Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Παραδοσιακό Πολωνικό εστιατόριο ..”
Κριτική για: U Szwejka

U Szwejka
Εύρος τιμών: 5 $ - 15 $
Κουζίνες: Κεντρικής Ευρώπης
Περισσότερα στοιχεία εστιατορίου
Στοιχεία εστιατορίου
Καλό για: Επαγγελματικές συναντήσεις, Οικογένειες με παιδιά, Μεγάλες παρέες, Τοπική κουζίνα, Ειδικές περιστάσεις
Επιλογές δείπνου: Δείπνο, Αργά τη νύχτα, Πρωινό, Μεσημεριανό, Διανομή κατ’ οίκον, Κρατήσεις
Η κριτική γράφτηκε 3 Μαρτίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αξίζει οπωσδήποτε να το επισκεφθείτε μονο και μονο για την ατμόσφαιρα !! Προτιμήστε να καθίσετε μεσα ή πάνω, και δοκιμάστε το σνίτσελ .. ειναι τεράστιο κ νόστιμο !! Βέβαια εχει ποικιλία απο μπυρες για κάθε γούστο !! Οι τιμές του ειναι χαμηλές !!

Ευχαριστούμε, xristiana p
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η AgencjaKreatywnaFIKA, Public Relations Manager του U Szwejka, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 5 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Thank you very much :) Hope to see you soon

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Γράψτε μια κριτικήΚριτικές (1.141)
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

4 - 8 από 1.141 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 23 Ιανουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Δοκιμάσαμε σούπα μπορς, η οποία δεν μας αρεσε καθόλου, απλά ζουμί, σνίτσελ σχετικά καλό, πατάτες, οι χειρότερες του εμπορίου! Από τιμές, αρκετά οικονομικά.

Ευχαριστούμε, Xristina S
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η AgencjaKreatywnaFIKA, other του U Szwejka, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 2 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

We are sad to know that you don't like our restaurant :( Our Guests appreciate our Polish food specialties, so we are sorry that you don't prefer the offer we have. Thank you for the visit and the review.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 8 Ιανουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Πήγαμε μεσημέρι μια παρέα από 4 άτομα και μας εξυπηρέτησαν άμεσα. Το σνίτσελ που πήραμε όλοι ήταν πολύ μεγάλο και καλό. Ο σερβιτόρος που μας εξυπηρέτησε ήταν πολύ ευχάριστος. Θα πήγαινα ξανά. Για φτηνό φαγητό και γρήγορο είναι τέλειο.

Ευχαριστούμε, Demetris T
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η AgencjaKreatywnaFIKA, Kierownik ds. PR του U Szwejka, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 2 Φεβρουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Thank you for the visit and your nice review! We are very happy to know that you like our restaurant so much!
Hope to host you again :)

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 3 Οκτωβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Το φαγητό ήταν πολύ καλό, τεράστιες μερίδες και παρα μα παρα πολύ οικονομικό!!! φιλικό προσωπικό σε ένα όμορφο περιβάλλον!!

2  Ευχαριστούμε, Ιωαννης Γ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η AgencjaKreatywnaFIKA, Kierownik ds. gości του U Szwejka, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 11 Οκτωβρίου 2017
Μετάφραση Google

Thank you a lot for your nice review!
We are happy that you decided to choose our restaurant and that you like the food we serve.
Hope to welcome you again.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 7 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Απλα τελειο,πρεπει να το επισκεφθεις οποσδηποτε!!!εξαιρετικο!!!πολυ καλο φαγητο και εξυπηρετικο προσωπικο!!!

Ευχαριστούμε, Φωντας Λ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

U Szwejka: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Βαρσοβία, Mazovia Province
Βαρσοβία, Mazovia Province
 
Βαρσοβία, Mazovia Province
Βαρσοβία, Mazovia Province
 
Βαρσοβία, Mazovia Province
Βαρσοβία, Mazovia Province
 

U Szwejka: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας