Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Δημοσίευση
Εισερχόμενα

“!”
Κριτική για: Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Πιστοποιητικό διάκρισης
Εύρος τιμών: 10 $ - 20 $
Περισσότερα στοιχεία εστιατορίου
Στοιχεία εστιατορίου
Καλό για: Ατμόσφαιρα Μπαρ, Μεγάλες παρέες, Ειδικές περιστάσεις, Οικογένειες με παιδιά
Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα, Δείπνο, Πρωινό, Μεσημεριανό, Διανομή κατ’ οίκον, Κρατήσεις
Η κριτική γράφτηκε πριν από 4 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής

Πολύ ωραίο! Μακρυά από τον κέντρο! Αλλά σε πολύ ωραία περιοχή! Αξίζει επίσκεψη και. Μια παγωμένη μπύρα!!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιανουάριος 2020
Ευχαριστούμε, dionisisp637
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η HRC_Bucharest, General Manager του Hard Rock Cafe, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: πριν από 4 εβδομάδες
Μετάφραση Google

Hello dionisisp637,

Thank you for your review, it is much appreciated! I am happy to hear you enjoyed your visit in every aspect - our guest's satisfaction is our top priority. We host many live music events, so make sure you check our Facebook page for news about what’s happening in our cafe. We hope to see you again soon!

Kind regards,
Marius Baban
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Γράψτε μια κριτικήΚριτικές (3.280)
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

2 - 6 από 3.280 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 3 Ιανουαρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Το Hard Rock Cafe βρίσκεται στο King Michael I Park, στις όχθες της λίμνης Herastrau και απέχει λίγα μόλις βήματα από το Μουσείο του χωριού και το ορόσημο Triumph Arch, όπου ξεκινάει η μοντέρνα περιοχή ψυχαγωγίας του Βουκουρεστίου. Ειναι ένα από τα αγαπημένα των ντόπιων και εξαιρετικά δημοφιλές για τους τουριστες. Εδώ Θα απολαύστε τον καφέ σας ή γευστικά πιάτα. Η ατμόσφαιρα αποπνέει ενέργεια. συνδυάζει γευστικά πιάτα με ενεργητική Εκπληκτική η συλλογή αναμνηστικών από τους διασημότερους εκπροσώπους της ροκ μουσικής Ελβίς Πρίσλει, Τζον Λένον κλπ. Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.
Μην ξεχάσετε να σταματήσετε από το Rock Shop Θα βρείτε ομορφα αναμνηστικά και ενδύματα.

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιανουάριος 2020
Ευχαριστούμε, vivi382013
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η HRC_Bucharest, General Manager του Hard Rock Cafe, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2020
Μετάφραση Google

Hello vivi382013,

Thank you for your visit at the Hard Rock Cafe Bucharest, and for your fantastic review. We appreciate a lot any feedback and especially from regular Hard Rock fans - reviews like yours make all the hard work worthwhile! It is great that you have taken the time to share your experience and have been kind enough to let others know about the great atmosphere in our cafes, and the friendly staff. I am delighted to know that you have enjoyed good times with us! Enjoy your next visits, and we do hope you come back to Bucharest on one of your trips. All the best and keep on rockin’!

Best regards,
Marius Baban
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 30 Δεκεμβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Τρομερό φαγητό. Έχει ζωντανή μουσική. Η τοποθεσία του δίπλα στο πάρκο. Οι τιμές παρά πολύ καλές. Συνδιάζει χώρο και καλό φαγητό.

Ημερομηνία επίσκεψης: Δεκέμβριος 2019
Ευχαριστούμε, _R9267OG
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η HRC_Bucharest, General Manager του Hard Rock Cafe, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2020
Μετάφραση Google

Hello _R9267OG,

Thank you for your visit at the Hard Rock Cafe Bucharest, and for your fantastic review. It is great that you have taken the time to share your experience and have been kind enough to let others know about the great atmosphere in our cafes. I am delighted to know that you have enjoyed good times with us! We do hope you come back again soon. All the best and keep on rockin’!

Best regards,
Marius Baban
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 28 Δεκεμβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Πολλές γεύσεις με επιλογές! Πολύ όμορφος χώρος, με εκπληκτική εξυπηρέτηση! Πολύ καλές τιμές για αυτό που προσφέρει και κυρίως γρήγορη εξυπηρέτηση! Το καλύτερα burger της πόλης! Για τους λάτρεις του burger το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ημερομηνία επίσκεψης: Δεκέμβριος 2019
Ευχαριστούμε, thanos1985
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η HRC_Bucharest, General Manager του Hard Rock Cafe, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2020
Μετάφραση Google

Hello thanos1985,

Thank you for your review, it is much appreciated! I am happy to hear you enjoyed your visit in every aspect - our guest's satisfaction is our top priority. We host many live music events, so make sure you check our Facebook page for news about what’s happening in our cafe. We hope to see you again soon!

Kind regards,
Marius Baban
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 21 Νοεμβρίου 2019

Πολύ ωραίο περιβάλλον με πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα διακόσμηση. Αρκετά καλό φαγητό. Μάλλον ακριβές τιμές για Ρουμανία. Μέτριο σέρβις

Ημερομηνία επίσκεψης: Νοέμβριος 2019
    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
1  Ευχαριστούμε, g-sarafidis
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η HRC_Bucharest, General Manager του Hard Rock Cafe, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2019
Μετάφραση Google

Hello g-sarafidis,

Thank you for visiting us and for our feedback. We are glad to hear that you like our restaurant, but it is unfortunate that your visit fell short of our usual high standards of service and failed to meet some of your expectations. I do hope you will give us another chance in the future. Please ask for the manager on duty should things not be the way you expected - this way, we can react promptly and make sure you are satisfied with your visit.

Thank you and best regards,
Marius Baban

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Hard Rock Cafe: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Βουκουρέστι, Ρουμανία
Βουκουρέστι, Ρουμανία
 
Βουκουρέστι, Ρουμανία
Βουκουρέστι, Ρουμανία
 
Βουκουρέστι, Ρουμανία
Βουκουρέστι, Ρουμανία
 

Hard Rock Cafe: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας