Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή από αυτούς τους ιστότοπους
Expedia.com175 $
LuxuryCollection175 $
Hotels.com175 $
Travelocity175 $
Orbitz.com175 $
CheapTickets175 $
Προβολή και των 19 προσφορών
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (2.602)
Φιλτράρισμα κριτικών
2.602 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.860
531
139
34
38
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.860
531
139
34
38
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
4 - 9 από 2.602 κριτικές
Η κριτική έγινε: 3 Ιανουαρίου 2017

Λίγα είναι τα ξενοδοχεία στην Ευρώπη που μπορούν να καυχηθούν για την ιστορία τους και για το παρελθόν τους. Το Bristol είναι ένα από αυτά. Το Bristol είναι το αντίστοιχο της Μεγάλης Βρεταννίας για την Βαρσοβία. Δίπλα στο προεδρικό μέγαρο, πάνω στη "βασιλική οδό" δίπλα στη παλιά πόλη, είναι στο καλύτερο σημείο της Βαρσοβίας. Η πριν μερικά χρονια ανακαίνιση του έχει δώσει ένα μοντέρνο αέρα και πραγματικά χαίρεσαι να μένεις σε αυτό. Ευγενικό προσωπικό πολύ καλή σχέση ποιότητα και τιμής και εγγυημένη καλή διαμονή.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Padelis A
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Andrew H, Owner του Hotel Bristol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Padelis A,

Thank you for writing a review of Hotel Bristol on Trip Advisor.

We are glad to hear your stay was enjoyable while you visited Warsaw, as we are very fortune with our central location, refurbished building with its history and charm as well as service provided.

We do look forward to welcoming you back again to our hotel soon.

Best regards,

Hotel Bristol, Warsaw

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 6 Μαΐου 2013

Ενα φοβερό παλιό κτίσμα στο κέντρο της βαρσοβιας δίπλα στην παλιά πόλη έχεις εύκολα πρόσβαση σε αυτή με τα πόδια το προσωπικό εξυπηρετικό γενικά καθαρό με μεγάλα δωμάτια και μπάνιο το πρωί μέτριο για τέτοιο ξενοδοχείο αλλά γενικά ολα ήταν πολυ καλα φυσικά πληρώνεις πολλα και θέλεις της ανάλογες υπηρεσίες που ίσως δεν παρέχονται πληρως

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2012
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, stemon71
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Andrew H, General Manager του Hotel Bristol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Μαρτίου 2014
Μετάφραση Google

Dear Stelios M,
Thank you for taking the time to post your review and for your kind words after your stay at Hotel Bristol.

We are very fortunate to have such a central location and a renovated building with history and charm.

I am delighted to read that you enjoyed your visit while you were with us and that you liked our rooms, bathrooms as well as service provided.

I look forward to welcoming you back to Hotel Bristol during your next visit to Warsaw.

Kind regards,

Andrew Henning
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 22 Απριλίου 2013

Το Βristol είναι ιδανικό για να δείτε το ιστορικό κέντρο της Βαρσοβίας .το κτίριο από μόνο του είναι ένα στολίδι δίπλα στο πρωθυπουργικό μέγαρο 2 λεπτά από την παλιά πόλη. Καθαρό μεγάλα δωμάτια δυστυχώς χωρίς θέα στον κεντρικό δρόμο συνήθως.το λόμπι το μπαρ και το εστιατόριο είναι όμορφα αλλά πολύ σκοτεινά για μια επαγγελματική συνάντηση. Κατα τα άλλα είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο με μια αίσθηση χλιδής που δεν υπάρχει αλλού στη ΒαρσοβΊα.αυτο που με ενόχλησε πολύ όμως ήταν το εξής : ενώ πλήρωσα cash τη διαμονή μου έδωσα ως εγγύηση την πιστωτική μου κάρτα ,τα χρήματα όμως δεσμεύτηκαν για 20!! μέρες!!.και τώρα περιμένω να μου αποδεσμεύσουν τα χρήματα ΜΟΥ ενώ το ξενοδοχείο έχει πληρωθεί cash .To γιατί δεν μου το έχει απαντήσει κανεις και δεν μπόρεσα να βρω ακρη.Καθολου καλο για 5* ξενοδοχείο που θέλει να παρεχει τα παντα στον πελατη.το να μου ανοιγει την πορτα ο υπαλληλος δεν θεωρειται πολυτελεια οταν μου κρατας για 20 μερες τα χρηματα μου.

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2013
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, lila m
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Andrew H, General Manager του Hotel Bristol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Μαρτίου 2014
Μετάφραση Google

Dear Lila m,
Thank you for a review of Hotel Bristol. We do value all feedback from our guests, both positive and negative.

I am happy that you found some aspects to be positive, like our great location and large rooms. However I am disappointed to hear that you were unhappy with some financial issues. We appreciate comments from our Guests as these opinions are crucial for us to make service better each day.

I do hope we will have the opportunity to welcome you back to Hotel Bristol and do feel free to contact me directly for any future reservations.

Kind regards,

Andrew Henning
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 24 Φεβρουαρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η GRM_BristolWAW, Guest Relations Manager του Hotel Bristol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2020
Μετάφραση Google

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Φεβρουαρίου 2020

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2019
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η GRM_BristolWAW, Guest Relations Manager του Hotel Bristol, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2020
Μετάφραση Google

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές