Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (2.456)
Φιλτράρισμα κριτικών
2.456 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.447
735
170
57
47
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
1.447
735
170
57
47
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
2 - 7 από 2.456 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 29 Ιουλίου 2017

Σε κεντρικό σημείο, πολύ κοντά στην κεντρική λεωφόρο. Μεγάλο, οργανωμένο, μοντέρνο, πολυτελές. Εξαιρετικά δωμάτια με όλα τα συνήθη κομφόρ, πλήρες πρωινό. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για αυτό το ξενοδοχείο.

  • Διαμονή: Μάιος 2017, ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, gagvas
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Andreia C, Executive Assistant του Radisson Blu Hotel Bucharest, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 31 Ιουλίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Valued Guest,

Many thanks for taking the time to leave such a kind review of your most recent stay at Radisson Blu Hotel, Bucharest.
I am very happy to read that you had a great stay with us and that everything was up to your expectations, especially the spacious room and our breakfast buffet.

On behalf of our entire team here, at the Radisson Blu Hotel, Bucharest, we would like to thank you for staying with us.
Looking forward to welcome you again when your travels bring you back in Bucharest!

Best regards,
Andreia C.
Executive Assistant

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 13 Ιουλίου 2015

Πολύ ωραίο ξενοδοχείο, πολυτελές,το πρωινό πολύ καλό. Η διαμονη μας πολύ ευχάριστη σε ένα καθαρό δωμάτιο. Το προσωπικό ευγενικό, και οι παροχές πολλές. Η τοποθεσία πολύ βολική σε κεντρικό σημείο θα έλεγα... Θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως.

  • Διαμονή: Ιούνιος 2015, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, PETROS340
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Valentin B, Guest Relations Manager του Radisson Blu Hotel Bucharest, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 14 Ιουλίου 2015
Μετάφραση Google

Dear Guest,

I am thrilled to receive such an wonderful review on TripAdvisor about your recent stay with us.

Thank you for your appreciation regarding the hotel location and especially our friendly staff.

Looking forward to welcome you again when your travels bring you back in Bucharest!

Best regards,

Valentin Berechet
Guest Relations Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ειναι σιγουρα το καλυτερο ξενοδοχειο στο Βουκουρεστι(εχω μεινει στο hilton και στο Intercontinental).Το δωματιο ειναι καθαρο πολυ περιποιημενο το ιδιο και το μπανιο.Το πρωινο εξαιρετικο.Δυσκολα μενω ευχαριστημενη απο τα δωματια των ξενοδοχειων ειδικα στην καθαριοτητα.Σε αυτο το ξενοδοχειο θα ξαναμεινω!!!!

  • Διαμονή: Σεπτέμβριος 2014, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
2  Ευχαριστούμε, Sofiak409
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 20 Νοεμβρίου 2013

Επισκεφτείκα το ξενοδοχείο τον Νοέμβριο μαζί με δυο φιλους. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.Η κράτηση μας ήταν γεια ένα τρίκλινο και μας δώσανε ένα διαμέρισμα με τρεια δωμάτια.Το προσκοπικό ήταν πολύ ευγενικό και εξεπηρετικο και στο μπαρ του ξενοδοχείου και στο καφέ αλλά και στο εστιατόριο.Στο κέντρο τον μπολκ βρίσκεται μια μεγάλη πισίνα με ένα θαυμάσιο περιβάλλον.Σας το σινιστω

Διαμονή: Νοέμβριος 2013, ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, kretsis s
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η DanielaDumitrescu, Public Relations Manager του Radisson Blu Hotel Bucharest, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 30 Δεκεμβρίου 2013
Μετάφραση Google

Thank you for taking the time to review our hotel.

We are glad that you enjoyed your stay and we are grateful for your kind comments regarding our hotel. Our guests' appreciations are the best reward for our efforts and motivate us in continuing striving to offer 100% guest satisfaction guarantee.

On behalf of our entire team here, at the Radisson Blu Hotel, Bucharest, we would like to thank you for staying

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 13 Δεκεμβρίου 2012

Τετραημερο ταξιδι στο Βουκουρεστι και διαμονη στο radisson blu...απλα τελειο ξενοδοχειο.απο την στιγμη της αφιξης απλα εντυποσιακο...ανετο δωματιο,ευγενικο και εξυπηρετικο προσωπικο,πολυ πλουσιο πρωινο με μεγαλη ποικιλια,καθαρο δωματιο.και φυσικα σχεση τιμης ποιοτητας αξιζει 100%.

  • Διαμονή: Ιανουάριος 2012, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, agchrysa Α
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές