Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Όμορφο μαγαζί με πολύ ευγενικό προσωπικό, καλές πρώτες ύλες και καλομαγειρεμενο φαγητό με φαντασία”
Κριτική για: Mazi

Mazi
Πιστοποιητικό διάκρισης
Εύρος τιμών: 6 $ - 29 $
Γειτονιά: Περιφέρεια V/Μπελβάρος (Ιστορικό Κέντρο)
Στοιχεία εστιατορίου
Γειτονιά: Περιφέρεια V/Μπελβάρος (Ιστορικό Κέντρο)
Η κριτική γράφτηκε 12 Μαρτίου 2018

ελληνικό εστιατόριο, άψογη εξυπηρέτηση, πολύ νόστιμα πιάτα . Μεγάλη ποικιλία κρασιών Tο προσωπικό ιδιαίτερο φιλικό και βοηθούσε αρκετά σε οποιαδήποτε διευκρίνιση είχαμε σχετικά με το μενού Το μενού για μένα ήταν έξυπνο και γευστικότατο πολύ καλή παρουσίαση. Θεωρώ πως είναι ένας χώρος που αξίζει να τον επισκεφτείς, και τελικά θα φύγεις με μια αίσθηση ευχαρίστησης που είναι το σπουδαιότερο. Γιάννης Ελευσίνα

Ευχαριστούμε, GIANNHS1965
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 14 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear GIANNHS1965,

It is a wonderful to read your comment. We are extremely happy you had such a wonderful experience in our restaurant.

Moreover, thank you for noting our amazing meals. We are joyful to read you were so satisfied with your choices. We work from flawless ingredients, preparing them carefully every time, no exceptions. To maintain a high quality service and menu is top priority for us.

Furthermore, we are extremely happy you were satisfied with our staff and the wine selection as well. Thank you so much for mentioning the work of our team. We are extremely proud of them.

Thank you again for your nice comment. We would be happy if you would decide to visit our restaurant again.

Warm regards,
Mazi Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Γράψτε μια κριτικήΚριτικές (1.599)
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

24 - 28 από 1.599 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 11 Μαρτίου 2018

Μετά από 2 μέρες αποτυχημένες να βρούμε καλό φαγητό στην Βουδαπέστη,ρωτώντας ένα Τυνήσιο τουρίστα που υπάρχει κάποιο καλό εστιατόριο και χωρίς να γνωρίζει ότι είμαστε Έλληνες,μας υπόδειξε το εστιατόριο" MAZI" σαν το καλύτερο.
Πραγματικά η έκπληξή μας ήταν μεγάλη όταν μάθαμε ότι είναι ελληνικό!!
Τα φαγητά όλα ελληνικά,φρεσκομαγειρεμένα,νόστιμο κοντοσούβλι ,μπιφτέκι και πικάντικο λουκάνικο Φλωρίνης.Η ποιότητα τέλεια,το ελληνικό προσωπικό ευγενέστατο και στο τέλος μας κέρασαν χειροποίητο γαλακτομπούρικο με 4 γεύσεις παγωτού.
Κρίμα που μάθαμε την ύπαρξη αυτόυ του μοναδικού εστιατορίου την τελευταία μέρα.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, Takis T
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 13 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear MARIAS B,

First of all, we would like to express our thankfulness to you for not regretting your precious time to write down and share your honest review with us here, on TripAdvisor.

First of all, we are super delightful to read that our previous guests could recommend us to you, this is really what we work for everyday. We are extremely glad that you claimed the all in all experience nice in our restaurant, we sincerely hope that you enjoyed every minute you spent at us! It is so great to hear that you were completely satisfied by the selection of food you’ve seen in Mazi, our chefs would be pleased to read about your review. Moreover, thank you for your compliment on our staff’s work. They do their very best to keep a welcoming atmosphere here.

We genuinely hope that you will return to us in the nearest future, it would be our pleasure to see you again, we are looking forward to see you!

