε λεπτά με τα πόδια από πλατεία Πανεπιστημίου και ιστορικό κέντρο και δέκα λεπτά με τα πόδια από τα μουσεία της πόλης. Πλούσιο πρωινό, καλό δωμάτιο.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Αξία
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Fevronia D
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Madalina S, Quality and Training Executive του Novotel Bucarest City Centre, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 24 Ιουνίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Mrs. Fevronia D,

Thank you for choosing Novotel during your recent stay in Bucharest and for taking the time to post a review on TripAdvisor.

We are delighted to see that you took advantage of the hotel’s central location, very close to the main attractions of the city as well as our various breakfast buffet.

Looking forward to welcoming you back soon.

Kind regards,
Madalina Stan

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 7 Μαΐου 2016

Πολύ καλό ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις. Πλούσιος πρωϊνός μποφές με τμήμα βιολογικών προϊόντων μάλιστα! Άνεση, καθαριότητα, εξυπηρέτηση. Ωστόσο, το μίνιμπάρ ήταν άδειο και δεν υπήρχαν παντόφλες και μπουρνούζια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, eurkon
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Madalina S, Quality and Training Executive του Novotel Bucarest City Centre, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Μαΐου 2016
Μετάφραση Google

Dear eurkon,

Thank you for choosing our hotel during your recent stay in Bucharest and for taking the time to post a review on TripAdvisor.

We are delighted to read that you pointed out our varied breakfast buffet, our hotel cleanliness and that our services provided by our Team met your entire expectations.
As per your comment regarding the minibar checking, please rest assured that I passed it to our Housekeeping manager for his perusal.
Looking forward to welcoming you again in a near
future.

Kindest regards,
Madalina Stan

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές