“Εξαιρετικό”

Επιλογές δείπνου: Πρωινό, Αργά τη νύχτα, Κρατήσεις
Στοιχεία εστιατορίου
Επιλογές δείπνου: Πρωινό, Αργά τη νύχτα, Κρατήσεις
Η κριτική γράφτηκε 14 Οκτωβρίου 2013 μέσω κινητής συσκευής

Αξίζει κανείς να απολαύσει την φανταστική θέα σε συνδυασμό με το πλούσιο πρωινό που προσφέρει η επιχείρηση!οι τιμές ειναι λογικές σε σχέση με το τι σου προσφέρει!!!Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα...

1  Ευχαριστούμε, GiorgosD193
Ο/η Nektaria B, Owner του Chrisovoulo Restaurant & Wine Bar, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπητέ Γιώργο,
από το καλοκαίρι του 2013 θελήσαμε να "ανοίξουμε" το πρωινό μας, ώστε, εκτός από τους επισκέπτες που μένουν στις σουίτες μας, να μπορεί να το απολαύσει κάθε επισκέπτης της Μονεμβασιάς. Φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε το πλουσιότερο πρωινό στη Μονεμβασιά, πάντα με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και την προέλευση των πρώτων υλών. Ο αριθμός των επισκεπτών μας και τα σχόλιά τους μας δικαίωσαν και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια. Ευχαριστούμε!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Κριτικές (425)
Γλώσσα

139 - 143 από 425 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο χώρος υπέροχος το φαγητό πολύ καλό η εξυπηρέτηση άριστη..
Μονο 2 μικρές παρατηρήσεις
1. είναι σχετικά στριμωγμένα τα τραπεζάκια εμποδίζοντας οποιοδήποτε είδος privacy.
2. ενώ στην κράτησή μου εξήγησα ότι θα ήθελα το τραπέζι λίγο προσεγμένο λόγω του ότι ήταν ιδιαίτερη η περίσταση, δεν υπήρχε κάτι λουλουδάκι, ούτε καν κεράκι. Ακόμα κι όταν ήρθε το κεράκι έπρεπε να ζητήσουμε να μας το αναψουν.
ΟΚ, θα έπρεπε να έχω διευκρινίσει περισσότερο τις λεπτομεριες, για να μην είμαι και παράλογος..

Ημερομηνία επίσκεψης: Σεπτέμβριος 2013
Ευχαριστούμε, Chris N
Η κριτική γράφτηκε 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ωραίος χώρος αλλά υπάρχει πρόβλημα με τον σεφ.Πριν βγάλεις τα πιάτα στον πελάτη δοκίμασέ τα πρώτα εσύ ο ίδιος.Δεν μπορείς να έχεις τόσο υψηλές τιμές και να βγάζεις τέτοιο πιάτο.Μου χάλασε όλη τη διάθεση. Η υπεύθυνη κυρία του εστιατορίου αμέσως αντικατέστησε το πιάτο μου το οποίο βέβαια και δεν χρέωσε.Πραγματικά είναι ένας πολύ ωραίος χώρος όμως μονο αυτό δεν φτάνει γιατί πρέπει να δίνεται έμφαση στην ουσία που είναι το φαγητό.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2013
4  Ευχαριστούμε, 1408MARIA
Η κριτική γράφτηκε 22 Αυγούστου 2013

Το πρωινό τους ήταν πλούσιο κ σπιτικό από ότι καταλάβαμε γευστικά κ μόνο .Το φαγητό εξαιρετικό,με χορταστικές μερίδες κ οικονομικό κατά τη γνώμη μας για την ποιότητα του.Ο σεφ καταπληκτικος στις δημιουργίες του.Ο χωρος δε,πολύ ατμοσφαιρικούς με εξαιρετικές λεπτομέρειες.Ευχαριστούμε!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Λ. & Γιαννης

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2013
1  Ευχαριστούμε, NorthStar804661

Αγαπητοί Ιφιγένεια και Γιάννη,
είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη συνολική εμπειρία της διαμονής στις Σουίτες μας (Moni Emvasis Luxury Suites) και να γευτείτε το πρωινό και τις σπεσιαλιτέ του Χρυσόβουλου και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μείνατε ενθουσιασμένοι και από τα δύο. Σας ευχαριστούμε για την κριτική σας και σας περιμένουμε το συντομότερο πάλι κοντά μας.

Η κριτική γράφτηκε 15 Ιουλίου 2013 μέσω κινητής συσκευής

Πολυ ομορφος χωρος με μαγευτικη θεα..... Γευστικοτατα φαγητα..... Φιλικο περιβαλλον!! Θα ηθελα να το επαναλαβω συντομα..

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2012
Ευχαριστούμε, mgdiva

Αγαπητή mgdiva,
Σε τρεις γραμμές συνοψίσατε την εμπειρία που επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε ξανά στο Χρυσόβουλο.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης

Chrisovoulo Restaurant & Wine Bar: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Μονεμβασιά, Δήμος Μονεμβασιάς

Chrisovoulo Restaurant & Wine Bar: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.