Warm regards,
Mazi Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 8 Μαρτίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ ωραίο μαγαζί με άριστο service. Το μόνο που μας ξίνισε είναι η μουσική και ο λογαριασμός στο τέλος, περιμέναμε να είναι λίγο πιο χαμηλός.. Τα πιάτα όλα νόστιμα, αν θέλετε να δοκιμασετε ελληνικά πιάτα, να πάτε

Ευχαριστούμε, Έλενα Σ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 9 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Έλενα Σ,

We would like to express our gratitude for coming to our restaurant and sharing your kind review about us here on TripAdvisor.

We are pleased that you were satisfied with everything you ordered and claimed our atmosphere was fulfilled the ultimate dining experience. We are delighted to read that you deemed our meals tasty. We would like you to know that our chefs prepare every dish with passion and attention. Moreover, thank you for your compliment on our staff’s work. They do their very best to keep a welcoming atmosphere here.

We are looking forward very much to seeing and serving you again in our place, we will always do our best to meet your high expectations.

All the bests,
Mazi Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 8 Μαρτίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Δε θα μπορούσαμε να επιλέξουμε καλύτερο μέρος για φαγητό στη Βουδαπέστη από το "Mazi"! Ήταν όλα άψογα! Υπέροχες γεύσεις, με αυθεντικά ελληνικά υλικά, πολύ όμορφος χώρος και ευγενεστατο προσωπικό! Ο κ.Δημητρης, μοναδική προσωπικότητα και εξαιρετικός σεφ, αλλά και ο Σίμος, η Πέτρα και το υπόλοιπο προσωπικό σε έκαναν να νιώθεις μέλος της παρέας τους! Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα εκπληκτικά χειροποίητα παγωτά τους με ελληνικές γεύσεις, περγαμόντο, βύσσινο και μπακλαβά! Πραγματικά λυπηθηκαμε πολύ που το ανακαλύψαμε την τελευταία μας βραδιά στη Βουδαπέστη. Εις το επανιδείν παιδιά και να ξέρετε μας κάνετε περήφανους για τον τρόπο που συστήνετε την Ελλάδα στην Ουγγαρία!

Ευχαριστούμε, Nana H
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 9 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Nana H,

We would like to express our gratitude for coming to our restaurant and sharing your detailed and kind review about us here on TripAdvisor.

We would like to let you know that your satisfaction is the most important thing for our whole team, so it is not surprising that we do our best day by day to enrich you with unforgettable times in the company of various delicious meals as well as desserts and drinks. On the same note, we are wondrously blessed that our staff made a positive impression on you.

We are looking forward very much to seeing and hosting you again, you will be always waited here with friendly welcome.

Warm regards,
Mazi Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 3 Μαρτίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Πρώτη βραδιά στη Βουδαπέστη και δεν μπορούσαμε να επισκεφτούμε πιο ωραίο μαγαζί!! Δοκιμάσαμε σουβλάκι κοτοπουλο, κεμπάπ, σαλάτα με κοτόπουλο και φέτα ψητή όλα καταπληκτικά!!!Ο κος Δημήτρης και ο Σίμος σε κάνουν να νοιώθεις ότι πήγες για φαγητό στα φιλαράκια σου!!
Τιμές προσιτές. Πολύ καλή προσπάθεια, συνεχίστε έτσι ώστε να μάθουν όλοι την Ελληνική φιλοξενία!!

Ευχαριστούμε, DSKAthens
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 5 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear DSKAthens,

It is a wonderful to read your comment. We are extremely happy you had such a wonderful experience in our restaurant.

It is delightful to know that you found our restaurant to be lovely. We are proud you chose us to eat at our place and you were satisfied with the ordered dishes. Moreover, as you mentioned we try to show the real hospitality of the Greek people. It is important to us to maintain a friendly atmosphere, not just with the interior, but with the service also.

Thank you once again for the kind review. Please do not hesitate to return for another delicious dinner or lunch anytime.

Kind regards,
Mazi Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Mazi: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Βουδαπέστη, Central Hungary
Βουδαπέστη, Central Hungary
 
Βουδαπέστη, Central Hungary
Βουδαπέστη, Central Hungary
 
Βουδαπέστη, Central Hungary
Βουδαπέστη, Central Hungary
 

Mazi: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας