Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best burger ”
Κριτική για: Skaptoburger

Skaptoburger
Πιστοποιητικό διάκρισης
Εύρος τιμών: 5 $ - 10 $
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 27 Απριλίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Νόστιμο, γρήγορη εξυπηρέτηση, ωραία γειτονιά, φιλικό περιβάλλον στην πιο μποέμ γειτονιά της Σοφιας!!!
Ανεπιφύλακτα το προτείνω στους burger lovers!!!

Ευχαριστούμε, Elpida G
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Απάντηση από τη διεύθυνση:Απάντηση: 30 Απριλίου 2017
Μετάφραση Google

Yo yo yo, thanks for spreading the love!

Yes, yes, our burgers are the food of the Gods and you got to taste them.
What does that make you? A GOD! :)
Yes, you are a GOD to us! A SKAPTO GOD!

And we shall gather around your review every day before we star grilling them tasty burgers and worship you.

We shall print your profile picture and each member of our staff will carry it in their wallet, next to the picture of his most beloved relatives, so that he/she can remember to worship you every single day. :)

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

3 - 7 από 709 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 18 Φεβρουαρίου 2017

Πολύ καλό φαγητό με ποικιλία και αρκετά καλές τιμές. Ωραίος χώρος διακοσμημένος με game boy για να παίξεις. Ακόμη, μας άφησαν να κρατήσουμε ένα όταν το ζητήσαμε!

    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
1  Ευχαριστούμε, Παύλος Φ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Georgi G, Owner του Skaptoburger, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 22 Φεβρουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Yo yo yo, thanks for spreading the love!

Yes, yes, our burgers are the food of the Gods and you got to taste them.
What does that make you? A GOD! :)
Yes, you are a GOD to us! A SKAPTO GOD!

And we shall gather around your review every day before we star grilling them tasty burgers and worship you.

We shall print your profile picture and each member of our staff will carry it in their wallet, next to the picture of his most beloved relatives, so that he/she can remember to worship you every single day. :)

Tonight we drink you and your awesome review!
Cheers!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 31 Δεκεμβρίου 2016

Μικρο μαγαζι, λιγα τραπεζια, αλλα το περιβαλλον πολυ ζεστο και οσο ηρεμο χρειαζοταν. Τα burgers ποιοτικα, οι πατατες απιστευτες και οι τιμες πολυ χαμηλες. Ο τελειος συνδυασμός. Συνεχιστε ετσι !

    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
2  Ευχαριστούμε, Izy S
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Georgi G, Owner του Skaptoburger, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 19 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Thanks for the nice review!

We are very happy to see that you had a nice time at Skaptoburger and enjoyed our burgers :)
We are looking forward to serving you again in the future.

Best Wishes

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 29 Νοεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Οχι και νουμερο 1! Διαβασαμε τις κριτικες και το επισκευτηκαμε! Συμπαθητικο, μικρο και πολυ απλο! Ισως για τα δεδομενα της σοφιας να ειναι καλο αλλα ως εκει! Σαλατα σιζαρ με μαυρο κοτοπουλο απο την βρωμα της σχαρας μαλλον! Η σαλτσα σκετη μαγιονεζα και τα μπαχαρικα στο κοτοπουλο οτιναναι! Εφαγα ενα μπεργκερ συμπαθητικο, με το κατω ψωμι παπαριασμενο!

Ευχαριστούμε, Nikos P
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Georgi G, Owner του Skaptoburger, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 7 Δεκεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Thank you for visiting us and thank you for your review.

We are looking forward to serving you again in the future :)

Best Wishes

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 29 Ιουνίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Το μαγαζί μας το σύστησαν γνωστοί . Όπως πάντα όταν πας να φας σε ένα Burger house υπάρχει μια καχυποψία στο τι θα συναντήσεις γευστικά .
Σαν χώρος είναι μικρό αλλά όμορφα φτιαγμένο . Για την ακρίβεια έχει 5 με 6 τύπου σταντ - τραπέζια . Υπάρχει και μια μικρή μπάρα στην οποία μπορούν να κάτσουν 2 με 3 άτομα .
Στα του φαγητού τώρα υπαρχει μπορώ να πω μια μεγάλη ποικιλία από Burger και συνοδευτικά που μπορούμε να διαλέξουμε . Ένα μείον είναι ότι στον κατάλογο δεν υπάρχουν εικόνες δίπλα από τις περιγραφές στα Burger οπότε λίγο στην επιλογή μπορεί να δυσκολευτεί κάποιος.
Αφού καταφέρουμε και διαλέξουμε το τι θα φάμε και θα πιούμε απλά περιμένουμε .
Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει .
Τα πιάτα είναι πολύ καλά και σαν εικόνα αλλά και γευστικά . Τα Burger μπορώ να.πω ότι είναι επιβλητικά . Οι σπιτικές τηγανιτές πατάτες με την απίστευτη σως που τις συνοδεύουν είναι άπαιχτες !!!!
Οι τιμές τώρα για τα επίπεδα της Βουλγαρίας δεν τις λες και φτηνές ...αντίθετα είναι σχεδόν ίδιες με τις τιμές σε κάποια μαγαζιά στην Ελλάδα .
Μπορείτε να τα πάρετε και σε πακέτο με 10% έκπτωση .

2  Ευχαριστούμε, ΙΣΑΑΚ Κ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Georgi G, Owner του Skaptoburger, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 26 Ιουλίου 2016
Μετάφραση Google

Hey,

Thanks for the detailed review. We are glad that you enjoyed our burgers and fries and that we live up to Greek standards :)

We are looking forward to serving you again in the future.

Best Wishes

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Skaptoburger: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Σόφια, Περιοχή Σόφιας
Σόφια, Περιοχή Σόφιας
 
Σόφια, Περιοχή Σόφιας
Σόφια, Περιοχή Σόφιας
 
Σόφια, Περιοχή Σόφιας
Σόφια, Περιοχή Σόφιας
 

Skaptoburger: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας