Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (2.405)
Φιλτράρισμα κριτικών
2.405 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.709
506
125
31
34
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
1.709
506
125
31
34
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 2.405 κριτικές
Η κριτική έγινε: 21 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχω συναντήσει. Επιβλητικό, πολυτελές,καθαρό,με υπέροχα δωμάτια. Εντύπωση μου έκανε το μεγάλο και ωραίο μπάνιο. Η διαμονή είναι από τις καλύτερες εμπειρίες. Υπέροχοι οι χώροι υποδοχής και πολύ καλό πρωινό. Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία,δίπλα στο προεδρικό μέγαρο,στην είσοδο της παλιάς πόλης της Βαρσοβίας, την θέα της οποίας είχα από το δωμάτιο μου

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, Georgekou64
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 22 Απριλίου 2017

Βρίσκεται στη καρδία της παλαιάς πόλης. Ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο με εξυπηρέτηση και παροχές που αντιστοιχούν στα αστέρια του. Πληρώσαμε το πρωινό έξτρα στο ξενοδοχείο και μας έκαναν καλύτερη τιμή. Οι χώροι του ξενοδοχείου είναι αρκετά ωραίοι ( το καφέ - wine bar - bar) και θα συνιστούσα να τα επισκεφτείτε.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, 178_13
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 10 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ξενοδοχείο με πολλές παροχές πισίνα σπα χαμαμ μασάζ , ωραία τοποθεσια δίπλα στο προεδρικό και πέντε λεπτά από την παλιά πόλη ! Ακριβές παροχές πολλές χρεώσεις για το internet , καλο εστιατόριο καθαρό δωμάτιο , πολυ ευγενική εξυπηρετηση

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, V3599XM_
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Andrew H, Owner του Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Χρηστος Α,

Thank you for taking the time to post a review after your stay at Hotel Bristol.

We are very fortunate to have such central location. Additionally we are happy to read that you liked your room, service provided and Bristol spa with swimming pool.

Please note for future stays that we do offer free Wi Fi for all SPG members who make their reservation via our direct channels, such as spg.com, our hotel website or the starwoodhotels.com.

Thank you again and we look forward to welcoming you back during your next visit to Warsaw.

Best regards,

Hotel Bristol, Warsaw

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 3 Ιανουαρίου 2017

Λίγα είναι τα ξενοδοχεία στην Ευρώπη που μπορούν να καυχηθούν για την ιστορία τους και για το παρελθόν τους. Το Bristol είναι ένα από αυτά. Το Bristol είναι το αντίστοιχο της Μεγάλης Βρεταννίας για την Βαρσοβία. Δίπλα στο προεδρικό μέγαρο, πάνω στη "βασιλική οδό" δίπλα στη παλιά πόλη, είναι στο καλύτερο σημείο της Βαρσοβίας. Η πριν μερικά χρονια ανακαίνιση του έχει δώσει ένα μοντέρνο αέρα και πραγματικά χαίρεσαι να μένεις σε αυτό. Ευγενικό προσωπικό πολύ καλή σχέση ποιότητα και τιμής και εγγυημένη καλή διαμονή.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Padelis A
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Andrew H, Owner του Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Padelis A,

Thank you for writing a review of Hotel Bristol on Trip Advisor.

We are glad to hear your stay was enjoyable while you visited Warsaw, as we are very fortune with our central location, refurbished building with its history and charm as well as service provided.

We do look forward to welcoming you back again to our hotel soon.

Best regards,

Hotel Bristol, Warsaw

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 6 Μαΐου 2013

Ενα φοβερό παλιό κτίσμα στο κέντρο της βαρσοβιας δίπλα στην παλιά πόλη έχεις εύκολα πρόσβαση σε αυτή με τα πόδια το προσωπικό εξυπηρετικό γενικά καθαρό με μεγάλα δωμάτια και μπάνιο το πρωί μέτριο για τέτοιο ξενοδοχείο αλλά γενικά ολα ήταν πολυ καλα φυσικά πληρώνεις πολλα και θέλεις της ανάλογες υπηρεσίες που ίσως δεν παρέχονται πληρως

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2012
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, stemon71
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Andrew H, General Manager του Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Μαρτίου 2014
Μετάφραση Google

Dear Stelios M,
Thank you for taking the time to post your review and for your kind words after your stay at Hotel Bristol.

We are very fortunate to have such a central location and a renovated building with history and charm.

I am delighted to read that you enjoyed your visit while you were with us and that you liked our rooms, bathrooms as well as service provided.

I look forward to welcoming you back to Hotel Bristol during your next visit to Warsaw.

Kind regards,

Andrew Henning
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές