Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (1.899)
Φιλτράρισμα κριτικών
1.899 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.570
283
38
4
4
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
1.570
283
38
4
4
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
2 - 7 από 1.899 κριτικές
Η κριτική έγινε: 7 Απριλίου 2016

Επισκεφτήκαμε το ξενοδοχείο τις ημέρες των Χριστουγέννων.βρίσκεται σε καλή τοποθεσία για να εξερευνήσετε την πόλη. Όμορφα δωμάτια, ευρύχωρα και καθαρά. Εξυπηρετικό το προσωπικό του ξενοδοχείου. Εκπληκτικό πρωινό, με δυνατότητα επιλογών. Σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του.

  • Διαμονή: Δεκέμβριος 2015, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, ΣΩΤΗΡΗΣ Ζ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Miklos_Gaal, General Manager του Prestige Hotel Budapest, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 11 Απριλίου 2016
Μετάφραση Google

Dear ΣΩΤΗΡΗΣ Ζ,
First I would like to appreciate your having decided to share your positive thoughts on your recent stay at our lovely Prestige Hotel Budapest. Thank you for the kind and praising words.
It gives me great pleasure to read that you found our hotel well-located and beautiful. I am also delighted to hear that you enjoyed your spacious and clean room as well as the amazing and varied breakfast. Moreover, I am glad you found our staff to be helpful.
I would be honored if you chose us again on your next visit to Budapest. Hope to see you soon!
Kind regards,
Miklos Gaal
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 11 Μαρτίου 2016 μέσω κινητής συσκευής


Πολυ ωραιο ξενοδοχείο ! Ειναι ενα αξιοπρεπέστατο 4*! Ωραια δωμάτια , λιγο μικρά αλλα με άνετο κρεβάτι κ πολυ καθαρά ! Καθαρές πετσετες , μπουρνούζια κ παντόφλες !ευγενικο χαμογελαστό προσωπικό ! Πρωινό καλό ! Σε πολυ καλή τοποθεσία! Πολυ κοντά στην γέφυρα ! Κοντά σε άγιο Στέφανο !

Διαμονή: Μάρτιος 2016
Ευχαριστούμε, 163annamarias
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Miklos_Gaal, General Manager του Prestige Hotel Budapest, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 15 Μαρτίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Annamaria S,
The fact you had a very pleasant stay with us at our lovely Prestige Hotel Budapest makes me incredibly happy. Thank you for sharing this experience via TripAdvisor.
I am delighted to read that you found our rooms nice and comfortable and that you enjoyed our fantastic breakfast and location too. One of our most important efforts is to satisfy our guests and deliver a superior hospitality to them. We take high value in the service and it is wonderful to be recognized, thank you.
I would love to be your host again in the not so distant future.

Kind regards,
Miklos Gaal
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Φεβρουαρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Ενα πανεμορφο κλασικο ξενοδοχειο, με μεγαλα πεντακαθαρα δωματια παρα πολυ ανετο κρεβατι ανετα μαξιλαρια κ ωραιο μπανιο.το πρωινο μας αρεσε παρα πολυ ειχε τα παντα.ολο το προσωπικο του ξενοδοχειου ηταν ευγενεστατοι σωστοι επαγγελματιες σε ολα τα ποστα.το ιντερνετ πηγαινε σφερα.τοποθεσια παρα παρα πολυ καλη.το μονο αρνητικο καποια εστιατορια που μας προτειναν.

Διαμονή: Φεβρουάριος 2016, ταξίδι με τον/την σύντροφο
Ευχαριστούμε, Jimmyrhodes
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Miklos_Gaal, General Manager του Prestige Hotel Budapest, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 17 Φεβρουαρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Jimmyrhodes,
What a marvelous review! Thank you so much for taking your valuable time to review your most recent experience staying at our lovely Prestige Hotel Budapest.
It pleases me greatly to see that you were absolutely satisfied with your ‘extremely comfortable’ and spacious room. I am also delighted to read that you found our breakfast varied and abundant. Your recognition regarding our polite and professional staff is also highly appreciated. Moreover, I am thrilled that you enjoyed our location and that you found the internet connection to be spotless.
It would be our pleasure to have you back as our guest again soon!
Kind regards,
Miklos Gaal
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Φεβρουαρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Δν ξέρω τι να περιγράψω για το συγκεκριμένο ξενοδοχειο,το προσωπικό πολυ ευγενικό κ εξυπηρετικό,θα σε βοηθήσουν στα πάντα!μας έκαναν upgrade το δωμάτιο κ μας έδωσαν μια σουίτα φανταστική!σου παρέχουν τα πάντα μέσα στο δωμάτιο καθώς κ καθημερινά νερό κ ανθρακούχο δωρεάν!το δωμάτιο ηταν πεντακάθαρο σε καθημερινή βάση!το πρωινό πλήρες με οτι τραβάει η όρεξη σου το σέρβις άψογο!σου παρείχαν μέχρι κ ομπρέλες τις βροχερές μέρες για τις εξορμήσεις σου στην πόλη!το προτείνω ανεπιφύλακτα,κάθε φορά που θα επισκέπτομαι την πόλη σίγουρα στο συγκεκριμένο ξενοδοχειο θα μένω ειναι διπλα στην γέφυρα για την μεριά της βούδα κ διπλα στο κέντρο!

Διαμονή: Φεβρουάριος 2016
Ευχαριστούμε, Sarah-Daphne B
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Miklos_Gaal, General Manager του Prestige Hotel Budapest, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 15 Φεβρουαρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Sarah-Daphne B,
I appreciate your having chosen to stay at our hotel and I am glad that you shared your recent experience with us.
On behalf of the entire hotel staff, I would like to express my heartfelt gratitude for all your kind and praising words. I am thrilled to know that we were able to make your stay enjoyable. It is also good to read that you enjoyed your room and the breakfast as well. Moreover, I am glad that you appreciated our fantastic location too.
Once again, thank you for the amazing review. I cannot wait to welcome you back to our lovely Prestige Hotel Budapest in the near future.
Kind regards,
Miklos Gaal
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 30 Ιανουαρίου 2016

Αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανική επιλογή για την Βουδαπέστη . Κοντά στα αξιοθέατα , πεντακάθαρο , υπέροχα δωμάτια και άνετα .Πολύ καλό προσωπικό , πρωινό με πολλές επιλογές .
Καθημερινά νερό , σοκολατάκια και πληροφορίες για τον καιρό στο δωμάτιο .Μηχανή για καφέ στο δωμάτιο . Μας περίμενε σαμπάνια κατα την άφιξη λόγω επετείου ! Δωρεάν wifi πολύ γρήγορο

  • Διαμονή: Ιανουάριος 2016, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Ourania K
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Miklos_Gaal, General Manager του Prestige Hotel Budapest, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 5 Φεβρουαρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Ourania K,
I really appreciate the time you took to post this gorgeous review here on TripAdvisor. I am extremely glad to know that our lovely Prestige Hotel Budapest was the absolute ideal choice.
It is great to see that you really liked the location as the main sights of the city were close to the hotel. I am also delighted to read that you found your room clean and comfortable and that you appreciated our breakfast and service too.
I hope your travel plans bring you back to Budapest soon, so we can welcome you again to our hotel.
Kind regards,
Miklos Gaal
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές