Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ελλάδα παντού!!!”
Κριτική για: Mazi

Mazi
Πιστοποιητικό διάκρισης
Εύρος τιμών: 6 $ - 29 $
Γειτονιά: Περιφέρεια V/Μπελβάρος (Ιστορικό Κέντρο)
Στοιχεία εστιατορίου
Γειτονιά: Περιφέρεια V/Μπελβάρος (Ιστορικό Κέντρο)
Η κριτική γράφτηκε 3 Μαρτίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Πρώτη βραδιά στη Βουδαπέστη και δεν μπορούσαμε να επισκεφτούμε πιο ωραίο μαγαζί!! Δοκιμάσαμε σουβλάκι κοτοπουλο, κεμπάπ, σαλάτα με κοτόπουλο και φέτα ψητή όλα καταπληκτικά!!!Ο κος Δημήτρης και ο Σίμος σε κάνουν να νοιώθεις ότι πήγες για φαγητό στα φιλαράκια σου!!
Τιμές προσιτές. Πολύ καλή προσπάθεια, συνεχίστε έτσι ώστε να μάθουν όλοι την Ελληνική φιλοξενία!!

Ευχαριστούμε, DSKAthens
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 5 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear DSKAthens,

It is a wonderful to read your comment. We are extremely happy you had such a wonderful experience in our restaurant.

It is delightful to know that you found our restaurant to be lovely. We are proud you chose us to eat at our place and you were satisfied with the ordered dishes. Moreover, as you mentioned we try to show the real hospitality of the Greek people. It is important to us to maintain a friendly atmosphere, not just with the interior, but with the service also.

Thank you once again for the kind review. Please do not hesitate to return for another delicious dinner or lunch anytime.

Kind regards,
Mazi Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Γράψτε μια κριτικήΚριτικές (1.434)
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

25 - 29 από 1.434 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 2 Μαρτίου 2018

Βρήκαμε αυτό το ελληνικότατο εστιατόριο σε ένα τυχαίο περίπατο..Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό φιλικότατο κ ευγενέστατο μας υποδέχθηκε κ μας καλωσόρισε..
Όλα κινούνται υπό τη μαεστρική καθοδήγηση του αρχισέφ.
Οι γεύσεις θυμίζουν Ελλάδα από άκρη σε άκρη.Το μενού αρκέτα περιεκτικό σε ποικιλία προιόντων ικανή να ταξιδέψει τον οποιοδήποτε στις νοστιμιές της χώρας μας.Ένα μαγάζι πολύ φιλικό που πραγματικά θέλει να το νιώσεις σαν μέλος της παρέας σου..
Δοκιμάσαμε ντάκο λαχανικών φέτα ψητή , χοιρινό καλαμάκι κ λαχταριστό μπιφτέκι με τριμμένη φέτα.
Για κλείσιμο μας κέρασαν υπέροχες γεύσεις παγωτού εμπενευσμένες από τον αρχισέφ που σε ταξιδεύουν στη χώρα μας (περγαμόντο,μπακλαβά,μαστίχα τριαντάφυλλο κ κονιάκ με βύσσινο)..Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα..Εις στο επανιδείν...

    • Αξία
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, Alexandros S
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 5 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Mr. Alexandros S,

To begin with, we would like to thank you very much for your lovely review, you probably cannot imagine how much it means to our team.

We cannot be happier with the fact that you discovered our lovely place and decided to give it a go, we sincerely hope that you didn’t regret your choice. It pleases us greatly to read that you were amazed with the dishes you ordered and we are delighted to learn that you appreciated the impeccable service too. We always strive for excellence and go above and beyond to ensure that our guests have an unforgettable experience with us.

Lastly, thank you for recommending our place for those who are looking for a place to eat in Budapest and we hope that we will have the chance of being your hosts again in the future.

Kind regards,
Mazi Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 19 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Υπεροχο μαγαζι με αρωμα ελλαδας.
Φιλικοτατος ιδιοκτητης και προσωπικο
Το προτεινουμε ανεπιφυχτα σε οσους επισκεφτουν την βουδαπεστη!!!

Ευχαριστούμε, filippos-katerina
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 22 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear filippos-katerina,

Please allow us to express our great gratitude for choosing to visit Mazi and for taking the time to share your review with us. Firstly, it makes our team incredibly happy to know that you considered our restaurant excellent. We are delighted by your praising words you wrote about our highly qualified staff. Thank you very much for recommending our Mazi restaurant to fellow travellers via Tripadvisor. We are looking forward very much to greeting you again, you will be waited with warm welcome all the time.

Best regards,
Mazi Management.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 16 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Όντας πρωτη μερα στην Βουδαπέστη ψάχναμε κατι καλο να φαμε να μην μπουμε κατευτειαν στα βαθια! Βρηκα και έμαθα για το Μαζι και πραγματικα ηταν εξαιρετικά ολα!κσι τα πιατα και το προσωπικό και ο χώρος!!φυσικα και ξαναπηγαμε!!

Ευχαριστούμε, Αλέξανδρος Σ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 18 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Αλέξανδρος Σ,

It is a wonderful to read your comment. We are extremely happy you had such a wonderful experience in our restaurant.

It is delightful to know that you found our restaurant to be lovely. We are proud you chose us to eat at our place and you were satisfied with the ordered dishes. Moreover, we try to show the real hospitality of the Greek people. It is important to us to maintain a friendly atmosphere, not just with the interior, but with the service also.

Thank you once again for the kind review. Please do not hesitate to return for another delicious dinner or lunch anytime.

Kind regards,
Mazi Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 8 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να πάω στη βουδαπεστη για να δοκιμάσω ελληνική κουζίνα. Ήταν αργά το βράδυ μετά την πτήση είδα φως και μπήκα. Ήταν Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α!!!! Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και φιλικό, οι μερίδες χορταστικές, ποιοτικά όλα αλλά και προσιτά. Θα ξαναπάμε σίγουρα!!!

Ευχαριστούμε, Panagiotis F
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η PM_QualityManagement, Vezető του Mazi, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 12 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Panagiotis F,

Thank you for your kind review posted on our Tripadvisor page.
It is fantastic to read that we could live up to your expectations in every aspect of your visit at Mazi Restaurant.
It feels nice that our staff could contribute to a flawless stay here and that you were content with the portions provided in our restaurant.
The pleasure would be ours if you came back to our place again in the not distant future.

Kind regards,
Mazi Management

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Mazi: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Βουδαπέστη, Central Hungary
Βουδαπέστη, Central Hungary
 
Βουδαπέστη, Central Hungary
Βουδαπέστη, Central Hungary
 
Βουδαπέστη, Central Hungary
Βουδαπέστη, Central Hungary
 

Mazi: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
;