Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (1.379)
Φιλτράρισμα κριτικών
1.379 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
985
289
61
27
17
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
985
289
61
27
17
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
4 - 9 από 1.379 κριτικές
Η κριτική έγινε: 22 Ιανουαρίου 2018

Ακόμα και αν δεν μείνετε μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, να φάτε ένα γλυκό ή να πιείτε ένα ποτό και να τριγυρίσετε στους χώρους του ιστορικού αυτού ξενοδοχείο. Εδώ έγραψε η Αγκαθα Κρίστι το "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές". Ο Χέμινγουεϊ κ.α. έχουν μείνει σε αυτό!
Ήπια έναν τουρκικό καφέ και δίπλα του πήρα ένα μικρό γλυκάκι στο ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται στο ισόγειο , μέσα στο ξενοδοχείο! Οι τιμές του είναι αρκετά καλές για έναν τόσο ιστορικό χώρο! Π.χ. ο τουρκικός καφές έχει 3 ευρώ! Το προσωπικό είναι αρκετά ευγενικό και εξυπηρετικό! Τα περισσότερα αντικείμενα που διακοσμούν το χώρο στέκουν εκεί για δεκαετίες, μπορεί να στέκουν και περισσότερο από έναν αιώνα!!! Πραγματικά μην φύγετε χωρίς να το επισκεφτείτε, έστω για έναν καφέ!!!

Συμβουλή: Προσωπικά δεν έμεινα, για καφέ πήγα!!!
  • Διαμονή: Ιανουάριος 2018, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, afrozita
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η MuratEti, Yönetici του Pera Palace Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 23 Ιανουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Guest,

We would like to take this opportunity to thank you for posting a review on TripAdvisor with regards to your recent excursion at Pera Palace Hotel.

I was very pleased to learn that you enjoyed our famous Patisserie de Pera.

Thank you for recommending Pera Palace Hotel and we certainly look forward to welcoming you back in the very near future.

Sincerely,

Murat Eti
Executive Assistant Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 3 Δεκεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ενα ιστορικο ξενοδοχειο.μολις μπαινεις μεσα αισθανεσαι οτι εισαι σε αλλη εποχη.μουσικη της δεκαετιας του 20.ενα ξενοδοχειο που προτιμηθηκε απο μεγαλες προσωπικότητες οπως η αγκαθα κριστη.κατι διαφορετικό

Διαμονή: Δεκέμβριος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
Ευχαριστούμε, Σοφια Τ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η MuratEti, Yönetici του Pera Palace Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 15 Δεκεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Guest,

We would like to take this opportunity to thank you for posting a review on Trip Advisor with regards to your recent stay at Pera Palace Hotel.

I appreciate your feedback since it helps us improve our service and your experience.

We certainly look forward to welcoming you back at Pera Palace Hotel, hopefully in the very near future.

Kind Regards,

Murat Eti
Executive Assistant Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 22 Σεπτεμβρίου 2017

Δυστυχώς επισκέφτηκα μόνο το καφέ του ξενοδοχείου. Υπέροχος καφές, σερβιρισμένος σε πολυτελή σερβίτσια , τέλεια εναρμονισμένα με το περιβάλλον. Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα παλιό παλάτι και βρίσκεται στην καρδιά της συνοικίας του Πέραν. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και νομίζεις ότι χάνεσαι στον χρόνο.

  • Διαμονή: Οκτώβριος 2016, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, evita S
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PinarKartalTimer, Genel Müdür του Pera Palace Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 23 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to post a review following your recent stay at Pera Palace Hotel Jumeirah, the pearl of Istanbul.

I am very pleased to read that you enjoyed your excursion and acknowledge so many positive elements.

Thank you for recommending Pera Palace Hotel Jumeirah and I do hope we will have the pleasure of welcoming you back again in the near future.

Yours sincerely,

Pınar Kartal Timer
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Ιουλίου 2016

Πρόκειται για ένα ιστορικό ξενοδοχείο του Πέρα, πανέμορφο, άριστα ανακαινισμένο, που κράτησε την παλιά του ατμόσφαιρα κι αίγλη. Ενα αστικό στολίδι, που αξίζει να επισκεφτείτε, έστω για καφε και φαγητό.

  • Διαμονή: Ιούλιος 2016, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, STEFANOS P
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτή η κριτική μεταφράστηκε από: Αγγλικά. Προβολή πρωτότυπου
Η κριτική έγινε: 26 Οκτωβρίου 2015

Αν δεν έχετε μείνει στο Pera Palace τότε δεν ξέρετε
τι σημαίνει Ξενοδοχείο. Glamour,κομψότητα και φιλοξενία .
Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ για το πιο φιλικό προσωπικό που έκανε τη διαμονή μας τέλεια.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γλυκό χαμόγελο της Isil στο σπα.

Ευχαριστούμε, LoraBalta
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com.gr. Προβολή πρωτότυπου
Ο/η PinarKartalTimer, Genel Müdür του Pera Palace Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 21 Δεκεμβρίου 2015
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to post a review following your recent stay at Pera Palace Hotel Jumeirah, the pearl of Istanbul.

We very much appreciate your positive feedback regarding our service and I would also like to thank you sincerely for your kind words regarding our colleagues.

We do hope that we can welcome you back again soon.

Yours sincerely,

Pınar Kartal Timer
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές