Πολυ ωραία πραγματικά αξίζει τον κόπο γελάσαμε πολύ. Και πολύ εξυπηρετικος ο υπεύθυνος εκεί μας έβγαλε πολλές φωτογραφίες
Πολύ ωραίες ιδέες για τις πιο καταπληκτικές φωτογραφίες! Το χαρήκαμε πολύ μικροί μεγάλοι! Η κοπέλα της υποδοχής ήξερε εξαιρετικά αγγλικά και ήταν πολύ εξυπηρετική! Μας έδωσε πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την πόλη!
Thank you for the nice words, see you next time :)))
Γενικά μου φάνηκε λίγο ακριβό. Μερικά κομμάτια ήθελαν καθάρισμα γιατί στις φωτογραφίες χάνεται η 3D εικόνα (ειδικά αυτά που ήταν στο πάτωμα). Εάν περισσεύει σε κάποιον χρόνος είναι okey να το επισκεφτεί.
Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε το χρόνο για να αφήσετε ένα σχόλιο! Ψάχνουμε πάντα για τρόπους βελτίωσης, σας ευχαριστούμε για τις προτάσεις!
Ωραιο μουσειο για να πας με παρεα. Εμεις ημασταν δυο ατομα κ δν καταφεραμε ν βγαλουμε πολλες μαζι παρα μονο ο ενας τον αλλον. Μου αρεσε που μας δινουν στ τελος αναμνηστικες φωτογραφιες. Θελει χρονο να βρισκεις την καταλληλη οπτικη για να βγαινουν καλες οι φωτο και να μπαινεις με το υφος σου στον ρολο για να φαινεται αληθινο. Περάσαμε πολυ ωραια. Θα ηθελα να ειναι λιγο πιο μεγαλο.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια! Το εκτιμούμε πραγματικά και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά στο μέλλον!
Πολύ καλό με πολύ ευγενικό προσωπικό, το μόνο που θα ήθελα να ήταν λίγο μεγαλύτερο. Θα το συνιστούσα.
Σας ευχαριστώ! Στην πραγματικότητα σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε μια μεγαλύτερη θέση στο μέλλον, ώστε να μας επισκεφθείτε ξανά!
Πιστεύω ότι θα έχει περισσότερο γέλιο σε μεγάλες παρέες, παρόλο που ξεκαρδιστηκαμε κι εμείς που πήγαμε απλά ως ζευγάρι! Η είσοδος 3,500HUF (περίπου 10€), και μπορείς να βγάλεις απεριόριστες φωτογραφίες με τη δική σου συσκευή.. Όποτε χρειαστείς να σε βγάλει φωτογραφία κάποιος τρίτος, απλά το ζητάς σε έναν απο τους υπαλλήλους!!!! Πολύ ευγενικά τα παιδιά όλα!!! Όταν τελειώσεις την περιήγηση, μέσα στην τιμή του εισιτηρίου σου έχεις ΔΩΡΕΑΝ και μια εκτύπωση μιας φωτογραφίας που θα διαλέξεις!!
Thank you for the review, we’re really glad you had a fun time at us! You’re welcome to visit us again anytime!